Torrent PC'ye zararlımıdır?? Yavaşlatır'mı ??

Hocam ders çalışarak ve oyun oynayarak bu düşünceyi kırabilirsin. Bir de sizin kasa ve PSU C4, değiştirin bence.

Ne yapabilirim peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O konuya hiç girmeyelim bence :ROFLMAO:

Arkadaşlar yadımm :cry:
Hayırdır gorumda çok üstüne geldiler herhalde 😂 😂 😂

Ne yapabilirim peki ?

O konuya hiç girmeyelim bence :ROFLMAO:
Aileni senden iyi tanıyamam benim ailem ilk zamanlar başkalarının görüşleri yüzünden metin2 oyunu kötülendiği için izin vermiyorlardı zaten oynama isteğim yoktu.Oyunu oynarken gösterebilirsin abin vs varsa ona annene babana zararlı bir oyun olmadığını göstererek belirtebilirsin.İndirmek zorunda değilsin oyun videosunu göstersen olur

Aileni senden iyi tanıyamam benim ailem ilk zamanlar başkalarının görüşleri yüzünden metin2 oyunu kötülendiği için izin vermiyorlardı zaten oynama isteğim yoktu.Oyunu oynarken gösterebilirsin abin vs varsa ona annene babana zararlı bir oyun olmadığını göstererek belirtebilirsin.İndirmek zorunda değilsin oyun videosunu göstersen olur
Not: abim yok maalesef

Son düzenleme:
Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
CSGO'da terörist oluyorsunuz diye izin vermiyor olabilir hocam.

Son düzenleme:
Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
suç oyunu ilerde it olursun ne ya :D
o zaman csgoda oynama ilerde terörist olursun knk :D yada ets oynama tırcı olursun

küçükken bikaç denemem olmuştu birkez indirme yaptıktan sonra 1 saat internetin hızı yükselmiyor düşükte kalıyor

ha bu arada GTA 5 de helal parada kazanılıyor baban bunu biliomu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,973
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri