Arama sonuçları: *

1. Canx2

Evin Elektrik tesisatı monitörde dalgalanma yapıyor

bilmiyorum hocam ama eski olacağını düşünmüyorum 1 yıl oldu taşınalı ayıptır söylemesi şayet kirası 1700 tl konya gibi bir şehirde üstelik belki öyle bi tahmin yapabilirsiniz hiç fikir sahibi değilim
  2. Canx2

farklı prizle de denedim hocam. x foruımunda aynı sorunu bire bir yaşayan bir arkadaş buldum dün geceden beri konuşuyoruz. ben sorunumu açıklayamıyordum sağolsun o soruna tam tanım koydu. ayrıyeten o 4 yıldır ugrasmasına ragmen çözememiş. Sorun şu : İzlenen videolarda (tarayıcılar VLC vs...
  3. Canx2

kontrastla beraber parlaklıgı da düşürmem gerekiyo şimdi denedim de 0a çekmek bile işe yaramadı illa hepsini 0 yapcam o zaman da karanlıktan belli olmuyor galiba 1623099782 anladım hocam ben bi baktırayım yine de çözüm bulmamız imkansız . umarım sisteme zarar falan vermemiştir yoksa çekeceğimiz...
  4. Canx2

mesela su sarkı hocam 00:15 saniyesinde adamın sapkaya bakın. bende dalgalanıyor o şapka 1623099394 ve bir şey keşfettim hep tam ekranda oluyor büyütmeden izleyince daha az
  5. Canx2

Yok pc sorunsuz monitorden oldugunu dusundum ama diger bilgisayarda da oluyor video bozuktur belki dedim ama 5 videodan 3 tanesinde oluyor. Ve boyle arka plan gecişlerinde kasiyor sanki 1623099136 Hocam telefonun kamerasindan cekince belli olmuyor. 7 senedie kullandigim eski bilgisayarimda...
  6. Canx2

Video izlerken dalgalanma yasiyorum ozellikle hareketli geçiş sahnelerinde. 2 farkli monitör 2 farkli PC denedim. Akla gelebilecek Windows olsun ekran karti ayarlari olsun her şeyi denedim. Fakat gordum ki sorun prizde. Eski bilgisayarim da ve monitörümde de oluyor. Priz degiştirdim yine...
  7. Canx2

60Fps videolarda sorun yok ama normal videolar dalgalanıyor

Dostlar sorunu nedense bir türlü çözemiyorum daha doğrusu sorunu tam anlatamıyorum da. Özetle örneğin YouTube'da 1080P60 veya 720p60 video izlerken titreme olmuyor. Fakat normal bir videoda kalite fark etmeksizin karakterlerin kafalarında titreme oluyor ve özellikle kamera geçişlerinde kamera...
  8. Canx2

Oyun oynarken drop yiyorum

imzadaki sistemle aynı sorunu yaşarken grafik ayarlarından donanım hızlandırmalı gpu zamanlamasını kapatarak bu sorunu çözmüştüm deneyebilirsin.Bundan mı bilmiyorum ama artık yaşamıyorum bu sorunu bir de sıcaklık drop yapıyor 82 ile drop yerken 70 civarında drop yemiyorum.
  9. Canx2

assassin's creed odyssey çökme

Arkadaşın birisi DDu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp windows update ile kurunca sorunu çözülmüş deneyebilirsin belki senin de işine yarar TP de gördüm
  10. Canx2

assassin's creed odyssey çökme

bende işlemci sıcaklığından dolayı çöküyordu bi sıcaklıgına bak işine yarar diye yazdım sürücü zaman aşımı onunla mı alakalı bilmiyorum ama dene yine de istersen
  11. Canx2

Oyunlarda görüntüde kırılma yaşıyorum donanımsal mı Yardımcı olursanız sevinirim

Monitorun ayarlarina bak pcden degilde monitorun kenarindaki tuşlardan
  12. Canx2

Oyunlarda görüntüde kırılma yaşıyorum donanımsal mı Yardımcı olursanız sevinirim

Monitörden dolayı olabilir mi ? Freesync aç varsa
  13. Canx2

Bilgisayarım durup dururken kapanıyor lütfen yardım edin

sorun o yüzden o zaman kankam benim de 82 oluyor oyun oynarken bazı oyunlar kapatıyor. Macun yenileyip soğutucu alacaksın ben de öyle yapıcam. İdarelik sıcaklık düşürmek için biostan core performance boost kapat 10 fps gider ama 15 16 derece sıcaklık düşer en azından kapanmaktan kurtulursun...
  14. Canx2

Bilgisayarım durup dururken kapanıyor lütfen yardım edin

oyundayken işlemci sıcaklığın kaç derece
  15. Canx2

Sıcaklık FPS yi etkiler mi

kule tipi soğutucuyla çözeriz az daha ortalık sakinleşsin alıcam bi tane takmayı bilmiyorum o yüzden erteliyorum sürekli
  16. Canx2

bilmem benimki çıkıyor ama ara sahnelerde oluyor. 80i görüyor oyundan oyuna değişiyo tabi. Metro 2033 reduxa girdim 82 gördü cyberpunkta 78 geçmedi değişiyo sanırım 1621607323 galiba benim işlemcide oc var tam bilmiyorum ondan olabilir mi ki
  17. Canx2

soğutucu stok soğutucu dandik 3500xin, bi de nvidia full performansta güç seneçekleri de aynı şekilde nihai'de . ısıyı pek takmadım oynuyorum yakın zamanda kule tipi soğutucu ile macun alıcam. Sinerji hangi macunu koydu bilmiyorum oradan almıstım 6-7 ay oldu alalı biraz tozlanmış geçen baktım...
  18. Canx2

fena etkiler 82yi gördüğüm zaman 15 20 fps kaybediyorum neredeyse. Hatta bazı oyunlarda limit var ac oddysey mesela 80i geçtiği için oyun oto kapanıyor
  19. Canx2

CPU Sıcaklığı Boşta 45-50 Derece sizce normalmi ?

benimki 54 derece boşta başta sorun ediyordum ama şimdi etmiyorum cpb kapattım. soğutucu alana kadar kapalı kullan istersen ben öyle yapıyorum biraz fps kaybın olur ama
Top Bottom