Arama sonuçları: *

1. B

R9 5900X OC Değerleri Nasıl ?

SİSTEM AÇILSA BİLE YÜKTE MAVİ EKRAN YERSİN YÜKSEK OVERCLOCK'LARDA ( LOAD LİNE CALİBRATİON SEVİYESİ KAÇTA )
  2. B

Monitör 2-3 saniyeliğine kararıp tekrar geliyor.

monitörün ayarlarından adaptif sync açıkmı ?
  3. B

Monitör 2-3 saniyeliğine kararıp tekrar geliyor.

nvidia denetim masasından gsync ayarını windows penceresinde ve tam ekranda aktif etmişsindir onu sadece tam ekrana al
  4. B

g203 lightsync csgo rgb sorunu

otomatik oyun algılamayı kapat düzelir ama ayarlayabilirsen güzel efektler verebilirsin flaşh yediğinde beyazlıyor , canın az olunca kırmızı yanıp sönüyor felan var
  5. B

AMD fazla fps sorunu

monitorun kaç hz ?
  6. B

'DRRRRRRR' sesi ile bilgisayarın donup resetlenmesi

uzay montaj kur parçaları gör bakayım dışardan bir sıkıntısı varmı
  7. B

Bilgisayar tam akıcı değil?

1. monitor kaç hz 2. olarak hdd ise normaldir
  8. B

Ryzen 5 3600 + RTX 3060 Ti sistemde Darboğaz olur mu?

1080p'de darboğaz yapar ama 3060ti alacak adamda 1080p oynayacaksa bence bi zahmet almasın parasına yazık olur
  9. B

YENİ PC GÖRÜNTÜ YOK BÜTÜN HATA IŞIKLARI SIRAYLA YANIYOR

anakart ile cpu'yu vatanda bir test ettir ücret istemezler yani benim burda öyleydi
  10. B

Chipset driveri için amd mi gigabyte mi?

gigabyte'nin kendi sitesinden indir daha az mb yer amd'nin sitesinde senin anakartını bilemediği için genel bir driver veriyor senin anakartta sana uygun olanı seçiyor yani 2iside aynı şey
  11. B

lol oynarken mavi ekran

xmp açıksa kapat bi öyle dene ?
  12. B

bilgisayarım ethernet kablosunu görmüyor

hyr kendi anakartın ses kartı ama bende chatmix üzerine usb ile bağlı
  13. B

aldığın yer muhtemelen ayıp mal satmıştır
  14. B

realtek pcie gbe family controller driver windows 10 1600444536 bu arada steelseries 5 2019 kullanıyorum memnunum steel series 3'de arkadaşım kullanıyor oda memnun ne gibi şikayetin vardıki
  15. B

sürücüleri kaldırmış olabilirsin bir kontrol et bende yanlışıkla yapmış idim telefona sürücünün zip dosyasını atıp bilgisayara attımda zor kurtardım
  16. B

R5 3600 ve RTX 2060 Sistem ses sorunu

sistem muhtemelen boşda iken yüksek sıcaklık ile çalışıyordur tavsiyem 1.2.3. seviye fan ayarlarını düşük tut 4. seviye ayarda hızı yüksek tut (75c gelince) 1592364706 ne kadar fan hızını artırırsan artır o boşdaki sıcaklık düşmüyor o yüzden sessiz fanın yoksa kulak tırmalıyor
Top Bottom