Arama sonuçları: *

1. pickpocket

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

AFMF Gereksinimleri Donanım Radeon™ RX 6000 ve 7000 serisi GPU'lar veya daha yenilerinin yanı sıra 700M tabanlı APU'lar dahil olmak üzere RDNA™ 3 mimarisi tabanlı ürünler veya daha yenisi
  2. pickpocket

Rx 5700XT ve RX 6800 16 Gb kartımı RTX 3070Tİ ile takas ettim.Sizce değer mi?

Umarım 650w den aşağı bir PSU takmamıştır.
  3. pickpocket

klavye bağlantısı gidiyor

Başka klavye denedin mi?
  4. pickpocket

Çözüldü✓ 3080Ti Furmark Test Sonuçları Alınır mı ?

Neye dayanarak blok açtığını söyledin?
  5. pickpocket

Bilgisayar çok mu ısınıyor ?

Sıkıntı olmaz. Kış geliyor zaten, alabiliyorsan şöyle bir soğutucu alsan yeterli. Dün ARGB olanı 650 TL idi keşke görseymişsin o indirimi. https://www.gelbura.com/id-cooling-se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting-pd-TET18588414677
  6. pickpocket

Bilgisayar çok mu ısınıyor ?

Stok fan kullanıyorsan bu havalarda normal değerler.
  7. pickpocket

Oyunlarda Düşük fps sorunu

Konu içeriğine sistem özelliklerinizi ekleyiniz.
  8. pickpocket

Coil whine sorun yartırmı

Çoğa kartta olabiliyor. Benim önceki ekran kartımda vardı ve şuanki ekran kartımda var...
  9. pickpocket

Coil whine sorun yartırmı

Sizi rahatsıız etmeyecek düzeydeyse iade etmeye gerek yok çünkü alacağınız ekran kartında şuankinden daha az CW olcağının garantisi yok :) Herhangi bir sorun sıkıntı yaratmaz. Sadece sestir.
  10. pickpocket

GENCERGAMİNG 1 HAFTADİR İLGİLENMİYOR

Gece cevap vermezler kardeşim. İş günü içerisinde yanıt yazarlar, yönlendirme gerekirse yaparlar yönlendirme ile olacak iş değilse sistemi kargoyla gondermeni isteyerek kendileri inceler. Sıkıntı varsa çözerler.
  11. pickpocket

Oyuna girince bilgisayarım kapanıyor

Bios "varsayılan ayarlara" getirip kaydederek dene bakalim. Genelde böyle durumlarda ise yarıyordu .
  12. pickpocket

N11 ürünümü kargoya vermedi

Acele etmeyin. Ürün sayfasindan en geç kaç gün içinde kargoya verildiği bilgisine bakabilirsiniz.
  13. pickpocket

Gençer Gaming DA-C Sistem Sorun Yaşayan Var mı?

Warzone 2.0 1080P Ultra 100-135 FPS Valorant +700 FPS RDR2 +100 FPS İşlemcide 63 Derece ekran kartında 69 derece gördüm.
  14. pickpocket

Gençer Gaming DA-C Sistem Sorun Yaşayan Var mı?

Ekran kartlarında Coil whine var. Bir sıkıntısı yok 3 gündür kullanıyorum. Herhangi bir problemle karşılaşmadım.
  15. pickpocket

Sistem montajı yapan yer

Kurumsal olan bir bilgisayar mağazasına git şansını dene, yerel bilgisayarcılarin hepsi dürüst değil maalesef.
  16. pickpocket

RTX3060 sistemde Warzone 2.0 50-60 FPS veriyor

5600H RTX 3060 4+4 GB RAM , normal yüksek ayarda ortalama 90 FPS alıyorum. Güç modunu performansa aldınız mı?
  17. pickpocket

Logitech F710 alınır mı?

Bende 5 sene önce 2. El 50 TL ye almıştım. Hala taş gibi... Şans...
  18. pickpocket

Sağ Tık Yapınca Kullanmadığım Uygulama Çıkıyor

Armoury Crate Uninstall Tool programını kullanarak kaldırabilirsiniz.
  19. pickpocket

gta 5 düşük gpu kullanımı sorunu

Çözünürlük kaçta kullanıyorsunuz?
  20. pickpocket

DDU İle Ekran Kartı Driver Silme.

Sayfanın en altında bulunan bu linklerden herhangi birisine tıklayarak indirebilirsiniz.
Top Bottom