Arkadaşlar yeni pc aldım test ediyordum ve işlemcinin oyun içi mafia 1 de işlemci 84 ekran kartı 74 ü gördü sizce normal mi sıkıntılı mı ? izmirde oturuyorum takribi hava 35-36 derece fanlar açık oyundan çıkıncaçok çabuk düşüyor ama bi endişendirdi.
donanım arşivinin topladığı son 4060 lı sistemparçalar ve kasa ne
stok fan ya stoklar bitcek diye değişiklik yapamadım ssd yükseltcektim onu bile yapamadımStok fan kullanıyorsan bu havalarda normal değerler.
sıkıntı çıkarmaz herhalde böyle kullansamNormal değerler stock fan işlemcinin çünkü
Ben 105 derece kullandım sorun olmadı takma kafana ama ileride bir kule tipi çekersin artık hocamstok fan ya stoklar bitcek diye değişiklik yapamadım ssd yükseltcektim onu bile yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı çıkarmaz herhalde böyle kullansam
Sıkıntı olmaz. Kış geliyor zaten, alabiliyorsan şöyle bir soğutucu alsan yeterli.stok fan ya stoklar bitcek diye değişiklik yapamadım ssd yükseltcektim onu bile yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı çıkarmaz herhalde böyle kullansam
Harbiden 650₺ ye ücretsiz denecek kdr ucuz idiSıkıntı olmaz. Kış geliyor zaten, alabiliyorsan şöyle bir soğutucu alsan yeterli.
Dün ARGB olanı 650 TL idi keşke görseymişsin o indirimi.
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
havalar sıcak bende 80 79 arası işlemciArkadaşlar yeni pc aldım test ediyordum ve işlemcinin oyun içi mafia 1 de işlemci 84 ekran kartı 74 ü gördü sizce normal mi sıkıntılı mı ? izmirde oturuyorum takribi hava 35-36 derece fanlar açık oyundan çıkıncaçok çabuk düşüyor ama bi endişendirdi.
ya alması sıkıntı değilde takabilir miyim emin değilim ddaha önce denemedimHarbiden 650₺ ye ücretsiz denecek kdr ucuz idi
Takarsın kolayya alması sıkıntı değilde takabilir miyim emin değilim ddaha önce denemedim
bide temal macun almam gerekiyor galiba ondan sonra takıyosun doğru mudur ?Takarsın kolay