Arama sonuçları: *

1. 4emirrr

Steam indirme hızı normal mi

kanka bu 30 mbps saniyede 3mb yapıyor zaten benim internetim 75 mbps 9'u gördüğü de oluyor genelde 7.5 mb indiriyor birisi megabit birisi megabyte.
  2. 4emirrr

Turknet iyi mi?? Modem veriliyor mu

gbps demek giga fiber altyapı anlamına geliyor 1000 mbps internet sağlıyorlar aynı fiyata
  3. 4emirrr

Yardım Superbox mi redbox mu

superbox bile berbat ama redbox'dan iyidir bende altyapı yok diye 1 sene idare etmiştim telefon internetimle sonra almak zorunda kaldım superbox al
  4. 4emirrr

Fiber internet en fazla kaç mbps verebilir?

bizde minik bi kutu vardı fiberi oraya takıyorduk modeme bağlıyorduk o kutudan gelen kabloyu sanırım orada hız düşüyormuş 200-300 mbps'e kadar alabiliyormuşuz ama yinede 24 mbps kullanmış olmam inanılmaz eski evime taşınmak istiyorum.
  5. 4emirrr

Fiber internet en fazla kaç mbps verebilir?

ya öyle saçma şey mi olur eski evimde fiber vardı 100tl'ye 24 mpbs veriyordu superonline şuan altyapı yok diye superbox'a geçmiştim 200 ödüyorum aylık 10 mbps'ye kendimi çok kötü hissettim 200'e nasıl 500mbps veriyorlar. 1658770114 bende de bundan vardı. 24 mbps alıyordum max ne kadar...
  6. 4emirrr

Gigafiber yavaş internet

o ney gardaş yarısını bana ver
  7. 4emirrr

Max kaç mbps kullanabilirim?

bence max rate çıktığı en yüksek değer ben mesela superbox 10 mbps sınırsız paket kullanıyorum 40 mbps görüyor sonra hızlı bir şekilde 10 mbps'ye kadar iniyor sabit 10 da kalıyor sonra max rate yanıltıcı olabilir bence çünkü upload 36 mbps gözüküyor.
  8. 4emirrr

Max kaç mbps kullanabilirim?

ortalama 79 mbps hız almışsın yani 75'lik paketin üstünü altyapın destekliyor diye anladım umarım yanlış anlamamışımdır umarım upload da 8 mbps gösteriyor
  9. 4emirrr

Fiber 100mbps ile vdsl100mbps fark var mı ?

e bu vdsl aynı superbox
  10. 4emirrr

Hangi internet sağlayıcısı?

ping sorunu çok fazla internet hızı çok yavaş. 0.3 mbps ile indirme yapıp 300 ping ile oyun oynuyordu
  11. 4emirrr

Hangi internet sağlayıcısı?

vodafone kullanan kuzenim çok pişmandı.
  12. 4emirrr

Turkcell Belirli Bir Miktara Kadar Cayma Bedeli Karşılıyor mu?

600tl biraz abartı gibi geldi ben türknet de 200tl'ye kadar karşılandığını ve tüm iptal işlerini kendilerinin yaptığını biliyordum. Yani siz iptal ettirin biz size öderiz gibi bi durum yoktu orada.
  13. 4emirrr

200 Mbit dowload Superonline

superonline müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmayı denediniz mi ?
  14. 4emirrr

SuperOnline Bu Paketlerden Hangisi Alınır?

TV+ için para vermeye değmez 200mbps paketi al 149tl'ye güzelce kullanırsın sorun olacağını sanmıyorum
  15. 4emirrr

Turknet fiber mi yoksa turk telekom fiber mi

Türknet Türktelekom kullanıp memnun olan görmedim Türknek daha ucuza daha yüksek hız ve daha stabil bir internet sunuyor.
  16. 4emirrr

Araziden geçen internet kablosu

özel mülk değil mi bence adam haklı
  17. 4emirrr

Turknet zammi geldi?

100mbps paketi gösteriyordu zaten
  18. 4emirrr

Yardım Superbox aboneliğimi iptal ettirmek istesem...

12. ayda iptal etmek istesem cayma bedeli ne kadar tutar acaba?
  19. 4emirrr

Yardım Superbox aboneliğimi iptal ettirmek istesem...

Superbox kullanıyordum altyapım bulunmadığı için şimdi altyapı geldi superbox'u iptal ettirmek istiyorum çünkü 50-100 mbps arası alabilecekken 10 mbps internete iki kat fazla para veriyorum ve hiç stabil değil. Oyun indirmek adeta işkence oldu. İptal ettirmek istediğim de ise öğrendiğim şey şu...
  20. 4emirrr

Alt yapım güncellendi 100 MBPS alabiliyorum! :)

Yeni geldi bir de alt yapı superbox kullanıyordum 10 mbps internete 200 vermek koyuyor 100 verip 63 alabilecekken.
Top Bottom