Neler Yeni

200 Mbit dowload Superonline

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
200 Mbit dowload almam lazim ama PC'den 100 5 gden 200 aliyorum bunu nasıl ayarlayacağım benim anakartim ASUS Prime X570-P 1 gbite kadar destekliyor driveri yuklu modem olarak Huawei HG8245x6 var.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Firmanın sana verdiği bir data vardır. Modem arayüzünden ne kadarlık data verdiklerini görebilirsin.
Çok yüzeysel sorduğun için daha şu sorunuz ile anakartın alakası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1637312723683.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

5g ile 200 aliyorum

ama ethernet 94 sabit

bu sorunu cozersen direk sana 50tl aticam aga

Firmanın sana verdiği bir data vardır. Modem arayüzünden ne kadarlık data verdiklerini görebilirsin.
Çok yüzeysel sorduğun için daha şu sorunuz ile anakartın alakası yok.
Allah icin coz aga cildirmak uzereyim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Telefondan ya da bilgisayardan Wi-fi ile internetinize bağlanıp, test yapınca 200 alıp, kabloyla bağlandığınızda alamıyorsanız kabloda sorun vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
Telefondan ya da bilgisayardan Wi-fi ile internetinize bağlanıp, test yapınca 200 alıp, kabloyla bağlandığınızda alamıyorsanız kabloda sorun vardır.
ama farkli kablolardada 100 aliyorum ve farkli bilgisayarlarda

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
200 Mbit dowload almam lazim ama PC'den 100 5 gden 200 aliyorum bunu nasıl ayarlayacağım benim anakartim ASUS Prime X570-P 1 gbite kadar destekliyor driveri yuklu modem olarak Huawei HG8245x6 var.
Portlar 100Mbps çalışıyor.
1 gbite kadar destekliyor driveri yuklu modem olarak Huawei HG8245x6 var.
Öncelikle kablonuzu kontrol edin. CAT5 ise 100Mbps üstü hızları göreceğini pek sanmıyorum. Sağlam bir CAT6 kablo almanızı öneririm.
Onun dışında denetim masası üzerinden şu aşamaları işleyin.
Ağ ve Internet>Ağ ve Paylaşım Merkezi>Bağlantılar:Ethernet>Özellikler>Yapılandır>Gelişmiş>Hız&İkili>1.0Gbps Tam İkili seçeneğini seçin.
Bunun dışında modem arayüzünde de portlarla ilgili yapabileceğiniz bir ayar varsa onu otomatiğe alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
Portlar 100Mbps çalışıyor.

Öncelikle kablonuzu kontrol edin. CAT5 ise 100Mbps üstü hızları göreceğini pek sanmıyorum. Sağlam bir CAT6 kablo almanızı öneririm.
Onun dışında denetim masası üzerinden şu aşamaları işleyin.
Ağ ve Internet>Ağ ve Paylaşım Merkezi>Bağlantılar:Ethernet>Özellikler>Yapılandır>Gelişmiş>Hız&İkili>1.0Gbps Tam İkili seçeneğini seçin.
Bunun dışında modem arayüzünde de portlarla ilgili yapabileceğiniz bir ayar varsa onu otomatiğe alın.
portlar 1 gbit olarak calisiyor kablom cat6 farkli pclerde kablolarda denedim hepsinde sabit 94 mbit tam ikili secip denedim olmadi arayuzde oyle bi ayar yok

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
superonline müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmayı denediniz mi ?

Büyük ihtimal kablonuz cat5 olduğu için 100 MB üstüne çıkmıyor en az Cat6 daha iyi olsun dersen cat7 internet kablosu alman lazım cat7 daha pahalı ikiside olur.

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
portlar 1 gbit olarak calisiyor kablom cat6 farkli pclerde kablolarda denedim hepsinde sabit 94 mbit tam ikili secip denedim olmadi arayuzde oyle bi ayar yok
İnternetin 200mbps paketi mi? Superonline'ın Speedtestte bir hatası var, sonuçların iki katını gösteriyor. Bu yüzden 5G üzerinde 200mbps göstermiş olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
Büyük ihtimal kablonuz cat5 olduğu için 100 MB üstüne çıkmıyor en az Cat6 daha iyi olsun dersen cat7 internet kablosu alman lazım cat7 daha pahalı ikiside olur.
knk anlamiyon mu cat6 var diyorum hala cat5 diyorsun

İnternetin 200mbps paketi mi? Superonline'ın Speedtestte bir hatası var, sonuçların iki katını gösteriyor. Bu yüzden 5G üzerinde 200mbps göstermiş olabilir.
superonline testi degil kablonete baglanip 200 mbit aldik

superonline müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmayı denediniz mi ?
aradim 5g baglandilar sorun yok dediler gittiler simdi bida gelcek bu sefer kablolu denicekler bu 4, gelisleri

knk anlamiyon mu cat6 var diyorum hala cat5 diyorsun

superonline testi degil kablonete baglanip 200 mbit aldik

aradim 5g baglandilar sorun yok dediler gittiler simdi bida gelcek bu sefer kablolu denicekler bu 4, gelisleri
Kardeşim bu agresiflik ne görmedim mesajını

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Huawei modem kullandığınızı görüyorum, Superonline'ın Huawei modeminden herkes şikayetçi, ZTE modem vermelerini isteyebilirsiniz. Hem alpolojix'in dediği gibi bir 100mbps'de çalışma durumu varsa çözülür. Ayrıca bu agresif tavırları bırakın, internetinizde yaşadığınız sorun forum üyelerinin suçu değil, nitekim onlara yansıtma hakkınız yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,723
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom