4emirrr
80+ Bronze
Dahası
Superbox kullanıyordum altyapım bulunmadığı için şimdi altyapı geldi superbox'u iptal ettirmek istiyorum çünkü 50-100 mbps arası alabilecekken 10 mbps internete iki kat fazla para veriyorum ve hiç stabil değil.
Oyun indirmek adeta işkence oldu.
İptal ettirmek istediğim de ise öğrendiğim şey şu oldu :
İlk ay 500gb internet hediye ediyorlarmış ve iptal ettirmek istiyorsak onun da ücretini ödememiz gerekiyormuş...
fakat ben müşteri temsilcisini aradığımda bölgenize superbox hizmetimiz bulunmuyor dediği için 1 hafta müşteri temsilcileri ile uğraşıp en sonunda internetten başvuru yapmıştım gelip kurdular bu kadar oldu.
İnternetten başvuru yaptığım için de 500gb verildiğine dair bir bilgi verilmedi.
ilk ay 40mbps upload ve download alıyordum hatta şaşırmıştım.
şimdi iptal ettirmek istediğimde benden bu 500gb internetin parasını talep etseler fakat bana bu hizmetin sağlanacağına dair hiç bir bilgi verilmediği için ücreti ödemeyi reddetme gibi bir şansım olamaz mı ?
NBA 2K21 indirirken hız değerim almayın aldırtmayın.
Oyun indirmek adeta işkence oldu.
İptal ettirmek istediğim de ise öğrendiğim şey şu oldu :
İlk ay 500gb internet hediye ediyorlarmış ve iptal ettirmek istiyorsak onun da ücretini ödememiz gerekiyormuş...
fakat ben müşteri temsilcisini aradığımda bölgenize superbox hizmetimiz bulunmuyor dediği için 1 hafta müşteri temsilcileri ile uğraşıp en sonunda internetten başvuru yapmıştım gelip kurdular bu kadar oldu.
İnternetten başvuru yaptığım için de 500gb verildiğine dair bir bilgi verilmedi.
ilk ay 40mbps upload ve download alıyordum hatta şaşırmıştım.
şimdi iptal ettirmek istediğimde benden bu 500gb internetin parasını talep etseler fakat bana bu hizmetin sağlanacağına dair hiç bir bilgi verilmediği için ücreti ödemeyi reddetme gibi bir şansım olamaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
NBA 2K21 indirirken hız değerim almayın aldırtmayın.