Neler Yeni

SuperOnline Bu Paketlerden Hangisi Alınır?

VorleN

80+ Silver
Mahallemde Kablonet ve Turkcell Superonline fiber altyapısı bulunuyor. Yan apartmandaki arkadaşım Kablonet kullanıyor olumsuz yanlarını şöyler sıraladı:
-Akşamları hız 100 Mbps'den 25 Mbps'ye düşüyormuş. (19.00'dan itibaren)
-Ping sorunları yaşıyormuş. (Lol'de pingi 40 ile 130 arası değişiyormuş dediğine göre)
-Bir diğer kötü yanı ise kotalı olması bizim evde internet çok kullanılıyor o yüzden kota olmaması gerekir. (Olacaksa da 1000GB-1500GB arasında olmalı.)

Şimdi SuperOnline'a geçelim.:
-Mahallemdeki altyapısı yeni olduğu için çok sorun yaşayan görmedim
-Evim saha dolabına yakın.
-Fiyatları biraz pahalı gibi gözükse de benim için çok sorun değil.

SuperOnline'de şu 2 paketi düşünüyorum:

Bu paketlerden hangisi alınır birde TV+ deneyimleyen var mı ben en son 2-3 yıl önce hattım Turkcell iken Salla Kazan'dan çıkıyordu içeriği azdı hala öyle mi?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
TV+ için para vermeye değmez 200mbps paketi al 149tl'ye güzelce kullanırsın sorun olacağını sanmıyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Tv+ boş bir cihaz desem yeridir. Evde annem baban dizi kaydetmeyi seviyorsa o işe yarıyor marketi çok çeşitsiz ve güzel filmler de paralı.

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tv+ boş bir cihaz desem yeridir. Evde annem baban dizi kaydetmeyi seviyorsa o işe yarıyor marketi çok çeşitsiz ve güzel filmler de paralı.
Paralı derken? TV+ üyelikli (cihaz kumandalı) internet alınca güzel filmleri izlemek için ekstra ücret ödemek mi gerekiyor?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Paralı derken? TV+ üyelikli (cihaz kumandalı) internet alınca güzel filmleri izlemek için ekstra ücret ödemek mi gerekiyor?
Yüzlerce dizi film belgesel var. Atıyorum end game ilk tv+ a verildiğinde 8tl ye 1 seferlik izleme veya 30tl ye filmi satın alma seçeneği sunuluyor. Her film paralı değil ama tutan veya güncel filmler paralı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100mbit +tv 150tl olmalı onun yerine 200 mbit tercih et 200 ün üstünü veriyorlar genellikle.

PixDraw

80+ Bronze
Mahallemde Kablonet ve Turkcell Superonline fiber altyapısı bulunuyor. Yan apartmandaki arkadaşım Kablonet kullanıyor olumsuz yanlarını şöyler sıraladı:
-Akşamları hız 100 Mbps'den 25 Mbps'ye düşüyormuş. (19.00'dan itibaren)
-Ping sorunları yaşıyormuş. (Lol'de pingi 40 ile 130 arası değişiyormuş dediğine göre)
-Bir diğer kötü yanı ise kotalı olması bizim evde internet çok kullanılıyor o yüzden kota olmaması gerekir. (Olacaksa da 1000GB-1500GB arasında olmalı.)

Şimdi SuperOnline'a geçelim.:
-Mahallemdeki altyapısı yeni olduğu için çok sorun yaşayan görmedim
-Evim saha dolabına yakın.
-Fiyatları biraz pahalı gibi gözükse de benim için çok sorun değil.

SuperOnline'de şu 2 paketi düşünüyorum:

Bu paketlerden hangisi alınır birde TV+ deneyimleyen var mı ben en son 2-3 yıl önce hattım Turkcell iken Salla Kazan'dan çıkıyordu içeriği azdı hala öyle mi?
Sizde öyle olur mu bilmiyorum superonline fiber kullanıyorum hız ile ilgili şikayetim yok fakat bir türlü çözemedikleri ping sorunum var inş sizde de yaşanmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,718
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom