VorleN
80+ Silver
Mahallemde Kablonet ve Turkcell Superonline fiber altyapısı bulunuyor. Yan apartmandaki arkadaşım Kablonet kullanıyor olumsuz yanlarını şöyler sıraladı:
-Akşamları hız 100 Mbps'den 25 Mbps'ye düşüyormuş. (19.00'dan itibaren)
-Ping sorunları yaşıyormuş. (Lol'de pingi 40 ile 130 arası değişiyormuş dediğine göre)
-Bir diğer kötü yanı ise kotalı olması bizim evde internet çok kullanılıyor o yüzden kota olmaması gerekir. (Olacaksa da 1000GB-1500GB arasında olmalı.)
Şimdi SuperOnline'a geçelim.:
-Mahallemdeki altyapısı yeni olduğu için çok sorun yaşayan görmedim
-Evim saha dolabına yakın.
-Fiyatları biraz pahalı gibi gözükse de benim için çok sorun değil.
SuperOnline'de şu 2 paketi düşünüyorum:
Bu paketlerden hangisi alınır birde TV+ deneyimleyen var mı ben en son 2-3 yıl önce hattım Turkcell iken Salla Kazan'dan çıkıyordu içeriği azdı hala öyle mi?
-Akşamları hız 100 Mbps'den 25 Mbps'ye düşüyormuş. (19.00'dan itibaren)
-Ping sorunları yaşıyormuş. (Lol'de pingi 40 ile 130 arası değişiyormuş dediğine göre)
-Bir diğer kötü yanı ise kotalı olması bizim evde internet çok kullanılıyor o yüzden kota olmaması gerekir. (Olacaksa da 1000GB-1500GB arasında olmalı.)
Şimdi SuperOnline'a geçelim.:
-Mahallemdeki altyapısı yeni olduğu için çok sorun yaşayan görmedim
-Evim saha dolabına yakın.
-Fiyatları biraz pahalı gibi gözükse de benim için çok sorun değil.
SuperOnline'de şu 2 paketi düşünüyorum:
TV Plus ve Ev İnterneti Kampanyaları - Turkcell Superonline
TV Plus kampanyalarına ve TV Plus & Ev İnterneti kampanyalarına başvurmak için hemen Turkcell Superonline'a gelin!
www.superonline.net
Fiber İnternet, Fiber Kampanyaları - Turkcell Superonline
Turkcell Superonline Fiber İnternet'e hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!
www.superonline.net
TV Plus ve Ev İnterneti Kampanyaları - Turkcell Superonline
TV Plus kampanyalarına ve TV Plus & Ev İnterneti kampanyalarına başvurmak için hemen Turkcell Superonline'a gelin!
www.superonline.net
Bu paketlerden hangisi alınır birde TV+ deneyimleyen var mı ben en son 2-3 yıl önce hattım Turkcell iken Salla Kazan'dan çıkıyordu içeriği azdı hala öyle mi?