Arama sonuçları: *

1. Nauu

GİBİRNET Nasıldır? (BB TURKNET)

Netspeed güzel ama max 2 hafta sonra ona da zam gelir. Forum da ne zaman Türknete zam geldi konusu görsem en geç 1 ay içinde netspeed e de geldi :D
  2. Nauu

Türknet yeni paket 170 TL den 140 TL ye düşüş(Canlı Dolandırılma)

Zamanında vodafone kullanırken aramışlardı beni tam taahhüt yenilediğim hafta. İlk arayan kadına taahhüt yeniledim diyorum şuan onaylanmamış isterseniz digitürkle birlikte daha ucuza verelim gibisinden konuştu, onayladım sonra sizi digitürk den arayacaklar onları da onaylayın dediler arayan...
  3. Nauu

Son 1 aydır Netspeed de sorun yaşayan var mı ?

Bende sorun kalmadı beyler şuanda, konu açıldığı tarihte günde 2-3 kere kopma yaşıyordum 1 hafta kadar sürdü up hızımda 1,5 mbps civarındaydı kendiliğinden düzeldi şuan herhangi bir sorunum yok.
  4. Nauu

Son 1 aydır Netspeed de sorun yaşayan var mı ?

3 ay önce netspeed 35/6 paketine geçiş yaptım ilk 2 ay 33 dow 5,7 up sabit alıyordum sıkıntısız kullandım. Son 1 aydır download yine sabit fakat upload hızım 1,5 ile 4 mbps arasında dalgalanıyor ve son 1 haftadır da günde 1 yada 2 kere internet kopuyor 5-30 dk arasında geri geliyor. Biraz...
  5. Nauu

Yardım Hangi sağlayıcıya geçmeliyim

netspeed kullanıyorum 1 ay doldu 35 dow 6up sıkıntısız söylediği değerleri veriyor fakat 5 lira için değiştirmeye değmez diye düşünüyorum.
  6. Nauu

Netspeed Yeni Zamlar

herkes zammını yapsın en avantajlı hangisiyse ona geçeriz yapacak bir şey yok
  7. Nauu

Netspeed Yeni Zamlar

ayın 5 inde geçtim daha ucuz 1 tane fatura ödeyemeden zammı yapıştırdılar :D
  8. Nauu

GıbırNet vs Netspeed sizce hangisi?

Umarım güzel bir teklif sunarlar. Ben 6 yıl vodafone kullandım adamlar taahhüt bitiminden 1-1,5 ay önce arayıp teklif sunmuşlardı kabul etmedim bir daha aramadılar sonra ben aradığımda da daha önce 80 liraya sundukları teklife 134 lira istediler Başka firmaya geçerim dedim umursamadılar bende...
  9. Nauu

GıbırNet vs Netspeed sizce hangisi?

2 gün önce vodafone dan Netspeede geçtim vdsl paket 35dow 6 up bina hattının eski olmasına rağmen 33 e 5,7 alıyorum şuan gayet memnun kaldım. Şunu da ekleyeyim şuanda fiyatlar uygun fakat paket taahhütsüz olduğu için haziran zammından sonra nasıl bir fiyat çıkar kimse kestiremiyor Türk...
  10. Nauu

Taahhüt bitimine 15 gün kala başka firmaya geçsem cayma bedeli öder miyim ?

5 mayıs da taahhüt bitiyor tamda bayrama denk geliyor sıkıntı :) 1650480843 210 lira gibi bir şeyler zırvaladı taahhütsüz fiyatına öyle oluyorsa taahhüt bittikten sonrada kullandığım gün kadar öderim o zaman
  11. Nauu

Taahhüt bitimine 15 gün kala başka firmaya geçsem cayma bedeli öder miyim ?

Neredeyse 6 yıldır vodafone net kullanıyorum. 1 ay önce taahhüt yenilemek için 71 lira ödediğim 24mb vdsl paketine ilk 3 ay 79 lira sonraki aylar 94 lira 24 aylık teklif sundular araştırıp geri döneceğimi söyledim, gün içinde 3 kere arayan müşteri hizmetleri 1 ay boyunca hiç aramadı. Bu gün ben...
Top Bottom