Neler Yeni

Türknet yeni paket 170 TL den 140 TL ye düşüş(Canlı Dolandırılma)

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,551
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam sıkıntı olur mu ya tc sonuçta adamlara gitti siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı
Onlardan önce bi 4-5 yer daha satmıştır verilerini zaten dert etme :D

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Zamanında vodafone kullanırken aramışlardı beni tam taahhüt yenilediğim hafta. İlk arayan kadına taahhüt yeniledim diyorum şuan onaylanmamış isterseniz digitürkle birlikte daha ucuza verelim gibisinden konuştu, onayladım sonra sizi digitürk den arayacaklar onları da onaylayın dediler arayan kişiye internet ile birlikte mi falan diye soruyorum benim bilgim yok diyor orda uyandım olaya, vodafonu aradım bizle ilgisi yok diyerek arayan numarayı istediler daha sonra ilk arayan numara tekrar arayıp neden onaylamadınız falan diyor dedim dolandırıcısınız :D Kız diyor yaa onaylasaydınız, yalvaracak nerdeyse baya eğlenmiştim :D çokta yüzsüzler numarayı engellemeden kurtulamıyorsun sürekli arayıp darlıyorlar.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
kanka tcmi duvarlara yaziyorum uzerime sirket cart curt açılmadı daha
Hocam sıkıntı olur mu ya tc sonuçta adamlara gitti siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Zamanında vodafone kullanırken aramışlardı beni tam taahhüt yenilediğim hafta. İlk arayan kadına taahhüt yeniledim diyorum şuan onaylanmamış isterseniz digitürkle birlikte daha ucuza verelim gibisinden konuştu, onayladım sonra sizi digitürk den arayacaklar onları da onaylayın dediler arayan kişiye internet ile birlikte mi falan diye soruyorum benim bilgim yok diyor orda uyandım olaya, vodafonu aradım bizle ilgisi yok diyerek arayan numarayı istediler daha sonra ilk arayan numara tekrar arayıp neden onaylamadınız falan diyor dedim dolandırıcısınız :D Kız diyor yaa onaylasaydınız, yalvaracak nerdeyse baya eğlenmiştim :D çokta yüzsüzler numarayı engellemeden kurtulamıyorsun sürekli arayıp darlıyorlar.
knka zaten bende çaktırmadım milenicoma geçiyorum dedim bunlarla inatlaşmamak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka tcmi duvarlara yaziyorum uzerime sirket cart curt açılmadı daha
keşke şirket açılsa bilader gkleaprwğgklöeoprğgkl

Ekran Resmi 2022-09-12 13.10.30.png

BİNGOOOO İŞTE BURDASINNN HAYATIM 1 KERE BİLE TÜRKCELL KULLANMADIM BEN

Son düzenleme:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Beni de sözde Türk Telekom’dan arıyorlar. İşte sistemde baktığımız zaman internet kopmaları ve düşük hız problemi yaşadığınızı görüyoruz TurkNet’te diye. 189 TL’ye 100 Mbps internet önerimiz var isterseniz taahhüt yapalım diye. Bende dedim, internette kopma veya yavaşlama yaşamıyorum ayriyetten 140 TL’ye 1000/1000 internet kullanıyorum bana diyorsun ki 189 TL’ye 100 Mbps internet taahhüt yapalım. Ondan sonra telefonu suratıma kapattı 😄.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
TURKTELL BİLİŞİM SERVİSLERİ ANONİM ŞİRKETİ
AYNEEEN AYNNEEEEEEENN

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Klasik dolandırıcı

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Beni de sözde Türk Telekom’dan arıyorlar. İşte sistemde baktığımız zaman internet kopmaları ve düşük hız problemi yaşadığınızı görüyoruz TurkNet’te diye. 189 TL’ye 100 Mbps internet önerimiz var isterseniz taahhüt yapalım diye. Bende dedim, internette kopma veya yavaşlama yaşamıyorum ayriyetten 140 TL’ye 1000/1000 internet kullanıyorum bana diyorsun ki 189 TL’ye 100 Mbps internet taahhüt yapalım. Ondan sonra telefonu suratıma kapattı 😄.
kanka olay burda aramaları değil bak hala yanlış yöndesiniz olay burda adamın tc niz bla bla doğrumudur demesi olay bu 2013 de oy kullanan herkesin dosyasının darkwebde free olması gibi bişi bu bunu böyle yatıştırmamaları lazım

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Türknet aradı 170 TL yi 140 TL ye düşürdüklerini söylediler 86 TL internet 54 TL de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni iyice kandırdı ağzın bal damlıyor dedim. Yıllardır nefret ettiğim digitürkü onaylattı kadın yaw

Gigafiber gelince 140 TL den 1000mbps devam ediceksiniz dedi

Digitürk ne netflix falan açıyor mu onun aleti yoksa gene cartoonnetwork falan mı çocukken izlerdik.
Türknetin sayfasına baktım da böyle bir bilgi böyle bir kampanya yok kim nerede nasıl yapıyor bu kampanyayı bu olayların Türknet tarafının haberi var mı?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
kanka olay burda aramaları değil bak hala yanlış yöndesiniz olay burda adamın tc niz bla bla doğrumudur demesi olay bu 2013 de oy kullanan herkesin dosyasının darkwebde free olması gibi bişi bu bunu böyle yatıştırmamaları lazım
Bana öyle bir şey demedi de bu arada TC kimlik numaranızı bilmeleri önemli değil herhangi bir şey yapamazlar. Ama şahsi bilgilerimiz sızdırılmış veyahut bir şekilde ellerine geçmiş dikkatli olmamız lazım. Ben böyle ucuz numaralara karnım tok.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Acaba neden tembihledi? :) Maalesef hukuk sistemimiz bu dolandırıcılara karşı çok yavaş kalıyor. Yıllardır aynı olay var, binlerce şikayet var ama tam gaz devam ediyorlar.
Reis sen hangi İnterneti savunuyorsun iyi olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,571
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom