Onlardan önce bi 4-5 yer daha satmıştır verilerini zaten dert etmeHocam sıkıntı olur mu ya tc sonuçta adamlara gitti siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı
harika içim rahatladı 3 yıldır kriptocuyum bilinmeyen borsalara üye oldum böyle hızlı dolandırma görmedimOnlardan önce bi 4-5 yer daha satmıştır verilerini zaten dert etme![]()
Hocam sıkıntı olur mu ya tc sonuçta adamlara gitti siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı
knka zaten bende çaktırmadım milenicoma geçiyorum dedim bunlarla inatlaşmamak lazımZamanında vodafone kullanırken aramışlardı beni tam taahhüt yenilediğim hafta. İlk arayan kadına taahhüt yeniledim diyorum şuan onaylanmamış isterseniz digitürkle birlikte daha ucuza verelim gibisinden konuştu, onayladım sonra sizi digitürk den arayacaklar onları da onaylayın dediler arayan kişiye internet ile birlikte mi falan diye soruyorum benim bilgim yok diyor orda uyandım olaya, vodafonu aradım bizle ilgisi yok diyerek arayan numarayı istediler daha sonra ilk arayan numara tekrar arayıp neden onaylamadınız falan diyor dedim dolandırıcısınızKız diyor yaa onaylasaydınız, yalvaracak nerdeyse baya eğlenmiştim
çokta yüzsüzler numarayı engellemeden kurtulamıyorsun sürekli arayıp darlıyorlar.
keşke şirket açılsa bilader gkleaprwğgklöeoprğgklkanka tcmi duvarlara yaziyorum uzerime sirket cart curt açılmadı daha
kanka olay burda aramaları değil bak hala yanlış yöndesiniz olay burda adamın tc niz bla bla doğrumudur demesi olay bu 2013 de oy kullanan herkesin dosyasının darkwebde free olması gibi bişi bu bunu böyle yatıştırmamaları lazımBeni de sözde Türk Telekom’dan arıyorlar. İşte sistemde baktığımız zaman internet kopmaları ve düşük hız problemi yaşadığınızı görüyoruz TurkNet’te diye. 189 TL’ye 100 Mbps internet önerimiz var isterseniz taahhüt yapalım diye. Bende dedim, internette kopma veya yavaşlama yaşamıyorum ayriyetten 140 TL’ye 1000/1000 internet kullanıyorum bana diyorsun ki 189 TL’ye 100 Mbps internet taahhüt yapalım. Ondan sonra telefonu suratıma kapattı.
Türknetin sayfasına baktım da böyle bir bilgi böyle bir kampanya yok kim nerede nasıl yapıyor bu kampanyayı bu olayların Türknet tarafının haberi var mı?Türknet aradı 170 TL yi 140 TL ye düşürdüklerini söylediler 86 TL internet 54 TL de digitürk olarak diye çok fazla abone kaybettik bu yüzden böyle bir şey yaptık internet taahütsüz digitürk 6 ay taahütlü dedi bende tamam dedim yaptıralım dedim. 22 ekimde adresinize gigafiber gelicek dedi beni iyice kandırdı ağzın bal damlıyor dedim. Yıllardır nefret ettiğim digitürkü onaylattı kadın yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigafiber gelince 140 TL den 1000mbps devam ediceksiniz dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Digitürk ne netflix falan açıyor mu onun aleti yoksa gene cartoonnetwork falan mı çocukken izlerdik.
Bana öyle bir şey demedi de bu arada TC kimlik numaranızı bilmeleri önemli değil herhangi bir şey yapamazlar. Ama şahsi bilgilerimiz sızdırılmış veyahut bir şekilde ellerine geçmiş dikkatli olmamız lazım. Ben böyle ucuz numaralara karnım tok.kanka olay burda aramaları değil bak hala yanlış yöndesiniz olay burda adamın tc niz bla bla doğrumudur demesi olay bu 2013 de oy kullanan herkesin dosyasının darkwebde free olması gibi bişi bu bunu böyle yatıştırmamaları lazım
Reis sen hangi İnterneti savunuyorsun iyi olarakAcaba neden tembihledi?Maalesef hukuk sistemimiz bu dolandırıcılara karşı çok yavaş kalıyor. Yıllardır aynı olay var, binlerce şikayet var ama tam gaz devam ediyorlar.