Neler Yeni

GıbırNet vs Netspeed sizce hangisi?

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Türk telekomdan memnunum gerek hız gerekse ping değerleri vb ama verdiğim fiyat bence fazla.. tahaddüt bitimine gelince beni arar kampanya sunarlar diye düşünüyorum bakalım ne diyecekler ona göre bir yol izlerim
Umarım güzel bir teklif sunarlar. Ben 6 yıl vodafone kullandım adamlar taahhüt bitiminden 1-1,5 ay önce arayıp teklif sunmuşlardı kabul etmedim bir daha aramadılar sonra ben aradığımda da daha önce 80 liraya sundukları teklife 134 lira istediler Başka firmaya geçerim dedim umursamadılar bende geçtim :D Şuan firmalar gelecek zammı öngörüp kendilerini koruma peşindeler anladığım kadarıyla müşteri kaybını falan fazla umursamıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netspeed kullaniyorum ve onerrim. Musteri hizmetleri bilgili internet hizmetleri kaliteli ve uygun. Gecerkende LRS7H5 kodunu kullanirsaniz faturaniza 12 ayligina 5'er TL indirim yansir.

70 mbps netspeed kullaniyorum ve stabil sekilde 67 68 mbps aliyorum.
Senin kodu ben kullandım sınırsız kullanılıyor mu ki :)

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim
Ben de gecicem Netspeede 80 90mbps arası geliyor turknette ve 140tl oldu. Fibere mi giriyor benim altyapı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Ben de gecicem Netspeede 80 90mbps arası geliyor turknette ve 140tl oldu. Fibere mi giriyor benim altyapı?

Sen de bendensin bence yani VDSL ama kaç hız alırım diye sorgulat muhakkak

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim
Netspeedde ping değeri kaç oluyor kabloluda? Kimi internet goruyorum berbat ötesi pingi oluyor.

Son düzenleme:

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Can Soyer
Netspeedde ping değeri kaç oluyor kabloluda? Kimi internet goruyorum berbat ötesi pingi oluyor.

Konuma göre değişir mi bilmem ama ben TurkNet'te pingden rahatsızdım türk telekomda ping yok garip ama gerçek :D

ayaz5353

80+
kesinlikle gıbırdan uzak durun bununla ilgili konu açıp anlatıcam görürsünüz mutlaka rezalet bir firma boş yere başınız agrımasın tahutsuz dedikleri 6 aydan önce cıkarsanız 120 tl cayma bedeli alıyorlar

panda74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
H
kesinlikle gıbırdan uzak durun bununla ilgili konu açıp anlatıcam görürsünüz mutlaka rezalet bir firma boş yere başınız agrımasın tahutsuz dedikleri 6 aydan önce cıkarsanız 120 TL cayma bedeli alıyorlar
bence uzak durulmamalı iyibir firma şuan için, neden mi; vodafone, ttnet ,türknet, millenicome, gıbırnet bunları kullandım içlerinde en iyisi gıbırnetti.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Bölgeden bölgeye göre değişiyor demekki herkes aynı iss ile aynı hızı alamıyor ne yazıkki ☹️

Top Bottom