Arama sonuçları: *

1. O

Turkcell'den Turknet'e geçmek

Attan inik eşek binmiş olursunuz
  2. O

Türk Telekom taahhüt bozma?

Bir üst pakette geçebilirsin dilekçe vererek aynı üçret ile
  3. O

Türknet gigabit altyapı

Çok güzel bir soru sordun aynı şekilde bu soruyu türknet müşteri Hizmetlerine illetim hiçbir netice alamadım türknet müşteri Hizmetleri gerçekten çok zayıf
  4. O

İnternet hızı farklılıkları

10 mb ile dosya indirdiniz 🤔 Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz ?
  5. O

Yardım İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Uzun süre internet kullanmış biri olarak en iyisi Turkcell servis sağlayıcı ve bir problem çözme konusunda çok iyiler türktelekom da güzel ama Turkcell ayrı bir güzel
  6. O

[Çözüldü] "turktelekom.com.tr" Çöktü

Şuan türktelekom kullanıyorum wep sitesine giriş yapamıyorum ama internettte herhangi bir sorun yok
  7. O

Oyunlarda ping Sorunu Modem sorunu

3 yıllık moderm artık yorulmuş kardeşim
  8. O

Türk Telekom neden alınmamalı

En iyi internet sağlayıcı Turkcell ve türktelekom eğer türktelekom dan bulunduğun bölge ile sorun yaşıyorsan diğer servis sağlayıcalarına yaklaşma ben türknet kullandım kablonun içine su girmiş halen dış hatta bir şey dediler en son iptal ettirdim
  9. O

Turknet altyapı desteği HK.

Türknet mi 😂 Belli bir süre kullandım birdaha kullanmamaya karar verdim bir sorunu çözemiyorlar bile
  10. O

Öneri Vodofone redbox mı Türkcell Superbox mı?

Kesinlikle Turkcell Vodofone alt yapısı çok zayıf zaten aynı hizmeti daha ucuza veren varsa şüpheli bakın
  11. O

Türk Telekom kafasını biyere mi vurdu?

Şuan zaten uzaktan eğitim oldugu için up hızlarını artıklarını söylüyorlar zaten ben şuan 8.1 up hızı alıyorum 10 mb internet hızında 😂
  12. O

Türknet Kullanırken Birkez Daha Düşünün ?

Altyapın yok diyorlar bana halen konuyu okumamakta ısrarcısın kardeşim
  13. O

Anlatamıyorum galiba tüm altyapıları destekliyor alt yapım şehrin merkezindeyim zaten konuyu daha çok okuyup hakim olabilirsin
  14. O

Sorun şu ben iptal amaçlı herhangi bir işlem yapmadım ve sorunu 1 aydır çözemiyorlar ve bana alt yapında vdls yok diyorlar ama ben diğer firmalar ile görüştüm zaman onlarda bana fiber altyapın var diyorlar
  15. O

Kesinlikle geçme kardeşim çünkü bir sorun olduğunda ilgilenmiyorlar ne yaparsan yap tarzı cin malı bir internet sağlayıcı bir firma modem kurulumunu dahi yapamıyorlar
  16. O

Firma bir sorun olduğu zaman çözüm konusunda ne kadar kaliteli olduğunda belli eder gerçekten low seviyede
  17. O

Merhaba arkadaşlar 1 aydır kopma sorunu yaşıyorum gelip gelip gidiyor internetim ve sorunum halen çözülmüş değil işin garip tarafı çalışanlar low seviyede hiçbir şekilde bilgi sahibi değiller ve en sonun abonelik iptali yazmışlar gerçekten gülünecek bir firma o kadar birbirinden bağımsız ki...
Top Bottom