Neler Yeni

Türk Telekom neden alınmamalı

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tırt Telekom'u almayın önermem ne olursa olsun. 2 yıl güzel hizmetleri vardı fakat yeni eve taşınınca 0 hizmet veriliyor. Alt yapı bulunmuyor 4 ay diyorlar. Benim küçük kardeşim LGS'ye hazırlanıyor EBA'ya giremiyor internet yetmiyor bu çocuk acaba nasıl LGS'yi kazanacak? Bu durumdan bıktım bugün gittim Vodafone'a Redbox aldım. Umarım teknoloji ilerledikçe Tırt Telekom gibi firmaların alt yapısına iyice muhtaç kalmayız.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Tırt Telekom'u almayın önermem ne olursa olsun. 2 yıl güzel hizmetleri vardı fakat yeni eve taşınınca 0 hizmet veriliyor. Alt yapı bulunmuyor 4 ay diyorlar. Benim küçük kardeşim LGS'ye hazırlanıyor EBA'ya giremiyor internet yetmiyor bu çocuk acaba nasıl LGS'yi kazanacak? Bu durumdan bıktım bugün gittim Vodafone'a Redbox aldım. Umarım teknoloji ilerledikçe Tırt Telekom gibi firmaların alt yapısına iyice muhtaç kalmayız.
En iyi internet sağlayıcı Turkcell ve türktelekom eğer türktelekom dan bulunduğun bölge ile sorun yaşıyorsan diğer servis sağlayıcalarına yaklaşma ben türknet kullandım kablonun içine su girmiş halen dış hatta bir şey dediler en son iptal ettirdim

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi internet sağlayıcı Turkcell ve türktelekom eğer türktelekom dan bulunduğun bölge ile sorun yaşıyorsan diğer servis sağlayıcalarına yaklaşma ben türknet kullandım kablonun içine su girmiş halen dış hatta bir şey dediler en son iptal ettirdim
Asla en iyisi değiller. Alt yapıları rezalet ki verilen hizmet de fiyatını hak etmiyor. 21. yüzyıldayız 24 Mbps 90 TL 24 Taahhütlü.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Türktelekom bizi 1-2 mağdur etti+altyapım iyi bizim üst komuşda Türktelekom fiber kullanıyor onda sorun yok bize modemi kurup bir daha yüzümüze bakmadılar 1 aydır müşteri temsilcisiyle konuşmaktan bıkıtım en son iptal ettirdim

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Eskiden Türk Telekomda durmamın tek sebebi müşteri hizmetlerinin iyi olmasıydı. Artık oda kötü bu yüzden tahhüt bittikten sonra millenicom geçeceğim.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asla en iyisi değiller. Alt yapıları rezalet ki verilen hizmet de fiyatını hak etmiyor. 21. yüzyıldayız 24 Mbps 90 TL 24 Taahhütlü.
Fiyatları pahalı altyapısı iyi olmayan yerde denk gelindi mi firma değiştirmek en iyisi. 2005 ten beri ttnetliyiz indirim filan yok bir seferde adres değiştirdik.
Sehir merkezinde olunca sorun yasansa bile çözüyorlar.
24 mbps sınırsız 105, tl bir önceki tarife,35 mbps sınırsız 85 tl idi.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom