Neler Yeni

Yardım İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ethernet ile bağlanmıyorum modem duvara takılı olduğu için babam izin vermiyor abimin laptopta csgoda 120 ms fln alıyorum bazen robloxda 100 200 call of duty de 90 100 farklı laptopta oynadığımda csgoda 300 ping robloxda 10000 ping call of dutyde 900 ping ile oynuyorum
başka bir internet sağlayıcısına da geçsen ms olur

doruk1972

80+
başka bir internet sağlayıcısına da ge
başka bir internet sağlayıcısına da geçsen ms olur
apartmanda bitek türksat ve kablonet var apartmanın önünde süperonline altyapısı var ama bizim apartmanda yan apartmanda ve öteki yan apartmanda yok eskiden türk telekom sıkıntı yaratmıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmadı alt yapı döşettircem

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
ethernet ile bağlanmıyorum modem duvara takılı olduğu için babam izin vermiyor abimin laptopta csgoda 120 ms fln alıyorum bazen robloxda 100 200 call of duty de 90 100 farklı laptopta oynadığımda csgoda 300 ping robloxda 10000 ping call of dutyde 900 ping ile oynuyorum
Bi ethernet ile bağlanıp bakarmısın pinge wifi ile bağlandığın için ping oluyor olabilir

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
nasıl yani kapatıp açmakmı yoksa sıfırlamakmı
Arkasında küçük içine göçük bir tuş var ona kürdan veya başka bir şey ile 1 dk basılı tutman lazım sonra şifre falan değşecek onu modemin arkasında bulunan şifreyi 192.168.0.1 e admin yazan yere admin password yazan yere password yazacaksın sonra önüne gelen ekranda modeme giriş şifresini değiştireceksin sonra bir ekran daha gelecek ordan wifi şifresini değiştireceksin

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

olmadı alt yapı döşettircem

bizde birtane daha modem var onu kullanabilirim babanemin olursa eğer

siz hangi modemi önerirsiniz her modem olur güçlü olsun yeter
Bak dostum burada o kadar insan sana yardımcı olmaya çalışıyor adam ethernet kablosu diyor sen modem diyorsun.

doruk1972

80+
Bak dostum burada o kadar insan sana yardımcı olmaya çalışıyor adam ethernet kablosu diyor sen modem diyorsun.
ben ethernet kablosunu denedim ping yine aynı diyorum

Arkasında küçük içine göçük bir tuş var ona kürdan veya başka bir şey ile 1 dk basılı tutman lazım sonra şifre falan değşecek onu modemin arkasında bulunan şifreyi 192.168.0.1 e admin yazan yere admin password yazan yere password yazacaksın sonra önüne gelen ekranda modeme giriş şifresini değiştireceksin sonra bir ekran daha gelecek ordan wifi şifresini değiştireceksin
malesef onu deneyemem babama sorup geri dönüş yaparım

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
ben ethernet kablosunu denedim ping yine aynı diyorum

malesef onu deneyemem babama sorup geri dönüş yaparım
Oyunlarda pinginin ss ini atarmısın sadece merak ettim

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Uzun süre internet kullanmış biri olarak en iyisi Turkcell servis sağlayıcı ve bir problem çözme konusunda çok iyiler türktelekom da güzel ama Turkcell ayrı bir güzel

Top Bottom