Neler Yeni

Türknet Kullanırken Birkez Daha Düşünün ?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Merhaba arkadaşlar 1 aydır kopma sorunu yaşıyorum gelip gelip gidiyor internetim ve sorunum halen çözülmüş değil işin garip tarafı çalışanlar low seviyede hiçbir şekilde bilgi sahibi değiller ve en sonun abonelik iptali yazmışlar gerçekten gülünecek bir firma o kadar birbirinden bağımsız ki birisinin yazdıklarını diğer kişi yazmıyor veya okumadan tekrardan aynı şekilde ileti sağlıyor
Gerçekten türknet kullanmak isteyen varsa mutlaka okusun bu gönderiyi 😃

Ekler

• 7730BE5A-39D8-45AE-8CAB-36EA8162F758.png
    7730BE5A-39D8-45AE-8CAB-36EA8162F758.png
    449.3 KB · Hit: 490

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben kullanıyorum memnunun. Bölgeden bölgeye değişir.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
sorma ya adam benimde hızımı düşürdü yok efendim alamazsınız o hızı diyor ulan alıyordum işte diyorum imkaaanı yok diyor bugün de adres üzerinden ne alırım diye baktım hızıma 8 mbps vereblrisz diyo 50 mbps hız alıyorum aynı evde kafaları karışık bu ara

edit anlık türknet:
test.jpg

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Klasik.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba arkadaşlar 1 aydır kopma sorunu yaşıyorum gelip gelip gidiyor internetim ve sorunum halen çözülmüş değil işin garip tarafı çalışanlar low seviyede hiçbir şekilde bilgi sahibi değiller ve en sonun abonelik iptali yazmışlar gerçekten gülünecek bir firma o kadar birbirinden bağımsız ki birisinin yazdıklarını diğer kişi yazmıyor veya okumadan tekrardan aynı şekilde ileti sağlıyor
Gerçekten türknet kullanmak isteyen varsa mutlaka okusun bu gönderiyi 😃
Usta ben geçeçem ama sorun olur mu bazıları memnun

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle geçme kardeşim çünkü bir sorun olduğunda ilgilenmiyorlar ne yaparsan yap tarzı cin malı bir internet sağlayıcı bir firma modem kurulumunu dahi yapamıyorlar

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
geçiş süreçleri bayaa sancılı oluyor efendim bağlıycaz türktelekom ekipleri bakmıyor diye top atıyolar baya sende orda burda kovalıyorsun adamlar halletmiş zaten orda birilerinin sorumsuzluguna bekliyorsun bağlandıktan sonra hızı da taahhüt ettiklerinin yakınında bişey veriyolarsa iyi sıknıtısız geçinir gidersin

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kesinlikle geçme kardeşim çünkü bir sorun olduğunda ilgilenmiyorlar ne yaparsan yap tarzı cin malı bir internet sağlayıcı bir firma modem kurulumunu dahi yapamıyorlar
Ne yapayım usta o zaman :( Millenicom ve kablonet yok burada millenicom var ama 12mbps destekliyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçiş süreçleri bayaa sancılı oluyor efendim bağlıycaz türktelekom ekipleri bakmıyor diye top atıyolar baya sende orda burda kovalıyorsun adamlar halletmiş zaten orda birilerinin sorumsuzluguna bekliyorsun bağlandıktan sonra hızı da taahhüt ettiklerinin yakınında bişey veriyolarsa iyi sıknıtısız geçinir gidersin
Anladım :(

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
modem kurulumu ne kardeşim gelmiyolar ki :) modemi postalayıp bırakıyolar benim arkadasa öyle yapmıslar :)

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
4 yıldır TürkNet VDSL kullanıyorum sorunlarım genel anlamda hızlı ve olumlu bir şekilde çözülüyor. Bulunduğun lokasyonun altyapısında sorun olabilir.

Ayrıca iptal talebinde bulunduğun için destek kaydın kapanmış. Onların suçu yok.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
4 yıldır TürkNet VDSL kullanıyorum sorunlarım genel anlamda hızlı ve olumlu bir şekilde çözülüyor. Bulunduğun lokasyonun altyapısında sorun olabilir.

Ayrıca iptal talebinde bulunduğun için destek kaydın kapanmış. Onların suçu yok.
Sorun şu ben iptal amaçlı herhangi bir işlem yapmadım ve sorunu 1 aydır çözemiyorlar ve bana alt yapında vdls yok diyorlar ama ben diğer firmalar ile görüştüm zaman onlarda bana fiber altyapın var diyorlar

Top Bottom