Arama sonuçları: *

1. White Chocolate Mocha

Gıbırnet VDSL'e geçiş süreci

Daha bugün geçtim ve öyle bir durum yaşarsam onlarla konuşup çözmeye çalışırım. Altyapı konusunda da WP'den destek almayı denerim. Zaten Turknette de bu hızı alıyordum burada da bunu alıyorum alışığım ama neden daha yüksek olmasın da diyorum bazen. Olursa güzel olur dediğim gibi.
  2. White Chocolate Mocha

Gıbırnet VDSL'e geçiş süreci

Size de hayırlı olsun. Dediğim gibi bu yüksek oranda zam yaparsa yine başkasına geçerim. Taahütü olmayan internetleri bu yüzden seviyorum. Hız testi sonuçlarını güncelledim.
  3. White Chocolate Mocha

81 ile Bedava Yüksek Hızlı İnternet!

Evine 100 tane döner söyledim. Ödersin artık kg. 🤣
  4. White Chocolate Mocha

[Rica] Şu Konulara Sadece Bilgili Kişiler Baksın.

Kısaca TT'nin fazla mağduru var. O yüzden de TT kötüleniyor.
  5. White Chocolate Mocha

Fazla mağduru olan trendyol tt. Hepsiburada milleni ve netspeed.
  6. White Chocolate Mocha

Bu olayın benzerini anlatayım daha iyi kavrarsınız: Trendyolda 1 tane orijinal Xiaomi kulaklık satan mağaza var 9 tane çakma satan mağaza var. Hepsiburadada 9 tane orijinal satan var 1 tane çakma satan var. Trendyol ve Hepsiburada ise sitemizdeki tüm ürünler orijinal diyor. Birisi sana...
  7. White Chocolate Mocha

Evime internet almak istiyorum

Millenicom al geç. Türknetteki müşteri hizmetlerine ulaşmak için amazon ormanlarını geçip haça hiçi dağlarına tırmanman gerekiyor.
  8. White Chocolate Mocha

Türknet ve Harika Hizmetleri

Ping yükselmesinin fazla olduğu bir gerçek ama paran varsa internet için en iyi seçenek Turkcell. Şöyle söyleyeyim Superbox gibi başka bir hizmet veren bir firma var mı? Alternatifi yok ve yaratıcı bir düşünce. Uzun süre TT kullandım çoğu şeyden memnun değildim Superonline geçtim parayı fazla...
  9. White Chocolate Mocha

Superbox ise ve çekmiyorsa bölgedeki 4.5 g hattıyla alakalıdır. Superbox Telefonun çektiği her yerde değil mobil internetin iyi çektiği her yerde o hız ve ping'i sunabiliyor.
  10. White Chocolate Mocha

Altyapısıyla alakalıdır. Superbox alsın düzelir. Paran varsa dedim zaten.
  11. White Chocolate Mocha

Turkcell paran varsa en iyi hizmeti verendir. Tartışılmaz.
  12. White Chocolate Mocha

Millenicom veya Netspeed geçerek sorundan kurtulabilirsiniz. Bu adamlarda müşteri hizmetleri yok zaten olduğuna inanmıyorum ben.
  13. White Chocolate Mocha

VPN'den Sonra Konumum Açık Kaldı

Öncelikle hiçbir sıkıntı olmayacak rahat ol. 5G farklı bir ağ gibi gözüktügü için tek sen varsın. 192.168.1.1 yaz gir. Ekran görüntüsü at. Sol üstte modem markan yazar falan sitenin görünümü öyle.
  14. White Chocolate Mocha

VPN'den Sonra Konumum Açık Kaldı

Link yerine 192.168.1.1 yaz modem arayüzüne gir. Oradan bak kaç kişi olduğuna. Hem orada cihaz ismi de çıkar.
Top Bottom