Ben 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı daha türknetten.Alıntıyı görüntüle
Dostlar 3 gündür internetim yok ve uygulamasında altyapı çalışması var dediği için herhangi bir şekilde destek kaydı açamıyordum dün modemi değiştirdim ve internet geldi ama adsl bir modemdi ve düşük hız alıyordum aynı şekilde mutfaktan bağlanan yada oturma odasından bağlanan cihazların internet hızı çok ama yavaşdı ve ben de yeni olan modemi takmaya karar verdim taktım ve vdsl bağlantı vardı hızları o zaman kontrol etmedim ama internet sürekli öncekine göre kopup duruyordu ama sürekli artık rahatsız edici hale gelmişti uyumadan bir hız testi yaptım sonuçlar bununla neredeyse eş değerdi sadece 3,5Mbps alıyordum şimdi ise 2.5Mbps alıyorum yükleme hızına bakın pinge bildiğiniz saçmalık ben bunların yaptığı bu saçma şeylerden sıkıldım artık ve artık modemden adsl bağlantı alıyorum anlam veremiyorum niye böyle saçma şeyler yapıyorlar
ne müşteri hizmetlerine bağlatıyor sizi ne de destek kaydı açtırıyor arıyorsun arıza bölümü için 5 e basın diyor basıyoruz altyapı kaynaklı bir arıza deyip kapatıyor telesekreter destek kaydı açalım diyoruz altyapı kaynaklı bir arıza olduğu için destek kaydı açmamıza izin vermiyor
Bulunduğunuz lokasyonda TürkNet YAPA santrali kuruluyor olabilir. Eğer VAE hizmet alıyorsanız sorun Türk Telekom altyapısındadır demektir. Türk Telekomu arayıp ikamet ettiğin yerin altyapısını sorgulayabilirsin.Alıntıyı görüntüle
Dostlar 3 gündür internetim yok ve uygulamasında altyapı çalışması var dediği için herhangi bir şekilde destek kaydı açamıyordum dün modemi değiştirdim ve internet geldi ama adsl bir modemdi ve düşük hız alıyordum aynı şekilde mutfaktan bağlanan yada oturma odasından bağlanan cihazların internet hızı çok ama yavaşdı ve ben de yeni olan modemi takmaya karar verdim taktım ve vdsl bağlantı vardı hızları o zaman kontrol etmedim ama internet sürekli öncekine göre kopup duruyordu ama sürekli artık rahatsız edici hale gelmişti uyumadan bir hız testi yaptım sonuçlar bununla neredeyse eş değerdi sadece 3,5Mbps alıyordum şimdi ise 2.5Mbps alıyorum yükleme hızına bakın pinge bildiğiniz saçmalık ben bunların yaptığı bu saçma şeylerden sıkıldım artık ve artık modemden adsl bağlantı alıyorum anlam veremiyorum niye böyle saçma şeyler yapıyorlar
ne müşteri hizmetlerine bağlatıyor sizi ne de destek kaydı açtırıyor arıyorsun arıza bölümü için 5 e basın diyor basıyoruz altyapı kaynaklı bir arıza deyip kapatıyor telesekreter destek kaydı açalım diyoruz altyapı kaynaklı bir arıza olduğu için destek kaydı açmamıza izin vermiyor
Superonline daha kötüAlıntıyı görüntüle
Dostum bir ara artık o kadar dayanılmaz duruma geldim ki kendi numaramdan yeni abonelik hattını aradım oradan konuştum adamlara diyorum ki abicim bağlanamıyorum ya telesekreter otomatik kapatıyor bağlanamıyorum destek kaydı açamıyorum adam şu şekilde ben sizi bir numaraya aktaracağım aktardığı numarada benim sürekli aradığım numara kafayı yemelik asklmgklmasklmasklmAçmazlar ki ama bilmedikleri bir numaradan arayın açarlar. Abone mi olucaksınız ekibimiz kapınızda.
Millenicom ile ilgili pek bir şey bilmiyorum ama eğer güzel bir hizmet sunuyorsa geçebilirim eminim turknetinkinden iyidir@Beyfendiiii6 Millenicom kullanıyordu 1 kere arıza kaydı açtırmış sadece. Onuda 1-2 saatte çözmüşler.
Türknetten çok daha iyi zaten hepsi. Dediğim gibi millenicom öneririm.Dostum bir ara artık o kadar dayanılmaz duruma geldim ki kendi numaramdan yeni abonelik hattını aradım oradan konuştum adamlara diyorum ki abicim bağlanamıyorum ya telesekreter otomatik kapatıyor bağlanamıyorum destek kaydı açamıyorum adam şu şekilde ben sizi bir numaraya aktaracağım aktardığı numarada benim sürekli aradığım numara kafayı yemelik asklmgklmasklmasklm
Millenicom ile ilgili pek bir şey bilmiyorum ama eğer güzel bir hizmet sunuyorsa geçebilirim eminim turknetinkinden iyidir
Artık ben de ona inanmaya başladım müşteri hizmetlerine bağlanabilen babayiğit varsa helal olsun gerçektenMillenicom veya Netspeed geçerek sorundan kurtulabilirsiniz. Bu adamlarda müşteri hizmetleri yok zaten olduğuna inanmıyorum ben.
Kötü olmuş dostum ama emin ol para çekmesi daha iyidir verdiğimiz parayla rezil oluyoruz şuan bizSuperonline daha kötü
habersiz karttan para çekmişler
Ben de TT kullanıyorum 24down 6up altyapıya göre değişiyor tam kullanıyorum sorunsuzBen TTNet fiber kullanıyorum upload henüz 1 i görmedi. Aylık 80 liraya 3-4 mbps download 0.40-50 upload. Taahhüt var milleniye geçeceğiz geçemiyoruz
Bir bakacağım dostum millenicoma daha 2 ay hadi 3 ay olmuştur türknete geçeli ttnetden geçmiştik şimdi bir daha babama gidip baba böyle böyle millenicoma geçelim desem ağzıma zumzuğu vurur adam haklıda şimdiTürknetten çok daha iyi zaten hepsi. Dediğim gibi millenicom öneririm.
İnşallah sorun çözülürArtık ben de ona inanmaya başladım müşteri hizmetlerine bağlanabilen babayiğit varsa helal olsun gerçekten
Kötü olmuş dostum ama emin ol para çekmesi daha iyidir verdiğimiz parayla rezil oluyoruz şuan biz
Arkadaşım 5mbps alıyor max. Ping 400Turkcell paran varsa en iyi hizmeti verendir. Tartışılmaz.