Neler Yeni

Türknet ve Harika Hizmetleri

ahenk'

80+ Silver
Ben TTNet fiber kullanıyorum upload henüz 1 i görmedi. Aylık 80 liraya 3-4 mbps download 0.40-50 upload. Taahhüt var milleniye geçeceğiz geçemiyoruz

federalper

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Dostlar 3 gündür internetim yok ve uygulamasında altyapı çalışması var dediği için herhangi bir şekilde destek kaydı açamıyordum dün modemi değiştirdim ve internet geldi ama adsl bir modemdi ve düşük hız alıyordum aynı şekilde mutfaktan bağlanan yada oturma odasından bağlanan cihazların internet hızı çok ama yavaşdı ve ben de yeni olan modemi takmaya karar verdim taktım ve vdsl bağlantı vardı hızları o zaman kontrol etmedim ama internet sürekli öncekine göre kopup duruyordu ama sürekli artık rahatsız edici hale gelmişti uyumadan bir hız testi yaptım sonuçlar bununla neredeyse eş değerdi sadece 3,5Mbps alıyordum şimdi ise 2.5Mbps alıyorum yükleme hızına bakın pinge bildiğiniz saçmalık ben bunların yaptığı bu saçma şeylerden sıkıldım artık ve artık modemden adsl bağlantı alıyorum anlam veremiyorum niye böyle saçma şeyler yapıyorlar
ne müşteri hizmetlerine bağlatıyor sizi ne de destek kaydı açtırıyor arıyorsun arıza bölümü için 5 e basın diyor basıyoruz altyapı kaynaklı bir arıza deyip kapatıyor telesekreter destek kaydı açalım diyoruz altyapı kaynaklı bir arıza olduğu için destek kaydı açmamıza izin vermiyor
Ben 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı daha türknetten.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Alıntıyı görüntüle
Dostlar 3 gündür internetim yok ve uygulamasında altyapı çalışması var dediği için herhangi bir şekilde destek kaydı açamıyordum dün modemi değiştirdim ve internet geldi ama adsl bir modemdi ve düşük hız alıyordum aynı şekilde mutfaktan bağlanan yada oturma odasından bağlanan cihazların internet hızı çok ama yavaşdı ve ben de yeni olan modemi takmaya karar verdim taktım ve vdsl bağlantı vardı hızları o zaman kontrol etmedim ama internet sürekli öncekine göre kopup duruyordu ama sürekli artık rahatsız edici hale gelmişti uyumadan bir hız testi yaptım sonuçlar bununla neredeyse eş değerdi sadece 3,5Mbps alıyordum şimdi ise 2.5Mbps alıyorum yükleme hızına bakın pinge bildiğiniz saçmalık ben bunların yaptığı bu saçma şeylerden sıkıldım artık ve artık modemden adsl bağlantı alıyorum anlam veremiyorum niye böyle saçma şeyler yapıyorlar
ne müşteri hizmetlerine bağlatıyor sizi ne de destek kaydı açtırıyor arıyorsun arıza bölümü için 5 e basın diyor basıyoruz altyapı kaynaklı bir arıza deyip kapatıyor telesekreter destek kaydı açalım diyoruz altyapı kaynaklı bir arıza olduğu için destek kaydı açmamıza izin vermiyor
Bulunduğunuz lokasyonda TürkNet YAPA santrali kuruluyor olabilir. Eğer VAE hizmet alıyorsanız sorun Türk Telekom altyapısındadır demektir. Türk Telekomu arayıp ikamet ettiğin yerin altyapısını sorgulayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Millenicom veya Netspeed geçerek sorundan kurtulabilirsiniz. Bu adamlarda müşteri hizmetleri yok zaten olduğuna inanmıyorum ben.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Alıntıyı görüntüle
Superonline daha kötü
habersiz karttan para çekmişler :(

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Açmazlar ki ama bilmedikleri bir numaradan arayın açarlar. Abone mi olucaksınız ekibimiz kapınızda.
Dostum bir ara artık o kadar dayanılmaz duruma geldim ki kendi numaramdan yeni abonelik hattını aradım oradan konuştum adamlara diyorum ki abicim bağlanamıyorum ya telesekreter otomatik kapatıyor bağlanamıyorum destek kaydı açamıyorum adam şu şekilde ben sizi bir numaraya aktaracağım aktardığı numarada benim sürekli aradığım numara kafayı yemelik asklmgklmasklmasklm
@Beyfendiiii6 Millenicom kullanıyordu 1 kere arıza kaydı açtırmış sadece. Onuda 1-2 saatte çözmüşler.
Millenicom ile ilgili pek bir şey bilmiyorum ama eğer güzel bir hizmet sunuyorsa geçebilirim eminim turknetinkinden iyidir

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dostum bir ara artık o kadar dayanılmaz duruma geldim ki kendi numaramdan yeni abonelik hattını aradım oradan konuştum adamlara diyorum ki abicim bağlanamıyorum ya telesekreter otomatik kapatıyor bağlanamıyorum destek kaydı açamıyorum adam şu şekilde ben sizi bir numaraya aktaracağım aktardığı numarada benim sürekli aradığım numara kafayı yemelik asklmgklmasklmasklm

Millenicom ile ilgili pek bir şey bilmiyorum ama eğer güzel bir hizmet sunuyorsa geçebilirim eminim turknetinkinden iyidir
Türknetten çok daha iyi zaten hepsi. Dediğim gibi millenicom öneririm.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Millenicom veya Netspeed geçerek sorundan kurtulabilirsiniz. Bu adamlarda müşteri hizmetleri yok zaten olduğuna inanmıyorum ben.
Artık ben de ona inanmaya başladım müşteri hizmetlerine bağlanabilen babayiğit varsa helal olsun gerçekten
Superonline daha kötü
habersiz karttan para çekmişler :(
Kötü olmuş dostum ama emin ol para çekmesi daha iyidir verdiğimiz parayla rezil oluyoruz şuan biz

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben TTNet fiber kullanıyorum upload henüz 1 i görmedi. Aylık 80 liraya 3-4 mbps download 0.40-50 upload. Taahhüt var milleniye geçeceğiz geçemiyoruz
Ben de TT kullanıyorum 24down 6up altyapıya göre değişiyor tam kullanıyorum sorunsuz

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Türknetten çok daha iyi zaten hepsi. Dediğim gibi millenicom öneririm.
Bir bakacağım dostum millenicoma daha 2 ay hadi 3 ay olmuştur türknete geçeli ttnetden geçmiştik şimdi bir daha babama gidip baba böyle böyle millenicoma geçelim desem ağzıma zumzuğu vurur adam haklıda şimdi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Artık ben de ona inanmaya başladım müşteri hizmetlerine bağlanabilen babayiğit varsa helal olsun gerçekten

Kötü olmuş dostum ama emin ol para çekmesi daha iyidir verdiğimiz parayla rezil oluyoruz şuan biz
İnşallah sorun çözülür
Artık Sorun Çözülemeyecek Hale Gelirse de Tüketici Mahkemelerine Başvurursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom