Neler Yeni

Türknet ve Harika Hizmetleri

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum biliyor musun bir çok kişi turktelekomda sıkıntı yaşıyor ben turktelekomla 5 yıl geçirdim bakın 5 yıl bir kere bile arıza için arama sebebim olmadı bir kere bile turknete geçtim yaklaşık 25 30 defa aramışımdır 10 defa falan da arıza kaydı açmışımdır açamamışda olabilirim ama açmak istemişimdir ve uygulaması izin vermemiştir
Ben 3 yıldır kullanıyorum sadece kötü olan altyapım ADSL yerine başka bir yapım olsa acımayacaklar onu da abanacaklar. 16 MBPS alıyoruz 14 veriyorlar. 35MBPS veya 50 olsa onu verebilecek potansiyelde bizim santral.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Ben 3 yıldır kullanıyorum sadece kötü olan altyapım ADSL yerine başka bir yapım olsa acımayacaklar onu da abanacaklar. 16 MBPS alıyoruz 14 veriyorlar. 35MBPS veya 50 olsa onu verebilecek potansiyelde bizim santral.
Dostum benim de altyapım 13 destekliyor adamlar bana 14 15 veriyordu

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam bizde fiber var ayrıca. Ona rağmen. Acaba şubeye gidip durumu izah etsem bir şey yapabilirler mi ?
Allah Allah şubeye gitmeden telefonda sıkıştır bizde bir sorun olunca telefondan hallediyorduk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah Allah şubeye gitmeden telefonda sıkıştır bizde bir sorun olunca telefondan hallediyorduk
Olmazsa. İlgilenmiyorsanız ben gerekli yerlere şikayet ediyorum falan de öyle olunca bakıyorlar

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Alıntıyı görüntüle
Dostlar 3 gündür internetim yok ve uygulamasında altyapı çalışması var dediği için herhangi bir şekilde destek kaydı açamıyordum dün modemi değiştirdim ve internet geldi ama adsl bir modemdi ve düşük hız alıyordum aynı şekilde mutfaktan bağlanan yada oturma odasından bağlanan cihazların internet hızı çok ama yavaşdı ve ben de yeni olan modemi takmaya karar verdim taktım ve vdsl bağlantı vardı hızları o zaman kontrol etmedim ama internet sürekli öncekine göre kopup duruyordu ama sürekli artık rahatsız edici hale gelmişti uyumadan bir hız testi yaptım sonuçlar bununla neredeyse eş değerdi sadece 3,5Mbps alıyordum şimdi ise 2.5Mbps alıyorum yükleme hızına bakın pinge bildiğiniz saçmalık ben bunların yaptığı bu saçma şeylerden sıkıldım artık ve artık modemden adsl bağlantı alıyorum anlam veremiyorum niye böyle saçma şeyler yapıyorlar
ne müşteri hizmetlerine bağlatıyor sizi ne de destek kaydı açtırıyor arıyorsun arıza bölümü için 5 e basın diyor basıyoruz altyapı kaynaklı bir arıza deyip kapatıyor telesekreter destek kaydı açalım diyoruz altyapı kaynaklı bir arıza olduğu için destek kaydı açmamıza izin vermiyor
Altyapın varsa Türk Telekom al. Hiçbir sıkıntı yaşamadım 80 tl veriyorum ve şu değerleri alıyorum: Ping değerlerim de öyle çok yüksek değil oyunlarda. 15-16 ms lol ve valorant (max gördüğüm)

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13.3 KB · Hit: 40

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Altyapın varsa Türk Telekom al. Hiçbir sıkıntı yaşamadım 80 TL veriyorum ve şu değerleri alıyorum: Ping değerlerim de öyle çok yüksek değil oyunlarda. 15-16 ms lol ve valorant (max gördüğüm)
13Mb altyapım

ahenk'

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmazsa. İlgilenmiyorsanız ben gerekli yerlere şikayet ediyorum falan de öyle olunca bakıyorlar
Babam telefonla aradı ama sorun yok dediler. Bugün bir şubeye gideyim. Olmadı sıkıştırırım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şu firmayla sorun yaşamayan ender kişilerdenim herhalde.Vaktiyle 4-5 ay kullanmıştım sıkıntısız.Firma tercih etmeden önce altyapınızı araştırıp ona göre karar verin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,445
Üyeler
164,843
Son üye
Jarrod Jaiz
Top Bottom