vermen gereken bilgileri vermemişsin. altyapın ne ? kaç mbps destekliyor.Arkadaşlar, evimize internet bağlatıcaz fakat hangisi iyidir hangisi kötüdür bi bilgimiz yok o yüzden sizlere sormak istedim fiyat olarak 70 80 TL civarı düşünüyoruz.
O konulalerı bilmiyorum nereden öğrenebilirim size dönüş yaparım.vermen gereken bilgileri vermemişsin. altyapın ne ? kaç mbps destekliyor.
Türknet altyapı sorgulamaya gir. oraya adres bilgilerini gir. çıkar.O konulalerı bilmiyorum nereden öğrenebilirim size dönüş yaparım.
Alt yapı sorgulamaO konulalerı bilmiyorum nereden öğrenebilirim size dönüş yaparım.
İnternet altyapısı bulunmamaktadır. Hizmet veremiyoruz diyor hocam.Türknet altyapı sorgulamaya gir. oraya adres bilgilerini gir. çıkar.
cidden altyapı yok mu ?İnternet altyapısı bulunmamaktadır. Hizmet veremiyoruz diyor hocam.
Adresinizde TurkNet Özgür İletişim için gerekli internet altyapısı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz.cidden altyapı yok mu ?
yoksa var mı
ya dostum şunu soruyorum sadece normalde adresinde altyapı var mı ?.Adresinizde TurkNet Özgür İletişim için gerekli internet altyapısı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz.