Neler Yeni

Türknet ve Harika Hizmetleri

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
İnşallah sorun çözülür
Artık Sorun Çözülemeyecek Hale Gelirse de Tüketici Mahkemelerine Başvurursun
Teşekkürler dostum ama bu gidişle sanmıyorum gerçekten ne yaptıklarını bildiklerine emin değilim en azından gerçekten bir altyapı çalışması varsa bundan haber etmeleri gerekirdi en kötü artık uğraşıp babamı ikna edip millenicoma geçeceğim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Turkcell ve TurkTelekom yere göre iyi internet verebiliyor ordaki kutular filan. Santral durumu her şeye bağlı.

ahenk'

80+ Silver
Turkcell ve TurkTelekom yere göre iyi internet verebiliyor ordaki kutular filan. Santral durumu her şeye bağlı.
Kankam bizde fiber var 24 mbps paketimiz var ama bugüne kadar Max 13 gördüm genelde 3-4 mbps oluyor. Müşteri hizmetlerine durumu belirttiğimde şu an 21 mbps alıyorsunuz 2 mbps ye kadar da upload alabilirsiniz dedi ama asla öjle bir şey olmadı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,796
İsim
Eren Yeager
Dostum biliyor musun bir çok kişi turktelekomda sıkıntı yaşıyor ben turktelekomla 5 yıl geçirdim bakın 5 yıl bir kere bile arıza için arama sebebim olmadı bir kere bile turknete geçtim yaklaşık 25 30 defa aramışımdır 10 defa falan da arıza kaydı açmışımdır açamamışda olabilirim ama açmak istemişimdir ve uygulaması izin vermemiştir

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1600070058884.png

85TL

Türktelekom altyapının Uploadının 2Mbps arttırdığı için 5.18

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Ben asla önermedim önermemde. Millenicom geçseydiniz keşke.
Millenicom instagram hesabında yorumlarda insanlar sürekli şikayet yazıyor ve millenicom bunları siliyor. Ben pek güvenemedim hizmetleri nasıldır?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Dostum biliyor musun bir çok kişi turktelekomda sıkıntı yaşıyor ben turktelekomla 5 yıl geçirdim bakın 5 yıl bir kere bile arıza için arama sebebim olmadı bir kere bile turknete geçtim yaklaşık 25 30 defa aramışımdır 10 defa falan da arıza kaydı açmışımdır açamamışda olabilirim ama açmak istemişimdir ve uygulaması izin vermemiştir
aynen yaklaşık 2 yıldır bende türk telekom kullanıyorum ve neredeyse hiç sıkıntım olmadı bu internet işi şans tamamen neredeyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
Superbox'da ping yükselmesi daha fazladır. Sadece Download ve Upload yüksek. Ping değerleri yüksek olur Superbox'da çünkü sabit bir şeye bağlı değil.
Ping yükselmesinin fazla olduğu bir gerçek ama paran varsa internet için en iyi seçenek Turkcell. Şöyle söyleyeyim Superbox gibi başka bir hizmet veren bir firma var mı? Alternatifi yok ve yaratıcı bir düşünce. Uzun süre TT kullandım çoğu şeyden memnun değildim Superonline geçtim parayı fazla veriyorum ama şimdiye kadar internetim 1 kere bile kopmadı. 3 yıl oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom