Arama sonuçları: *

1. berkmoonn

Türk Telekom VDSL/Fiber Upload Hızları Kalıcı Olarak 2 Katına Çıkıyor!

Ben mesela türk telekom altyapısını kullanarak Netspeed firmasını kullanıyorum. Bizdede hızlar artacakmı ?, yoksa sadece türk telekomun kendisinden internet hizmeti alanlardamı geçerli bu.
  2. berkmoonn

Netspeed indirim kodu

YBAIR0 Buyur kullanırsan sevinirim.
  3. berkmoonn

Turknet harici firma önerisi

ya bende şu millenicom ve netspeed arasında kaldım. Millenicom galiba yurtdışı çıkışı olarak süperonline çıkışlarını kullanıyormuş. Süperonline çıkışıda kalitesiz diyorlar. Karar veremedim ben netspeed mi millenicommu arkadaşlar ping önemli benim için.
  4. berkmoonn

Turknet almali miyim

Ben memnunum sorun varsa sorabilirsin FTJ93KK48MXH davet kodum istersen kullanabilirsin
  5. berkmoonn

binamda Fiber altyapı var mı?

Altyapın VDSL2 73mbps'ye kadar desteklediği görünüyor. Santral mesafesinide katarsak 70 rahat alırsın gibime geliyor. Türk telekom niye öyle bir şey söyledi bi fikrim yok tahhüt yoksa veya az kaldıysa türknet'i ara sor onlar ne diyecek bakalım. Türknet öneririm.
  6. berkmoonn

binamda Fiber altyapı var mı?

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/ Bide şu siteden sorgulama yapıp ss atarmısınız
  7. berkmoonn

Turknet davet kodu varmı

FTJ93KK48MXH fazladan kullanmak isteyen olursa
  8. berkmoonn

Öneri 100 MBPS İSS ÖNERİSİ

NETSPEED
  9. berkmoonn

[ BİLGİ ]Türknet 169₺ oldu H.O

Daha geçeli 1 hafta oldu yada olmadı. Bilmiyorum bakalım ne olacak
  10. berkmoonn

2023'e Kadar Zam Yapmayacağını Söyleyen TürkNet Zam Yaptı

Gigafiber kullanmıyorumki?
  11. berkmoonn

2023'e Kadar Zam Yapmayacağını Söyleyen TürkNet Zam Yaptı

Bana Türknet'ten böyle bir mail geldi.
  12. berkmoonn

[ BİLGİ ]Türknet 169₺ oldu H.O

Bana Türknet'ten böyle bir mail geldi.
  13. berkmoonn

Öneri kablonet'ten çok memnun kaldım

Ne kadara bağlattırdınız. Paketin fiyatı nedir
  14. berkmoonn

Öneri 3 aylık NetSpeed deneyimim

hocam ben ne alırım peki altyapı sorgulamadı 74 modem arayüzünde maksimum 52mbps alabileceğim gözüküyor. Büyük ihtimal porttan kaynaklı ama gene soruyum dedim. Ne öneririsiniz hızı kaça sabitlettiriyim netspeede geçeceğim.
  15. berkmoonn

Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

Konuyla alakalı bir şey sorabilirmiyim. Bizim binamız internet vdsl2 bağlı tahhüt bitince netspeede geçeceğim tarifelerden vdsl'imi seçmeliyim yoksa fiberimi. Kısacası vdsl2 nasıl oluyor fiber bağlatabilirmiyim.
  16. berkmoonn

Altyapı 75Mbps destekliyor 100Mbps tarife seçmek sıkıntı yaratır mı ?

Peki Türknetin 75mbps lik paketi var zaten başvuru ekranındada bana o paketi öneriyor onu alırsam büyük ihtimal 70 mbps civarı internet alıp kopma filanda yaşayacağımı sanmıyorum. Bilmem doğrumu düşünüyorumda?
  17. berkmoonn

Altyapı 75Mbps destekliyor 100Mbps tarife seçmek sıkıntı yaratır mı ?

Soru başlıkta arkadaşlar şuan yaklaşık 4 yıldır 24Mbps Türk Telekom tahhütlü internet kullanıyorum (130tl) bu yaz bitiyor tahhüt. Bende Türknet 100Mbps tarifeye geçmek istiyorum. İnternette herhangi bir kopma kesinti olacak diye tedirginim hat değelerinden anlayan arkadaşlar fotoğrafını ekledim...
  18. berkmoonn

SNR ve Attenuation'unuz ne kadar iyi öğrenin

Biraz fazla oyun indiren ve film izleyen biriyim. Evdede tüm aile bağlanınca yetmiyor internet. Ping konusundada akşam bi tık yükseliyor. Superonline'nin 50mbps lik tarifesine geçmeyi düşünüyorum. Diğer firmalar sadece 35 ve 100 mbps paketleri var. Şuanki kullandığım turk telekom aradığım zaman...
  19. berkmoonn

SNR ve Attenuation'unuz ne kadar iyi öğrenin

1 Ay sonra superonline veya millenicom'a geçeceğim. Altyapı 75 desteklerken 24 alıyorum. Geçmelimiyim sizce ?
  20. berkmoonn

SuperOnline vs Millenicom vs Turknet

Tahhütün bitmesine 1 Ay kaldı ve yeni bir ISS'ye geçmek istiyoruz. Müşteri hizmetleri iyi olan sıkıntı yaşamayacağımız bir ISS lütfen. Altyapımız VDSL2 lütfen ona göre yorum yapalım tüm önerilerinize açığım. Başka kişilerde burdan faydalanabilir. Modem arayüzü paylaştım ordanda değerlere bakıp...
Top Bottom