Planlarına göre hazirana kadar zam yokmuş. Olağanüstü bir ekonomik dalga geçirmezsek tabii ki.İkisinden birine geçebilirsiniz. Ama netspeed'e de zam gelecek bilginize. Nerden biliyorum derseniz çünkü netspeed e daha zam gelmedi. İlla ki gelecektir bu ay ya da mart ayı.
Gibirnet de hazirana kadar zam yapmayacak onla karıştırmiyorsunuz değil mı?Planlarına göre hazirana kadar zam yokmuş. Olağanüstü bir ekonomik dalga geçirmezsek tabii ki.
netspeed e geçebilirsiniz kalitelidir comnet gibirnet gibi küçük firmalarla uğraşmaya değmez zaten müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız hesabınıza bir anda hakaret edilebilir yada hesabınız banlanabilirGelen zamlar sonrası Turknet ten geçiş yapmak istiyorum hangi firmayı önerirsiniz?
Aklımda Comnet ve NetSpeed var.
ya bende şu millenicom ve netspeed arasında kaldım. Millenicom galiba yurtdışı çıkışı olarak süperonline çıkışlarını kullanıyormuş. Süperonline çıkışıda kalitesiz diyorlar. Karar veremedim ben netspeed mi millenicommu arkadaşlar ping önemli benim için.netspeed e geçebilirsiniz kalitelidir comnet gibirnet gibi küçük firmalarla uğraşmaya değmez zaten müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız hesabınıza bir anda hakaret edilebilir yada hesabınız banlanabilir
önerdiğim firmalar:
-millenicom (2.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum)
-netspeed
-türktelekom
Kanka ping max 48 valorantta frankfurtta bence iyi yaniya bende şu millenicom ve netspeed arasında kaldım. Millenicom galiba yurtdışı çıkışı olarak süperonline çıkışlarını kullanıyormuş. Süperonline çıkışıda kalitesiz diyorlar. Karar veremedim ben netspeed mi millenicommu arkadaşlar ping önemli benim için.
superonlineGelen zamlar sonrası Turknet ten geçiş yapmak istiyorum hangi firmayı önerirsiniz?
Aklımda Comnet ve NetSpeed var.
O da pahalı.superonline
Netspeed ile ilgili bir konuda okuduğumda eminim. Her iki firma içinde geçerli olabilir bu durum.Gibirnet de hazirana kadar zam yapmayacak onla karıştırmiyorsunuz değil mı?