Neler Yeni

Turknet harici firma önerisi

Cyber73

80+
Gelen zamlar sonrası Turknet ten geçiş yapmak istiyorum hangi firmayı önerirsiniz?
Aklımda Comnet ve NetSpeed var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İkisinden birine geçebilirsiniz. Ama netspeed'e de zam gelecek bilginize. Nerden biliyorum derseniz çünkü netspeed e daha zam gelmedi. İlla ki gelecektir bu ay ya da mart ayı.

LethaX

80+ Bronze
İkisinden birine geçebilirsiniz. Ama netspeed'e de zam gelecek bilginize. Nerden biliyorum derseniz çünkü netspeed e daha zam gelmedi. İlla ki gelecektir bu ay ya da mart ayı.
Planlarına göre hazirana kadar zam yokmuş. Olağanüstü bir ekonomik dalga geçirmezsek tabii ki.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Gelen zamlar sonrası Turknet ten geçiş yapmak istiyorum hangi firmayı önerirsiniz?
Aklımda Comnet ve NetSpeed var.
netspeed e geçebilirsiniz kalitelidir comnet gibirnet gibi küçük firmalarla uğraşmaya değmez zaten müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız hesabınıza bir anda hakaret edilebilir yada hesabınız banlanabilir

önerdiğim firmalar:
-millenicom (2.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum)
-netspeed
-türktelekom

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
netspeed e geçebilirsiniz kalitelidir comnet gibirnet gibi küçük firmalarla uğraşmaya değmez zaten müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız hesabınıza bir anda hakaret edilebilir yada hesabınız banlanabilir

önerdiğim firmalar:
-millenicom (2.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum)
-netspeed
-türktelekom
ya bende şu millenicom ve netspeed arasında kaldım. Millenicom galiba yurtdışı çıkışı olarak süperonline çıkışlarını kullanıyormuş. Süperonline çıkışıda kalitesiz diyorlar. Karar veremedim ben netspeed mi millenicommu arkadaşlar ping önemli benim için.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
ya bende şu millenicom ve netspeed arasında kaldım. Millenicom galiba yurtdışı çıkışı olarak süperonline çıkışlarını kullanıyormuş. Süperonline çıkışıda kalitesiz diyorlar. Karar veremedim ben netspeed mi millenicommu arkadaşlar ping önemli benim için.
Kanka ping max 48 valorantta frankfurtta bence iyi yani

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,372
İsim
Yunus Şahin
Bir önceki zamdan kaçıp PoyrazNet'e geçtim mis gibi. Aynı değerler, ucuz fiyat.

Adsız3.png

Top Bottom