- Konu Sahibi Konu Sahibi
64 mbps internet tanimlanmis. SNR margin dusuk oldugundan dolayi max bu kadar alabilirsiniz.
64 mbps internet tanimlanmis. SNR margin dusuk oldugundan dolayi max bu kadar alabilirsiniz.
en basitçe ne demek64 mbps internet tanimlanmis. SNR margin dusuk oldugundan dolayi max bu kadar alabilirsiniz.
Alabileceginiz en yuksek hizi aliyorsunuz.en basitçe ne demek
Oncelikle hiz artinca SNR azalir. SNR azalmasi sonucunda internetinizde kopmalar yasanabilir. Tavsiye edilen en dusuk SNR degeri 8.0db Siz suanda 6.9db de kullaniyorsunuz. 54 ustu veremezler SNR den dolayi. Hatta kopma yasamaniz ihtimaline karsi 45-50 mbps ye de sabitleyebilirler. Ama suanki kullandiginiz saglayicida kopma yasamiyorsaniz netspeed musteri hizmetlerine soylersiniz ben diger iss de kopma sorunu yasamiyordum o yuzden hizimi dahada yukseltebilirsiniz diye. Ama kopma yasiyorsaniz hizinizi dusurmek biraz daha iyi olur.hocam benim internetime de bakar mısın netspeed 54 göstriyor kaç alırım şuan türktelekom kullanıyorum 50 down 8 up 108 TL veriyorum
teşekkürlerAlabileceginiz en yuksek hizi aliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oncelikle hiz artinca SNR azalir. SNR azalmasi sonucunda internetinizde kopmalar yasanabilir. Tavsiye edilen en dusuk SNR degeri 8.0db Siz suanda 6.9db de kullaniyorsunuz. 54 ustu veremezler SNR den dolayi. Hatta kopma yasamaniz ihtimaline karsi 45-50 mbps ye de sabitleyebilirler. Ama suanki kullandiginiz saglayicida kopma yasamiyorsaniz netspeed musteri hizmetlerine soylersiniz ben diger iss de kopma sorunu yasamiyordum o yuzden hizimi dahada yukseltebilirsiniz diye. Ama kopma yasiyorsaniz hizinizi dusurmek biraz daha iyi olur.
Yok kopma vesaire olmadı hiç lol tr de 29 Ping filan alıyorum normal öi 29 32 arası geziyorAlabileceginiz en yuksek hizi aliyorsunuz.
Oncelikle hiz artinca SNR azalir. SNR azalmasi sonucunda internetinizde kopmalar yasanabilir. Tavsiye edilen en dusuk SNR degeri 8.0db Siz suanda 6.9db de kullaniyorsunuz. 54 ustu veremezler SNR den dolayi. Hatta kopma yasamaniz ihtimaline karsi 45-50 mbps ye de sabitleyebilirler. Ama suanki kullandiginiz saglayicida kopma yasamiyorsaniz netspeed musteri hizmetlerine soylersiniz ben diger iss de kopma sorunu yasamiyordum o yuzden hizimi dahada yukseltebilirsiniz diye. Ama kopma yasiyorsaniz hizinizi dusurmek biraz daha iyi olur.
Eskiden 16 1 paket kullanıyorduk csgoda filan çok pint giriyordu biri Wi-Fi ye bağlanınca şimdi herkes bağlansa da stabilYok kopma vesaire olmadı hiç lol tr de 29 Ping filan alıyorum normal öi 29 32 arası geziyor
Ozaman hizinizi dusuk olaral tanimlarlarsa onceden 54 mbps aldiginizi ve kopma yasamadiginizi belirtirsiniz hizinizida yukseltirler.Yok kopma vesaire olmadı hiç lol tr de 29 Ping filan alıyorum normal öi 29 32 arası geziyor
Eskiden 16 1 paket kullanıyorduk csgoda filan çok pint giriyordu biri Wi-Fi ye bağlanınca şimdi herkes bağlansa da stabil
Normal bir durum. Max hizi kisarak SNR arttirilmis siz yuksek pakete gecince max hiz artacak snr dusecek. Portta sorun yok yani.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle hocam ben ne alırım peki altyapı sorgulamadı 74 modem arayüzünde maksimum 52mbps alabileceğim gözüküyor. Büyük ihtimal porttan kaynaklı ama gene soruyum dedim. Ne öneririsiniz hızı kaça sabitlettiriyim netspeede geçeceğim.
Ben memnunum hocam tavsiye ederim.Vodafone business kullanıyorum 55/7 Alıyorum şuanda sözleşmrnin bitimine az kaldı direk netspeed geçsem mi acaba?
Bu soruyu anlayamadim malesef.NetSpeed nekadar ödüyor biliyor musunuz birde?
86 mbps guzel bir deger. 100 mbps VDSL paketini alirsaniz hattinizdaki en yuksek hiza sabitlerler.Not: Paketim 50 Mbps 85₺
Not2: NetSpeedden baktığımda max 86 Mbps alabileceğimi gösteriyor VDSL2 Altyapı