Neler Yeni

2023'e Kadar Zam Yapmayacağını Söyleyen TürkNet Zam Yaptı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Aslında hiçbiri normal değil savaşta içinden geçilen bir ülke değil atom bombası yemiş değil yeni savaştan çıkmış bir ülke değil nesi normal niye normalleştiriliyor niye her şey normalmiş gibi karşılanıyor ellerinde mızrak kıçlarında yaprak olan milletlerin ekonomisinden daha beter durumdayız ne diye normal diyor herkes
Herşeyin fiyatı arttı Türknet'in zam yapması gayet normal bir şey.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Bana Türknet'ten böyle bir mail geldi.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-07-20 at 15.19.06.jpeg
    WhatsApp Image 2022-07-20 at 15.19.06.jpeg
    143.5 KB · Hit: 27

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
SMS gelmedi mi? Site de yazmadılar mı? Arayıp telefon mu etmeleri gerek?
Her dakika siteye bakamıyorum maalesef, SMS'de gelmedi. Ve evet gerekirse telefon etmeliler bilgilendirmeleri lazım, ayrıca 2023 e kadar garanti verip arttırdılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca ne zamandan beri sitesi çöküp duruyor nedense

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Klaus
Türknetten ne beklersin :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Böyle bir yükümlülükleri yok.

Bende sıkıntı yok.

Bide zaten artık 25 lira üstüne 500 mbit var
Görkem şirket seninmiş gibi savunmanın mânası nedir?
Bir firma 2023 e kadar garanti vermesine rağmen fiyat arttıyor, insan en azından 1 ay önce falan bilgilendirir şöyle böyle diye.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Arkadaş anlamıyorum hemen firmayı savunmaya geçmişsiniz. Yok Telekom'un zammı vs. Geleceği görmüyorlar ya falan demişsiniz.

Madem geleceği göremiyorsun, 1 sene sonrasına kadar zam yapılmayacağına dair taahhüt vermeyeceksin!

80 bin TL'ye sıfır dominar250 siparişi verdim. Tahminimce 2-3 haftaya 5 bin TL kadar bir zam gelir. Motorum Ağustos ortasında teslim edilecek. Ne yani? Motor geldiğinde zam geldi diye 85 bin TL'ye mi alacağım? Hayır, çünkü sabit fiyat garantisi ile aldım.

Yani eğer ben Turknet'e zam gelmeyecek taahhütü ile geçtiysem ve zam geldiyse o firmayı ortalığa kaldırır aboneliğimi iptal eder üstüne mahkemeye veririm.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Madem geleceği göremiyorsun, 1 sene sonrasına kadar zam yapılmayacağına dair taahhüt vermeyeceksin!
Söz senet değildir. Ortada sanırsam bir belge yok. Mesela elimde 3 tane satılık köprü var boğaz manzaralı alırsan.

Görkem şirket seninmiş gibi savunmanın mânası nedir?
Bir firma 2023 e kadar garanti vermesine rağmen fiyat arttıyor, insan en azından 1 ay önce falan bilgilendirir şöyle böyle diye.
Şirketi savunmuyorum ki gerçekler bunlar herkese güvenmicen. Zaten bugun turknetten çıkıyorum? .d

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Söz senet değildir. Ortada sanırsam bir belge yok. Mesela elimde 3 tane satılık köprü var boğaz manzaralı alırsan.

Şirketi savunmuyorum ki gerçekler bunlar herkese güvenmicen. Zaten bugun turknetten çıkıyorum? .d
Kafana göre kalkıp benim boğaz köprüm var diyip ilana koyamazsın. Kapı gibi ekran görüntüleri var, bu şekilde müşteri toplayıp sonrasında zam yapamazsın. Dava açılırsa görürsün kararı.

yusuftheayay

80+ Bronze
Hatırladığım kadarı ile Türknet bu sözleri söyledikten sonra Türk Telekom vakası ortaya çıktı hisseler devredildi bankalara baya borcu var telekomun açıklama yaptılar zam yapılacak altyapı hizmetlerine diye sonra yaza ertelediler

Bu yüzden zam yaptılar adamlar geleceği görmüyor ki bir suçları yok yani
Geleceği görmüyorsa eğer 2023 e kadar zam yokta demicek

Top Bottom