Neler Yeni

2023'e Kadar Zam Yapmayacağını Söyleyen TürkNet Zam Yaptı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kafana göre kalkıp benim boğaz köprüm var diyip ilana koyamazsın. Kapı gibi ekran görüntüleri var, bu şekilde müşteri toplayıp sonrasında zam yapamazsın. Dava açılırsa görürsün kararı.
Açın kanka o zaman yazmak yerine madem kazanabilirsiniz. Biraz vaktiniz gider o kadar.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Açın kanka o zaman yazmak yerine madem kazanabilirsiniz. Biraz vaktiniz gider o kadar.
Şahsen turktelekom kullanıyorum. Ancak bu kampanya ile geçmiş olsam dava ederdim.

Ayrıca sözüm ''e adamlar geleceği mi görüyor'' tarzı cümleler kurup yanlışı savunanlara.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Türknet her şeyin fiyatının artacağını bilmiyor mu? İnsanlar zama kızmıyor. 2023'e kadar sabit fiyat diyip zam yapmasına kızıyor.
Türknet'in zam yapması gayet normal bir şey diyorum. Seni konuyu nerelere bağlıyorsun?:D:D:D

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Arkadaşlar Türk Telekoma yaklaşık 1 yıl taahütüm kaldı ilk 1 yıl bitti. 16 mbps 120 lira gibi bir fiyat veriyoruz. Taahüt yapıldıktan sonra Superonline altyapısı geldi ve Türknet Superonline altyapısı ile 63mbps destekliyor. Önereceğiniz herhangi bir şey varmı?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Türknet her şeyin fiyatının artacağını bilmiyor mu? İnsanlar zama kızmıyor. 2023'e kadar sabit fiyat diyip zam yapmasına kızıyor.
Hee tm şimdi anladım millet ülkenin başındakine kızgın dediğini sanmıştım tm olayı çözdüm :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Tutamayacağın sözü, garantiyi niye verirsin be TurkNet? Garantiliyoruz demesen kimse suçlamayacaktı seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Türktelekomun suçu

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Bu kampanyaya katılmayı düşünüyorum. Portlara zam geldiyse bütün internet sağlayıcıları zam yapacaktır. Ne olacak bu halimiz.

Ekran Alıntısı.PNG

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Ekler

• unnamed.png
    unnamed.png
    192.7 KB · Hit: 16