2023'e Kadar Zam Yapmayacağını Söyleyen TürkNet Zam Yaptı

Kafana göre kalkıp benim boğaz köprüm var diyip ilana koyamazsın. Kapı gibi ekran görüntüleri var, bu şekilde müşteri toplayıp sonrasında zam yapamazsın. Dava açılırsa görürsün kararı.
Açın kanka o zaman yazmak yerine madem kazanabilirsiniz. Biraz vaktiniz gider o kadar.

Açın kanka o zaman yazmak yerine madem kazanabilirsiniz. Biraz vaktiniz gider o kadar.
Şahsen turktelekom kullanıyorum. Ancak bu kampanya ile geçmiş olsam dava ederdim.

Ayrıca sözüm ''e adamlar geleceği mi görüyor'' tarzı cümleler kurup yanlışı savunanlara.

Türknet her şeyin fiyatının artacağını bilmiyor mu? İnsanlar zama kızmıyor. 2023'e kadar sabit fiyat diyip zam yapmasına kızıyor.
Türknet'in zam yapması gayet normal bir şey diyorum. Seni konuyu nerelere bağlıyorsun?:D:D:D

Arkadaşlar Türk Telekoma yaklaşık 1 yıl taahütüm kaldı ilk 1 yıl bitti. 16 mbps 120 lira gibi bir fiyat veriyoruz. Taahüt yapıldıktan sonra Superonline altyapısı geldi ve Türknet Superonline altyapısı ile 63mbps destekliyor. Önereceğiniz herhangi bir şey varmı?

Türknet her şeyin fiyatının artacağını bilmiyor mu? İnsanlar zama kızmıyor. 2023'e kadar sabit fiyat diyip zam yapmasına kızıyor.
Hee tm şimdi anladım millet ülkenin başındakine kızgın dediğini sanmıştım tm olayı çözdüm :D

Tutamayacağın sözü, garantiyi niye verirsin be TurkNet? Garantiliyoruz demesen kimse suçlamayacaktı seni.

Türktelekomun suçu

Bu kampanyaya katılmayı düşünüyorum. Portlara zam geldiyse bütün internet sağlayıcıları zam yapacaktır. Ne olacak bu halimiz.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekler

• unnamed.png
    unnamed.png
    192.7 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,350
Üyeler
184,928