sizce türknet yılbaşından sonra ne kadar zam gelir?

biz bilemeyi. bende milleniden korkuyorum tekrar zam yaparlar diye.

Son düzenleme:
o kadar zamandır hiç kopma v.s olmadı mı bi sorun yaşamadın mı yani hız sorunları v.s
Kopma vs oluyorda bazen calisma vs oluyor
Baska sorunlar oldu ama oda modem den kaynakli

valla şöyle diyim bina 5 senelik tesisat bildiğim kadarıyla iyi. yani yeni olmasından kaynaklı iyi olduğunu düşünüyorum. türktelekomdada çok nadir sorunla karşılaşıyorum. alt yapı fiber ama türknet alt yapısı yok. max verdikleri 100 mbps verebilyolar kendi altyapıları olmadığı için
Hocam 100mbps de iyidir fiber çok geliyorsa. Tesisat iyidir. Konumda iyi ise 1 yıla kalmaz ya Superonline yada gigafiber gelir

Kanka bende 3 senedir kullanıyorum turknet hiç bir sorun ile karşılaşmadım 100mbps hız alıyorum çok çok nadir 70 falan düşüyor hissetmiyorum bile zaten genel bakımlar hariç bugüne kadar hiç kesinti yaşamadım arkadaşların dediği gibi tahüt olmadığından çeker gidersin zaten türk Telekom dan geçtim bana göre TT den daha ilgililer

Kanka bende 3 senedir kullanıyorum turknet hiç bir sorun ile karşılaşmadım 100mbps hız alıyorum çok çok nadir 70 falan düşüyor hissetmiyorum bile zaten genel bakımlar hariç bugüne kadar hiç kesinti yaşamadım arkadaşların dediği gibi tahüt olmadığından çeker gidersin zaten türk Telekom dan geçtim bana göre TT den daha ilgililer
anladım hocam. son 1 hafta kalası taahüt konuşucam ayın 30 31 inde bittiğinde 1 gün içerisinde hemen bağlatabiliyorsa geçmeyi düşünüyorum. intertnetten işim olduğu için uzun sürede bağlamamaları lazım en geç 1 gün yani yaparızderlerse bağlatıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kopma vs oluyorda bazen calisma vs oluyor
Baska sorunlar oldu ama oda modem den kaynakli
hocam nerde yaşıyorsun şehir olarak kopma çalışma dışında oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sizde nerde yaşadığınızı söyleyebilirmiisniz ? şehir olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,018
Üyeler
175,149
Son üye
efeefe5252
Geri