1 hafta içindehm bende geçmeyi düşünüyorum sorun yaşanıyorsa geçmeyecem pahalı mahalı türktelekom devam edicektim. bide ne kadar sürede gelip bağladılar
1 hafta sürdümü bana 1 gün bile fazla işimden dolayı :d onu konuşmam gerek eğer hemen bağlamazlarsa yine geçmem gibi1 hafta içinde
3 4 yil belki daha fazlane kadar zamandır kullanıyorsun türkneti
30-40 TL koyarlar diye düşünüyorumacaba ne kadar gelir eğer haziranda türktelekomla aynı veya çok az olursa türktelekom kullanmak mantıklı gibi geliyor :d
o kadar zamandır hiç kopma v.s olmadı mı bi sorun yaşamadın mı yani hız sorunları v.s3 4 yil belki1 daha fazla
Kopma vs oluyorda bazen calisma vs oluyoro kadar zamandır hiç kopma v.s olmadı mı bi sorun yaşamadın mı yani hız sorunları v.s
Hocam 100mbps de iyidir fiber çok geliyorsa. Tesisat iyidir. Konumda iyi ise 1 yıla kalmaz ya Superonline yada gigafiber gelirvalla şöyle diyim bina 5 senelik tesisat bildiğim kadarıyla iyi. yani yeni olmasından kaynaklı iyi olduğunu düşünüyorum. türktelekomdada çok nadir sorunla karşılaşıyorum. alt yapı fiber ama türknet alt yapısı yok. max verdikleri 100 mbps verebilyolar kendi altyapıları olmadığı için
anladım hocam. son 1 hafta kalası taahüt konuşucam ayın 30 31 inde bittiğinde 1 gün içerisinde hemen bağlatabiliyorsa geçmeyi düşünüyorum. intertnetten işim olduğu için uzun sürede bağlamamaları lazım en geç 1 gün yani yaparızderlerse bağlatıcamKanka bende 3 senedir kullanıyorum turknet hiç bir sorun ile karşılaşmadım 100mbps hız alıyorum çok çok nadir 70 falan düşüyor hissetmiyorum bile zaten genel bakımlar hariç bugüne kadar hiç kesinti yaşamadım arkadaşların dediği gibi tahüt olmadığından çeker gidersin zaten türk Telekom dan geçtim bana göre TT den daha ilgililer
hocam nerde yaşıyorsun şehir olarak kopma çalışma dışında oluyor mu?Kopma vs oluyorda bazen calisma vs oluyor
Baska sorunlar oldu ama oda modem den kaynakli
hocam sizde nerde yaşadığınızı söyleyebilirmiisniz ? şehir olarakKanka bende 3 senedir kullanıyorum turknet hiç bir sorun ile karşılaşmadım 100mbps hız alıyorum çok çok nadir 70 falan düşüyor hissetmiyorum bile zaten genel bakımlar hariç bugüne kadar hiç kesinti yaşamadım arkadaşların dediği gibi tahüt olmadığından çeker gidersin zaten türk Telekom dan geçtim bana göre TT den daha ilgililer