Neler Yeni

sizce türknet yılbaşından sonra ne kadar zam gelir?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Değerli TurkNet'li, yıl biter ama bizde güzel haberler bitmez :) 212 numaralı hizmetinizi 2023'te 10 ay boyunca mevcut fiyatınız değişmeden kullanmak ister misiniz? 10 ay mevcut fiyatınızı koruma kampanyamıza hemen katılabilir; dilediğiniz zaman iptal edebilir ve kullanmadığınız ayların ödemesini alabilirsiniz. Detaylı bilgi ve iletişim tercihleriniz için: https://turk.net/online-islemler MERSIS: 0735015091700019 B001
Diye mesaj geldi bana bilgin olsun
ne zaman geldi bu. bide hocam türknet kullanıyorsun bir sorun yaşadın mı yaşadığında hemen çözdüler mi

NightWish2434

80+ Silver
yani bende kararsız kalıyorum taahüt yapmak bu devirde mantıklı gibi geliyor. türktelekom 100 mbps ye 260 diyor ilk yıl 2. yıl 280 diyor :D türknet şimdilik 170 ama her an zam gelebilir :D ne yapayım geçeyimmi pişman olur muyum bilmiyorum. türktelekomun iyi yanı arayıp sorunu çözdürebilmem.
ya kanka bu ülkede neyin garantisi var sanki ucuz etin yahnisi yenmiyor 100mbps internet en aşağı 150₺ bas geç türknete. zaten taahhüt olmadığı için istediğinde çıkarsın

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
ya kanka bu ülkede neyin garantisi var sanki ucuz etin yahnisi yenmiyor 100mbps internet en aşağı 150₺ bas geç türknete. zaten taahhüt olmadığı için istediğinde çıkarsın
sende haklısında hocam benim iş internetten o yüzden internet kesintisi olabildiğinde az olmasını istiyorum

NightWish2434

80+ Silver
sende haklısında hocam benim iş internetten o yüzden internet kesintisi olabildiğinde az olmasını istiyorum
türkneti 2 yıl kullandım sağlam kurulum ve sağlam tesisat varsa hiçbir şey olmaz. (fiber geldiği için fibere geçtim)

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
türkneti 2 yıl kullandım sağlam kurulum ve sağlam tesisat varsa hiçbir şey olmaz. (fiber geldiği için fibere geçtim)
valla şöyle diyim bina 5 senelik tesisat bildiğim kadarıyla iyi. yani yeni olmasından kaynaklı iyi olduğunu düşünüyorum. türktelekomdada çok nadir sorunla karşılaşıyorum. alt yapı fiber ama türknet alt yapısı yok. max verdikleri 100 mbps verebilyolar kendi altyapıları olmadığı için

Rulep

80+ Gold
Haziran 2023 e kadar yapmayacaklardı altyapısı olmadığı yerleri TT den kiralıyor kirayı yükseltince onlarda yükseltti Haziran'da gelir zam diye düşünüyorum

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Haziran 2023 e kadar yapmayacaklardı altyapısı olmadığı yerleri TT den kiralıyor kirayı yükseltince onlarda yükseltti Haziran'da gelir zam diye düşünüyorum
acaba ne kadar gelir :D eğer haziranda türktelekomla aynı veya çok az olursa türktelekom kullanmak mantıklı gibi geliyor :d

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Cihangir

80+ Gold
bana turknetten mesaj geldi 10 ay daha aynı fiyattan kullanmak için taahhüt geçebilirsiniz dedielr kararsızım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
bana turknetten mesaj geldi 10 ay daha aynı fiyattan kullanmak için taahhüt geçebilirsiniz dedielr kararsızım
hocam zaten bildiğim kadarıyla 7. aya kadar zam olmayacak diye biliyorum bi ara öyle demişler sözlerini çiğnemezlerse :D tabi bilmiyom valla türknete geçmek ne kadar mantıklı türktelekom 260 tl ilk yıl sonra 280 türknet 170 90 tl fark var ama şimdi zam gelirse sıkıntı :D bide sorun çıkıyormu sen ne kadar zamandır kullanıyorsun ve kaç kere sorunla karşılaştın kopma olur hız sorunu olur v.s

Cihangir

80+ Gold
hocam zaten bildiğim kadarıyla 7. aya kadar zam olmayacak diye biliyorum bi ara öyle demişler sözlerini çiğnemezlerse :D tabi bilmiyom valla türknete geçmek ne kadar mantıklı türktelekom 260 TL ilk yıl sonra 280 türknet 170 90 TL fark var ama şimdi zam gelirse sıkıntı :D bide sorun çıkıyormu sen ne kadar zamandır kullanıyorsun ve kaç kere sorunla karşılaştın kopma olur hız sorunu olur v.s
5 ay olacak hiç sorun yok ilk bağlantığımda sinyal yoktu nedenide ***** komşular ana fiber kabloyu kesmiş :D:D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
5 ay olacak hiç sorun yok ilk bağlantığımda sinyal yoktu nedenide ***** komşular ana fiber kabloyu kesmiş :D:D
hm bende geçmeyi düşünüyorum sorun yaşanıyorsa geçmeyecem pahalı mahalı türktelekom devam edicektim. bide ne kadar sürede gelip bağladılar

Top Bottom