Arama sonuçları: *

1. yigitrocks

Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-

35 alıyorum. 16-35 mi seçicem, 35-50 mi?
  2. yigitrocks

Öneri Netspeed alınır mı ?

Hayır almayın lütfen. Müşterisi arttıkça kalitesi bozuluyor İSS'lerin. Çok kötü NetSpeed pü pü öğk. Şaka bir yana güzel İSS'dir kendisi. İstanbul Bahçelievler'de 3 senedir kullanıyorum sıkıntısız sorunsuz. Pingim CS'de 30-45 arası, Valo İstanbul serverda 10, PUBG'de 50-55 falan.
  3. yigitrocks

Ankara'ya Türknet Gigafiber Geldi! 1000 Mbps 99TL

Bulunduğum bölgeye gelmesini nasıl sağlayabilirim? Altyapım 50Mbps şuan.
  4. yigitrocks

netspeed interneti nasıl

Üstteki arkadaşa nazaran 3 senedir hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. 3 senedir toplam kopma sayısı bir elin parmağını geçmemiştir. Hızım da senelerdir aynı. Düşme vs. yaşamadım hiç. Bölgeden bölgeye, altyapıdan altyapıya değişiyor bence bu. Oyunlarda da pingim EU serverlarda genel olarak...
  5. yigitrocks

Netspeed Alınır mı??

İstanbul/Bahçelievler.
  6. yigitrocks

Netspeed Alınır mı??

2.5 senedir falan kullanıyorum. Memnunum. Hiçbir sıkıntısını görmedim 1-2 ufak sefer hariç. Ulan böyle övünce de hep bişey oluyor ama bakalım :D
  7. yigitrocks

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsun ?

Senelerdir NetSpeed kullanıyorum. 35-6 paketinden 34-36 down, 5.80-5.85 upload alıyorum. Evet yanlış duymadınız, 35'lik paketten 36 down aldığım oluyor. Adamlar saolsun biliyolar girdikleri değerden biraz daha düşük geldiğini bize, ona göre girmişler. 37 falan girmişlerdi heralde hatırladığım...
  8. yigitrocks

NetSpeed mi ? Millenicom mu ?

İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum. 2 senedir hatta daha fazla sanırım, sabit hız alıyorum. Düşme problemi yok.
  9. yigitrocks

Netspeed ve Millenicom hakkında

2 seneden fazladır NetSpeed kullanıyorum. Yorumlardaki bi arkadaşın aksine ping sorunu ve canlı destek yönünden sıkıntı yaşamdım şimdiye kadar. 1 defa yaşamıştım, arıza kaydı bıraktım ve ertesi gün bana ulaşıp detaylı bir şekilde yardımcı olmuşlardı. tabii ki bölgeden bölgeye değişiyor bu. Avrupa...
  10. yigitrocks

Netspeed nasıldır? Kullanan var mı?

2 seneden fazladır kullanıyorum. Netspeed adamdır. Tabi her İSS'de olduğu gibi altyapına bağlı sorunlar yaşayabilirsin ama ben yaşamadım. 35-6 paketim 86TL ödüyorum. Avrupa sunucularında 30-35 ping alıyorum. Müşteri hizmetleriyle çok işim olmadı ama 1-1.5 sene önce falan küçük bir sorun için...
  11. yigitrocks

Yeni İnternet Alacağım Öneri Yapar mısınız ?

Netspeed öneririm. 2 seneden fazladır kullanıuyorum, memnunum.
  12. yigitrocks

NetSpeed Güvenilir Mi? TurkTelekom'dan Geçiş Yapacağım

2.5 seneye yakındır kullanıyorum. Güvenilir. Eve gelip kuruyorlardı önceden ama karantina belki farklı bir şekilde işliyordur sistem.
  13. yigitrocks

İnternetimdeki Hız Limiti Kaldırıldı!

Yok aga bunlarda forum kültürü falan yok. Boş boş konular açarak forumu kirletiyorlar sadece. Kişisel bir şey olursa gider profilinde paylaşırsın. Gelip boş bir konu açmazsın. Bir de açtığı rehberleri falan gösterip kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Ben senin önceki işlerine bakmam. Şuan...
  14. yigitrocks

İnsanlara yardım ederek, sorunlarını çözmelerini sağlayarak çöplüğe döndürdüğünüz forumu daha iyi hale getirmeye çalışıyorum. Senden 50 kat daha yararlıyım yani. Forum kültürün yok burda bana laf sokmaya çalışıyorsun.
  15. yigitrocks

Forum iyice çöplüğe döndü.
  16. yigitrocks

%3 Loss nasıl çözülür? CSGO

4 senelik tecrüben var ama %1-2 loss'un bile ne kadar fark yarattığını anlayamamışsın.
  17. yigitrocks

Dostum ne dersen de. 5K'ya yakın CS:GO tecrübem var. Daha bundan birkaç ay önce başıma geliyordu sık sık İSS kaynaklı. %1-2 bile çok rahat fark ediliyor.
  18. yigitrocks

%1-2 bile fark ediliyor dostum.
  19. yigitrocks

100tl ye 8mbs iyi midir?

35-3 76TL. https://www.speedtest.net/result/10269698694.png
  20. yigitrocks

Maksimum yazan hızı vermeyeceklerini söylediler

Bu PP'yi beleş mi dağıtıyorlar yav :D 1 kişide daha gördüm forumda. Senle beraber 2 oldu :D
Top Bottom