Neler Yeni

Öneri Netspeed alınır mı ?

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarabilir mi ? bu paketini almayı düşünüyordum

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Alınır 2021in 2.yarısından beri kullanıyorum hız testi yaptığımda dedikleri hızdan hiç düşük değer almadım hatta fazlasını aldım

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır 2021in 2.yarısından beri kullanıyorum hız testi yaptığımda dedikleri hızdan hiç düşük değer almadım hatta fazlasını aldım
ping değerleri nasıl peki ?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Besim Tibuk

80+ Gold
Based NetSpeed.
Alın, aldırın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,700
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Netspeed iyi firmadır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bölgeden bölgeye değişiyor. Kendi altyapına göre bakıp karar vermek en iyisi. Ben 3 tane firma kullandım sadece Netspeedi sevmedim. Özellikle müşteri hizmetleri konusunda bana mı denk geldi bilmiyorum ama cinnet geçirteceklerdi adama. En sonunda iptal ettim zaten.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Hayır almayın lütfen. Müşterisi arttıkça kalitesi bozuluyor İSS'lerin. Çok kötü NetSpeed pü pü öğk. Şaka bir yana güzel İSS'dir kendisi. İstanbul Bahçelievler'de 3 senedir kullanıyorum sıkıntısız sorunsuz. Pingim CS'de 30-45 arası, Valo İstanbul serverda 10, PUBG'de 50-55 falan.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarabilir mi ? bu paketini almayı düşünüyordum

Burada önemli olan TTnet altyapının nasıl olduğudur netspeedin kendi verdiği hizmet sadece müşteri hizmetleri.
O yüzden başkalarının dediklerinden çok TTnet altyapında memnun musun önemli olan bu memnunsan eğer netspeed milleni türknet gibi firmalarda da TTnet altyapısını kullanarak aynı değerleri alacaksın.

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Burada önemli olan TTnet altyapının nasıl olduğudur netspeedin kendi verdiği hizmet sadece müşteri hizmetleri.
O yüzden başkalarının dediklerinden çok TTnet altyapında memnun musun önemli olan bu memnunsan eğer netspeed milleni türknet gibi firmalarda da TTnet altyapısını kullanarak aynı değerleri alacaksın.
yeni evimde ilk defa kullanacağım şuan belirsiz :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,592
Üyeler
166,239
Son üye
suatron
Top Bottom