Neler Yeni

Netspeed nasıldır? Kullanan var mı?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gençler merhaba. Araştırmalarım sonucunda taahütsüz olarak kullanabileceğim en uygun fiyatta internetin Netspeed firmasında olduğunu gördüm. Millenicom 95 TL, Türknet ise 99 TL keza Türknet'e asla bir daha bulaşmam. Çok sorun yaşadım. Netspeed ise 86 TL. Kullanmış olan var ise deneyimlerini paylaşmasını arz ediyorum. Yahut sizin bildiğiniz ve benim bilmediğim başka bir taahhütsüz ISS varsa önerilere açığım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda
Arkadaşım kullanıyor çok memnunlar. VDSL 60-7 alıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
Gençler merhaba. Araştırmalarım sonucunda taahütsüz olarak kullanabileceğim en uygun fiyatta internetin Netspeed firmasında olduğunu gördüm. Millenicom 95 TL, Türknet ise 99 TL keza Türknet'e asla bir daha bulaşmam. Çok sorun yaşadım. Netspeed ise 86 TL. Kullanmış olan var ise deneyimlerini paylaşmasını arz ediyorum. Yahut sizin bildiğiniz ve benim bilmediğim başka bir taahhütsüz ISS varsa önerilere açığım.
neden tahaütsüz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
Ben bir yerde sabit hayat yaşamıyorum. Hiç belli olmaz bana. Ansızın taşınabilirim.
anladım pek bilgim yok ama netspeed duyduguma göre iyiymiş.Tabi internet bu iyice araştırın.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
En yakın arkadaşlarımdan biri ve kuzenim kullanıyor abi, ikisi de tt den geçti. Hiç şikayetleri yok şu ana kadar, müşteri hizmetlerinden de memnunlar. Tavsiye ederim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En yakın arkadaşlarımdan biri ve kuzenim kullanıyor abi, ikisi de tt den geçti. Hiç şikayetleri yok şu ana kadar, müşteri hizmetlerinden de memnunlar. Tavsiye ederim.
Sen öyle diyorsan sana güveniyorum.

• Muhteşem

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Hayatımda kullandığım en iyi iss. 75mbps pakette 74mbps alıyorum vdsl. Twitchte yayın açarken çok drop yedirtiyor, tek ondan şikayetçiyim.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
2 seneden fazladır kullanıyorum. Netspeed adamdır. Tabi her İSS'de olduğu gibi altyapına bağlı sorunlar yaşayabilirsin ama ben yaşamadım. 35-6 paketim 86TL ödüyorum. Avrupa sunucularında 30-35 ping alıyorum. Müşteri hizmetleriyle çok işim olmadı ama 1-1.5 sene önce falan küçük bir sorun için aramıştım, çok ilgililerdi. Kullanıcısı çoğaldıkça bozmaz umarım.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

94 tl veriyorum altyapım 55 mbps destekliyor normalde paketim 74 mbps olarak görünmekte ama işte dediğim gibi altyapı sıkıntılı olduğu için bu hızı alıyorum ama bir sorun yok gayet memnunum tt den geçmiştim iyiki de geçmişim özgürüm istediğim zaman çıkıp giderim kimse de bir şey demez :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O zaman karar verilmiştir Netspeed'e geçiyorum. Sorgulama yaptığımda 66Mbps destekliyor santral uzaklığı 211 metre. Keza bana 35 yeter de artar bile 35in hepsini verir o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepinize teşekkür ederim.

• Beğen

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
O zaman karar verilmiştir Netspeed'e geçiyorum. Sorgulama yaptığımda 66Mbps destekliyor santral uzaklığı 211 metre. Keza bana 35 yeter de artar bile 35in hepsini verir o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepinize teşekkür ederim.
50nin altına düşeceğini zannetmiyorum o uzaklıkla abi, altyapıda sorun çıkmazsa çok rahat 50 üstü kullanırsın. Hayırlı olsun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
50nin altına düşeceğini zannetmiyorum o uzaklıkla abi, altyapıda sorun çıkmazsa çok rahat 50 üstü kullanırsın. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Alacağım paket 35 olduğu için 35'i görürüm en fazla zaten. O da bana fazlasıyla yeter.

• Muhteşem
Top Bottom