Neler Yeni

NetSpeed mi ? Millenicom mu ?

AHMET1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
2 İnternet arasında kaldım alt yapım vdsl 82 mb ye kadar destekliyor sizce hangisini seçmeliyim internet düşmesi istemiyorum müşteri hizmetleri ilgili olsun zorda kalmıyayım sizce hangisini seçmeliyim alttaki görsel netspeed e ait millenicom da bu şekilde

Ekler

• 1.png
    1.png
    27 KB · Hit: 79

Úrsula Corberó

80+ Bronze
TürkNet de olabilir bence ama o ikisi arasından millenicom derim kullanlar cok memnun banada öneren çok olmuştu.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Netspeed tavsiye ediyorum tek tık ile anında müşteri hizmetleri diğerinde müşteri hizmetleri zor yani şuan kendim netspeed kullanıyorum gayet memnunum

ReDanger

80+ Bronze
2 İnternet arasında kaldım alt yapım vdsl 82 mb ye kadar destekliyor sizce hangisini seçmeliyim internet düşmesi istemiyorum müşteri hizmetleri ilgili olsun zorda kalmıyayım sizce hangisini seçmeliyim alttaki görsel netspeed e ait millenicom da bu şekilde
Millenicom derim arkadaśım kullanıyor memnundu.

Tolgax güneş

80+ Bronze
Millenicom kullanıyorum şuan memnunum söylenen hızı alıyorum.

AHMET1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed tavsiye ediyorum tek tık ile anında müşteri hizmetleri diğerinde müşteri hizmetleri zor yani şuan kendim netspeed kullanıyorum gayet memnunum
hız düşme problemleri varmış , zaten şuan bulunduğum noktaya bu senenin sonunda fiber geliyor kutuları getirdiler sene sonu fiber gelirse fibere geçicem o süreye kadar geçici bi internet kullanmak istiyorum

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
hız düşme problemleri varmış , zaten şuan bulunduğum noktaya bu senenin sonunda fiber geliyor kutuları getirdiler sene sonu fiber gelirse fibere geçicem o süreye kadar geçici bi internet kullanmak istiyorum

Valla bro ben ankara da oturduğum zamanlar netspeed firmasının fiber interneti de süperdi çıktım hala iyi tek tıkla müşteri hizmetlerine ulaşıyorum adamlar özenle ilgileniyor benimle

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
İki internet sağlayıcı da iyidir genel olarak.
Ben Millenicom kullanıyorum. 50 mbps hızı 95₺'ye taahhütsüz alıyorum.
Detayları burada açıkladım:

Sormak istediğin soru olursa cevaplarım.

AHMET1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet
İki internet sağlayıcı da iyidir genel olarak.
Ben Millenicom kullanıyorum. 50 mbps hızı 95₺'ye taahhütsüz alıyorum.
Detayları burada açıkladım:

Sormak istediğin soru olursa cevaplarım.
kankam cayma bedeli karşılıyorlar mı

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum. 2 senedir hatta daha fazla sanırım, sabit hız alıyorum. Düşme problemi yok.

Top Bottom