Millenicom derim arkadaśım kullanıyor memnundu.2 İnternet arasında kaldım alt yapım vdsl 82 mb ye kadar destekliyor sizce hangisini seçmeliyim internet düşmesi istemiyorum müşteri hizmetleri ilgili olsun zorda kalmıyayım sizce hangisini seçmeliyim alttaki görsel netspeed e ait millenicom da bu şekilde
Millenicom kullanıyorum şuan memnunum söylenen hızı alıyorum.2 İnternet arasında kaldım alt yapım vdsl 82 mb ye kadar destekliyor sizce hangisini seçmeliyim internet düşmesi istemiyorum müşteri hizmetleri ilgili olsun zorda kalmıyayım sizce hangisini seçmeliyim alttaki görsel netspeed e ait millenicom da bu şekilde
hız düşme problemleri varmış , zaten şuan bulunduğum noktaya bu senenin sonunda fiber geliyor kutuları getirdiler sene sonu fiber gelirse fibere geçicem o süreye kadar geçici bi internet kullanmak istiyorumNetspeed tavsiye ediyorum tek tık ile anında müşteri hizmetleri diğerinde müşteri hizmetleri zor yani şuan kendim netspeed kullanıyorum gayet memnunum
hız düşme problemleri varmış , zaten şuan bulunduğum noktaya bu senenin sonunda fiber geliyor kutuları getirdiler sene sonu fiber gelirse fibere geçicem o süreye kadar geçici bi internet kullanmak istiyorum
knk millenicom cayma bedeli karşılıyor muMillenicom kullanıyorum şuan memnunum söylenen hızı alıyorum.
İki internet sağlayıcı da iyidir genel olarak.2 İnternet arasında kaldım alt yapım vdsl 82 mb ye kadar destekliyor sizce hangisini seçmeliyim internet düşmesi istemiyorum müşteri hizmetleri ilgili olsun zorda kalmıyayım sizce hangisini seçmeliyim alttaki görsel netspeed e ait millenicom da bu şekilde
kankam cayma bedeli karşılıyorlar mıİki internet sağlayıcı da iyidir genel olarak.
Ben Millenicom kullanıyorum. 50 mbps hızı 95₺'ye taahhütsüz alıyorum.
Detayları burada açıkladım:
Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç
Merhabalar, Kimseyi yormayacak şekilde kısa ve öz anlatmaya çalışacağım umarım becerebilirim. Öncelikle Türk Telekom 35/3 paket kullanıyordum 1 yıllık taahhüt ile. 27.03.2021 Tarihinde taahhütüm bitecekti ve verdikleri hizmetten memnun değildim (COVID'den dolayı 6 olan upload bana hala 3...forum.donanimarsivi.com
Sormak istediğin soru olursa cevaplarım.
Sitelerine girip detaylara bakabilirsin hocam.kankam cayma bedeli karşılıyorlar mı
Şöyle ne kadar bir cayma bedelin varsa 200 TL'ye kadar sanırım oluyor bu 200 TL'yi senin faturadan düşüyor sen ödicen sonra senin faturadan düşüceker.knk millenicom cayma bedeli karşılıyor mu
İstanbul Bahçelievler'de oturuyorum. 2 senedir hatta daha fazla sanırım, sabit hız alıyorum. Düşme problemi yok.hız düşme problemleri varmış , zaten şuan bulunduğum noktaya bu senenin sonunda fiber geliyor kutuları getirdiler sene sonu fiber gelirse fibere geçicem o süreye kadar geçici bi internet kullanmak istiyorum