Arama sonuçları: *

1. Diyonel

2024 yılında CS2 oynanır mı?

CS2 ilk çıktığında hiç beğenmemiştim sanki fan modu gibi zevk almamıştım lakin şu sıralar tekrar oynayınca zevk aldım. Oyunda ki ranklar adam akıllı kalsaydı oynamaya değerdi, orada ki sayılar beni tatmin etmiyor saçma
  2. Diyonel

CSGO Mirage delikten nasıl zıplanır?

anladım hocam timing denilince biraz yanlış anlaşılmış
  3. Diyonel

bahsetmek istediğim belli bir uzaklık var ve onu tutturmak lazım yakın yada daha uzakta atlamak tamamen olmasa da faile sürüklüyor atlamayı
  4. Diyonel

doğru zamanla olmadan nasıl atlamayı düşünüyorsunuz, beni aydınlatırsanız sevinirim iyi forumlar.
  5. Diyonel

tamamen timing ve bunny skilli
  6. Diyonel

csgo sürekli ban yiyorum

çok rep yersen sadece güven faktörün düşer ve overwatcha düşersin hiç bu sebepten ötürü ban yiyeni görmedim ters giden bir şeyler söz konusu *rank atlama konusunu düzeltme olarak da oyuna bir müddet girmeyip rankının silinmesini bekleyeceksin tekrar açıp stabil şekilde yükseliceksin onun dışında...
  7. Diyonel

Valorant haksız yere ban

kaldırmak için hiç uğraşmamıştı öyle kaldı 2yıl önce yaşandı
  8. Diyonel

Valorant haksız yere ban

hocam arkadaşımın başına gelmişti internet kafeye gidip hile yükleyen yada 3. parti yazılım indiren kişiler yüzünden mağdur olunabiliyor. Riot destek ekibine bu durumu düzgün bir şekilde izah ederseniz olumlu bir sonuca varılabilir
  9. Diyonel

Valorant haksız yere ban

tam olarak ne banı yediniz hocam anlamadım
  10. Diyonel

Valorant favori bıçağınız nedir?

asil yada champ karambit
  11. Diyonel

Gta Online Hile Yapsam Ban Yer Miyim?

uzun zamandır oynamıyorum bir limit vardı o limiti geçersek ban yeme olasılığımız oluyordu sayayı hatırlamıyorum ama ben 70m basmıştım bişi olmamıştı
  12. Diyonel

Gta Online Hile Yapsam Ban Yer Miyim?

çok fazla abartmassan yemiyorsun ve ara ara ortalama bir seviyede yaparsan 0 sıkıntı dozu aşarsan başta 30 gün uzaklaştırma sonrada perma gobrr
  13. Diyonel

Brawl Stars Adaleti Demacia Gibidir

e yani?
  14. Diyonel

Valorant 2.sefer 1 aylık ban

Yine afk kalmaya devam edicekseniz yan hesap açmayın oyun zevkimizi bozmayın
  15. Diyonel

Oyunlarda Pingim Aşırı Yüksek

Bir şey sorucağım eskiden sorgulama yaptıgımda 75mbs çıkıodu şimdi ise Sorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. Diyor binadan bişeyler mi aldılar naptılar anlamadım 1606392191 Bir şey sorucağım Netspeed eskiden sorgulama yaptıgımda 75mbs çıkıodu şimdi ise Sorguladığınız haneye ait...
  16. Diyonel

Oyunlarda Pingim Aşırı Yüksek

Arkadaşlar oyunlarda pingim baya çalkantılı valorantta 30 oluyor 120 oluyor bazen 990 oluyor Türk Telekom kullanıyorum rahatça bir oyun oynayamıyorum sinyal güçlendirici aldım kurdum ve pingim bu sefer sabit 990 almaya başladı :/ gerçekten hiç çare kalmadı dns değişttirdim port açtım olmadı...
Top Bottom