Arama sonuçları: *

1. shiedabro

League Of Legends oynanır mı?

güzel oyuna benziyo ya 1705766389 baya iyi oyuna benziyo 1705766400 neden
  2. shiedabro

herkes hayır demiş :D 1705413263 o kadar tilt ediyo yani
  3. shiedabro

League of Legends oynanır mı?
  4. shiedabro

LoL sizdede çöktü mü

girmiyo lole beyler sizde giriyo mu
  5. shiedabro

...

zor o zaman
  6. shiedabro

Valorant Hesabım Süresiz Askıya Alındı

vanguard arkada calısan uygulamaları görebiliyor ya anlamıstır senin baska oyun oynadıgını kaldırmıslardır
  7. shiedabro

LoL yeni sezon ne zaman

arkadaşın kendisi galiba tüm oyunlarda bottomfrag olduğu için normal görüyor bunları
  8. shiedabro

LoL yeni sezon ne zaman

bu nasıl mantık kardeş sürekli kötü takım gelip duruyor adam akıllı takım istemek suç mu
  9. shiedabro

LoL yeni sezon ne zaman

kötü kötü takımlar gelip duruyo adc oynayasım kaçtı şu en üsteki maçta 60k hasar attım takımın en yüksek 2.hasarı 15k yeni sezonda elo hellden çıkılır mı oyun normal oyuncularla eşletiriyor mu?
  10. shiedabro

itemci.com rezaleti ss'li

ziraat bankası kartımla bu tarz bir siteden hesap alışverişi yapıyordum son anda vazgeçtim site paramı vermedi bende cimere yazdım bi tırt olmadı ziraat bankası uygulamasında ödeme itiraz yeri varmış bu siteden yaptığım ödemeyi işaretledim olanları yazdım 500 tlyi 3 ay sonra iade ettiler sabah...
  11. shiedabro

Valorant fps sabitleme'de gelen akıcılık

ms 0.5 de sabit map büyük olsa dahi nvidia reflex açık + ultra yaptım
  12. shiedabro

Akıcılık hissi gitmez mi öyle bu akıcı hissinde daha iyi one tap atabiliyorum.
  13. shiedabro

Selamlar size bir sorum olucaktı Valorant'da 300 400 arası bir fps alıyorum, ayarları kurcalarken fps'imi monitor ''hz''sine göre sabitledim (144) ve oyun bana daha çok akıcı geldi nvidia reflex ayarı ile ms'imide 0.5 de tutmayı başardım, bu ayarı tavsiye eder misiniz?
  14. shiedabro

Valorant random hesap

hesap hileli çıkarsa donanım banı yersin valoya giremezsin herhangi bir hesapla
  15. shiedabro

En iyi oynadığınız ajan?

neon diyormuşum
  16. shiedabro

Valorantta Hilecilerden ve Smurf Gına geldi.

Benim saçım beyazladı stresten
Top Bottom