Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Nereden supplement alabilirim?

Decathlon
  2. AlpBeyk

kafein tüketimi 15 yaş arası

Haklı baya creatin hariç
  3. AlpBeyk

Kilo verirken alınması gereken protein miktarı (kastan vermemek)

Valla kas oranı hareket kilo bir sürü etmen var hani spor yapan normal kiloda falan biri 2 katı alması ideal onum için 1.5 dedim ben
  4. AlpBeyk

Kilo verirken alınması gereken protein miktarı (kastan vermemek)

Hocam eğer spor yapmıyorsanız kas kaybetmeden kilo vermek imkansız önce onu söyliyim he en az şekilde derseniz de 0.8 1 az bence en azından ortalama 1.5 civarı almalısınız bu günlük hareketinize bağlı tabi ama dediğim gibi spor yapmadan kasdan kaybetmeden kilo vermek imkansız
  5. AlpBeyk

Sporcu arkadaşlar yardım

Eldiven takmayı deneyebilirsin ilk defa duyuyorum bu arada bunu işe yarayabilir belki diye söylüyorum
  6. AlpBeyk

Protein tozunun tadı kötü geliyor

:D zaten bende tavuğun daha uygun geldiğini yazmıştım ama tam anlatamadım herhalde
  7. AlpBeyk

Protein tozunun tadı kötü geliyor

Hocam araştırın isterseniz tavuğun içindeki saf proteini baz alırsanız ve düzgün bir hesap yaparsanız ortalama yarı yarıya uyguna geliyo hesaplayın isterseniz tabi tozu içmesi çok çok daha kolay orası ayrı konu he birde tavuktan daha ucuz protein kaynakları var lor peyniri gibi onları işin içine...
  8. AlpBeyk

Creatin markası bu kadar önemli mi

Hocam preworkoutun etkisi çok değişiyo kişiden kişiye Ama bence de pek gerekli bi ürün değil
  9. AlpBeyk

Anladım hocam sporu yazdan sonra yapabilecek miyim emin değilim onun için 300 gr alıyorum
  10. AlpBeyk

Anladım hocam çok ucuz olunca şüphelendim
  11. AlpBeyk

Hocam ne vardır işte arada az bi fark yok bide creatine hammadde oldupu için çok fazla marka fark etmiyor diyen var
  12. AlpBeyk

300 gr creatin kaliteli markaların 500 600 arası Bigjoy hardline falan https://www.defactofit.com/mysupplement/mysupplement-creatine-monohydrate-aromasiz-250g_sl15_8681571351641?gad_source=4&gclid=CjwKCAjw4f6zBhBVEiwATEHFVoWwGQRHMtxQSwy_S0uoqCH39V4BPyy4Xa_WtWyJ_7JE0ZPiGIWqRxoCRT4QAvD_BwE Bu...
  13. AlpBeyk

Kardiyo +diyet yapmama rağmen kilo veremiyorum?

Hocam eğer baya uzun süredir bu şekildeyse karb döngüsüysü adı galiba işe yarayabilir 1 gün yüksej karb ve kalori alıp diğer gün 0 karb almak internettendaha detaylı araştır diyeti bi bak derim bence işe yarayabilir çünkü uzun süre bu şekilde düşük kalori alındığı zaman metabolizma ve sindirim...
  14. AlpBeyk

Zayıf-Yağsız bir Vücuda Fıtness Program Tavsiyesi

Hocam eğer tercih ederseniz bence 5x5 ful body bi idman yapılabilir haftada 3 gün gittiğiniz için ve biraz da temeliniz olduğu için ideal bi program bence beslenme konusunda da hani aşşırı yağsız kaslı bi podyum vücudu için uğraşmıcaksınız sonuçta ve metabolizmanızda hızlı olduğu için direk...
  15. AlpBeyk

Evde vücut geliştirme kaynakları

Pike şınav omuz için Masayı falan ayarlayıp dips yapabilirsin Veya sandalyede dip triceps yapabilirsin kol için Biceps için çantana kitap falan doldurup çalışabilirsin Aynı şekilde çantana kitap doldurup lateral raise yapabilirsin Aklıma gelenler bunlar 1712168758 Ha birde sadece omuz kol...
  16. AlpBeyk

5X5 yapmalımıyım bilmiyorum

Hocam benşm fikrim başlangıçta 5x5 le başlaman olur güçlendikçe tahminimce 1 2 ay sonra 3 de olabilir 5x5 yapıp sonra split programa geçmeniz yararınıza olur birde kaç gün gidiyonuz gyme haftada
  17. AlpBeyk

L karnitin kullanılmalıdır ve nasıl kullanılır

Hocam 177 boy 81 kilo için %18 yağ oranı baya iyi ondan merak ettim
  18. AlpBeyk

L karnitin kullanılmalıdır ve nasıl kullanılır

Bi bilgim yok ama formunuzu merak ettim
  19. AlpBeyk

Bulka ne kadar daha devam?

Hocam dediğim gibi bence 80 e kadar devam edin olabildiğince temiz şekilde almaya çalışın biliyosunuzdur ama yinede söyliyeyim protein bol şekilde alman gerekenin çok çok üstünde değilde biraz üstünde kalori alarak kasdan daha fazla almış olursunuz yağ yerine
  20. AlpBeyk

Bulka ne kadar daha devam?

Hocam arkadaşın dediği doğru senin karar vermen lazım ama yerinde olsam benimde boyum o civarlarda 80 82 ye kadar devam ederdim Tabi formunu görmeden tam yorum yapamayız
Top Bottom