Neler Yeni

Protein tozunun tadı kötü geliyor

tskerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Yaşar
supplementlerin bisküvili protein tozunu aldim ama gecmiyor icemiyorum bir türlü.
Bilsem almazdım ama aldık bir kere. Ne yapmalıyım tadının değişmesi için, nelerle karıştırabilirim param ziyan olsun istemiyorum

liluzivert

80+ Bronze
bir daha alma olur biter. ihtiyacın yok 1 ölçek protein tozu yerine 100g daha fazla tavuk ye iki çatalda biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denedim kanka kötü geldi başka önerin varmı satıcam en sonunda ölü fiyata
spor salonuna gidiyosan birine aldığından uyguna sat protein tozu gereksiz peynir altı suyu tozu ve tatlandırıcı

G0KHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Gökhan Ceylan
yorumun yardımcı olmuyor kral, tüketemediğim şeyi onun dışında ancak çöpe atabilirim, çevremde verebilicegim biriside yokken..
kanka çok tat aramaya gerek yok bence tam çözecek kadar su ile tekte dikiceksin kafaya çok midemi bulandırdı içemiyorum diyorsan satmak saçma geldi en azından spor salonunda birine hediye edebilirsin

tskerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kerem Yaşar
Ne kadar süt koyuyorsun? 100 ml süt 150 falan su koyabilirsin
Evet o kadar koyuyorum sayılır

bir daha alma olur biter. ihtiyacın yok 1 ölçek protein tozu yerine 100g daha fazla tavuk ye iki çatalda biter.

spor salonuna gidiyosan birine aldığından uyguna sat protein tozu gereksiz peynir altı suyu tozu ve tatlandırıcı
Diğer türlü masraflı oluyor yoksa tabii ki proteini besinlerden almayi tercih ederim

kanka çok tat aramaya gerek yok bence tam çözecek kadar su ile tekte dikiceksin kafaya çok midemi bulandırdı içemiyorum diyorsan satmak saçma geldi en azından spor salonunda birine hediye edebilirsin
Usta geçmiyor boğazdan midem bulaniyor, ben iki dakka karisim iceyim protein ihtiyacim aradan ciksin istiyorum tadı güzel önerin varsa açığım

Nazo ile karıştırabilirsin
Denerim teşekkürler

liluzivert

80+ Bronze
Evet o kadar koyuyorum sayılır

Diğer türlü masraflı oluyor yoksa tabii ki proteini besinlerden almayi tercih ederim

Usta geçmiyor boğazdan midem bulaniyor, ben iki dakka karisim iceyim protein ihtiyacim aradan ciksin istiyorum tadı güzel önerin varsa açığım

Denerim teşekkürler
Nasıl masraflı oluyor? Protein tozu çok daha pahalı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,399
İsim
Volkan

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Tamam pahalı da kaç öğün yemeğe denk geliyor biliyorsun değil mi

Alırken bir kere alıyorsun zaten o tavuğu alırken çoktan masrafını geçmiş oluyorsun
Hocam araştırın isterseniz tavuğun içindeki saf proteini baz alırsanız ve düzgün bir hesap yaparsanız ortalama yarı yarıya uyguna geliyo hesaplayın isterseniz tabi tozu içmesi çok çok daha kolay orası ayrı konu he birde tavuktan daha ucuz protein kaynakları var lor peyniri gibi onları işin içine katmadım bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12
Top Bottom