Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

İlk Defa Spor Salonuna Gitmek ?

Hocam tak kulakığını yap sporunu emin ol salonun %90'ı öyle yapıyor yani kendi işine bakıyor, kalan %10 ise sürekli foto çekinip konuşanlar onlardan uzak dur
  2. Birol Azak

Supplementleri nasıl kullanmalıyım ve kullanım zamanları

aldıkların arasında normal dozun üstünde kullanmadığın sürece kilo aldıracak bir şey yok merak etme
  3. Birol Azak

tekte içebilirsin sorun olmaz
  4. Birol Azak

Hocam başlayalı 1 ay olmuş toz moz kullanmana gerek yok ama almışsın yapacak bir şey yok. Pre workoutu antrenman öncesi protein tozu , bcaa ve glutamini antrenman sonrası , kreatini günün istediğin bir vaktinde alabilirsin ama bana kalırsa elindekiler bitince kreatin dışında bir supplement alma...
  5. Birol Azak

Vucut yapmak istiyorum yardım edermisiniz

İlk 1 sene idmanı aksatmazsan her türlü gelişim gösterir vücut ondan sonra beslenmeni ve idmanını daha düzenli hale getirerek güzel bir vücuda sahip olabilirsin.
  6. Birol Azak

Bu Fiyat GYM için fazla mı?

Aylık 700 veriyorum istanbulda gayet uygun 3 aylık 1600
  7. Birol Azak

Gainer tavsiyesi yaparmısınız

Bütçen varsa bunu kullanıyorum ben cidden çok iyi , tabi gainer kullanırken beslenmenide aksatmaman lazım yoksa pek bir etkisi olmaz . https://takehiq.com/collections/karbonhidratlar/products/hiq-gain-deluxe-5-kg
  8. Birol Azak

Gainer ve creatine kullanım

Ben antrenmana sabah erken gittiğim için kahvaltı niyetine alıyorum gainer'ı sonra işe gidiyorum. O gün ki yediğim yemeğe göre sabah akşam olmak üzere 2 defa da içebiliyorum.
  9. Birol Azak

Bu içecek zararlı mı?

Fazla tüketmedikten sonra o karışımla demiri bile bükersiniz hocam :)
  10. Birol Azak

Fitness'a başlayacağım hangi yardımcı ürünleri almalıyım ?

2-3 fitness hocasına sormuştum ilk 3-4 ay supplement alma demişlerdi bana bende 4.aydan sonra başlamıştım 1 senedir kullanıyorum.
  11. Birol Azak

Sizce protein tozu mu almalıyım creatine mi?

Arasından birini seçeceksen creatine seç , bana kalırsa supplementler arasındaki en güzel supplement kullandığın an faydasını hissedeceksin.
  12. Birol Azak

Protein tozu ve gainer

Ne kadar doğru bilmem falat sporda pt 3-4 aydan önce supplement kullanmayın demişti , kalori hesabı yapıp normalde alman gerekenden +500-600 kalori alsan farkı net bir şekilde hissedersin ama illa ben supplement alıcam dersen mysupplement mass gainer veya protein ocean gainer önerebilirim. Bu...
  13. Birol Azak

FullBody mi split mi?

İsimlerin çoğu aklımda yok youtube'dan göğüs + arka kol antrenman omuz + sırt antrenman vs. yazarak örnek programlara bakabilirsin birkaç çeşit dene en sonunda kendine uygun antrenmanı bulursun zaten.
  14. Birol Azak

FullBody mi split mi?

1 ay bittiyse çift bölge çalışmaya başlayabilirsin Göğüs arka kol / sırt omuz / bacak ön kol şeklinde yapıyorum ben
  15. Birol Azak

Fi̇tness Bacaklardaki̇ Problem

Spora ne kadar gittiğine ve kendi gücüne göre değisebilir , bende 75 kiloyum 200 leg pres çıkıyor.
  16. Birol Azak

Fitness - Gainer ve Creatine Önerisi

pek işe yaramadı değil aslında 2 ayda 3 kilo falan aldım hedefim 5-6 kiloydu
  17. Birol Azak

Spor salonuna ilk hafta kaç gün gidilir

Yeni başlayanlara ilk 1 ay haftada 3-4 gün öneriliyor ondan sonra ister 1 gün git ister 6 gün git ama 7 yapma kasların dinlenmesi lazım
  18. Birol Azak

Fitness - Gainer ve Creatine Önerisi

Selamlar ortalama kalitede gainer ve creatine önerilerinizi bekliyorum .Bundan önce MySupplement mass gainer(5kg) kullanıyordum ama aşırı bir etkisini göremedim. Boy 187 Kilo 75 Hedef kilo 85-90 civarı
  19. Birol Azak

Aydın sport 35 kg ağırlık seti alınır mı?

Ben spor salonuna gidemediğim günlerde kullanmak için almıştım fiyatından dolayı hiç kaliteli değil ama idare eder. Patlama mevzusuna gelirsek genelde kargo sırasında patlıyor plakalar yoksa ağırlık kaldırırken patlayanı görmedim.
Top Bottom