Neler Yeni

Fitness'a başlayacağım hangi yardımcı ürünleri almalıyım ?

FareV

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım, 178 boy ve 60 kilo yağ oranını bilmiyorum daha ama tahmin edeceğiniz üzere azdır. fitness'a başlamak istiyorum düzenli gideceğim arkadaşlarım ile beraber ve yemek programımı oluşturdum fakat takviye olarak ne alacağımı bilmiyorum tam olarak yardımcı olabilir misiniz ?

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
bi başla takviyeyi sonra düşünürsün

FareV

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi başla takviyeyi sonra düşünürsün
Kanka zaten başladım ama şuan haftada 2-3 gün gidiyorum o yüzden başlamayı düşünüyorum dedim. takviye alıp 4-5 gün gideceğim arkadaşlar da öyle yapıyor ben takviye soruyorum sen başla diyorsun

rıza baba

80+ Bronze
ben başladıktan 2 hafta sonra gainer almaya başladım. Kilo alma amacın varsa ve alamıyorsan iyi bir supplement.

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
atif kekç
kilo alcaksan da vericeksen de creatin kullan

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım, 178 boy ve 60 kilo yağ oranını bilmiyorum daha ama tahmin edeceğiniz üzere azdır. fitness'a başlamak istiyorum düzenli gideceğim arkadaşlarım ile beraber ve yemek programımı oluşturdum fakat takviye olarak ne alacağımı bilmiyorum tam olarak yardımcı olabilir misiniz ?
İlk 3-4 ay bence kullanmana gerek yok ilerde ihtiyaç durumuna göre alırsın

FareV

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben başladıktan 2 hafta sonra gainer almaya başladım. Kilo alma amacın varsa ve alamıyorsan iyi bir supplement.
Evet bana da gainer al dediler bire pre-workout almamı söylediler
marka öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kilo alcaksan da vericeksen de creatin kullan
Kreatin kullanam kanka babamda ve abimin saçında seyreklik var bende de olmasını istemiyorum sanırım ailede kellik olan birisinin kullanması sakıncalıymış

~KİNG~

80+ Bronze
Dostum bu spora başlar başlamaz supplement takviyesi alınmaz, 3 -5 ay düzenli yap ondan sonra alırsın ne gerekiyorsa.

rıza baba

80+ Bronze
Evet bana da gainer al dediler bire pre-workout almamı söylediler
marka öneriniz var mı?

Kreatin kullanam kanka babamda ve abimin saçında seyreklik var bende de olmasını istemiyorum sanırım ailede kellik olan birisinin kullanması sakıncalıymış
hardline pro gainer 5kg

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
2-3 fitness hocasına sormuştum ilk 3-4 ay supplement alma demişlerdi bana bende 4.aydan sonra başlamıştım 1 senedir kullanıyorum.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Öncelikle bir bünyen alışsın. Belli bir gelişim sağla, akabinde vücudun "TAKVİYE" ye gerek kalırsa zaten araştırmalara girersin. Hemen baştan takviye ile başla kardeşim büyürsün olayına girmeyin. Vücudunuz spordan çok takviyelere bağlı kalır. Daha 1 ay oldu olmadan hadi takviye demeyin.

2-3 fitness hocasına sormuştum ilk 3-4 ay supplement alma demişlerdi bana bende 4.aydan sonra başlamıştım 1 senedir kullanıyorum.
aynen öyle, hemen haydee diyip supplement yaptıran bilgisiz hocalar var ya çıldırıyorum

FareV

80+ Bronze
Anladım takviyeleri sonraya bırakmak daha mantıklı diyor çoğunluk yorumlarınız için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,105
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom