Arama sonuçları: *

1. E

programım nasıl 1 aydır vücut geliştiriyorum

@Besim Tibuk Sir, maksimum kas büyümesi için 2 3 kez çalışmak gerekiyorsa, çok ilişki yaşayarak çok çocuk yapabiliriz bu da yeni 3 çocuk politikamız olsun mu? Hafta da 2-3 gün çalışma kardeşim, hafta da 2-3 gün çalışmak hele bacak kasını çok saçma, kasa hasarı verip dinlendirmen lazım yaptığın...
  2. E

Hafta da 2 defa sırt bacak gibi büyük kasları neden çalışıyorsun kanka getirisi nedir acaba
  3. E

İlk ay için programım yanlış mı?

Cable crossover upper chest bunu yaz internete ilk göğüs hareketi bu drop demek ağırlığı düşürüp tükenişe gitmek demek. Çift sıkıştırmalı demek sıkıştırdın ondan sonra çok kolu açmadan tekrar sıkıştırıp hareketin normal formunu yapmak demek Butterfly yaptın sıkıştırdın sonra biraz kolları açtın...
  4. E

Sadece tavuk pilav yersek vitaminsiz kalırmıyız?

İlla ki diğer yediğin şeylerle vitamini karşılarsın karşılamasına da sabah tavuk pilav yemiyorsan, sebze yemeden protein sindirimin mükemmel olmaz
  5. E

İçim FİT İçmek Zararlı Bişeymi

İçtikten 2 saat sonra proteini vücut alır.
  6. E

Kardeşim açık söylemek gerekirse rezalet Bir hareket göğüs mü olur 2 hareket sırt mı olur sadece omuz yanlarını çalıştıran omuz hareketi mi olur Ve bu kadar çok kol hareketi mi olur Ve bu kadar çok hareketli bacak programımı olur
  7. E

Overhead Press Mi Yoska Shoulder Press Sizce Hangisi

İkisi de aktif olarak programımda var Smith machine de oturarak yaptıktan sonra ayakta omurgaya baskı uygulamasın diye 15 17.5 gibi kilolarda 15 tekrar ve üstü yapıyorum
  8. E

Bence Push Pull Legs'e de gerek yok ama sonuçta splittir yapılabilir tabi bacağın hafta da 1 yapılması şartıyla bacağın onarımı aşırı pumplanırsan 2 hafta bile sürebilir Bence şöyle yap Göğüs Triceps Aşağıdan Cable ile üst göğüs 6 set son drop Cable Crossover şu varyasyon 6 set son drop Bir de...
  9. E

Hafta da illaki 2 kere çalışacam diyorsan bir kası ki gerek yok push pull legs yap Omuz ile bacağı aynı günde çalışma bir bölge için 4 hareket çok gereksiz benim kol antremanım en fazla 4 hareket oluyor ki genelde 3 hareket olur 2 triceps 1 biceps olarak Falan filan Göğüs kısmına gelirsek Press...
  10. E

Fi̇tness Ve Masturbasyon

Öncesinde yapılmaz, sonrasında da yapılmaz, bir hafta yapılmazsa testo sanırım ya %143 ya %147 artıyordu 2. hafta da da bu artışla kalıyordu daha da artmıyordu, %143-%147 artmış testodan feda edip gelişimini yavaşlatmak istiyorsan yapabilirsin
  11. E

Ne kadar protein almalıyım

Yağsız kilonun 2 katını almalısın, yağsız kilonu hesapla 2 ile çarp bu definasyonda da bulk da da aynı. Protein spordan sonra daha fazla alınmalı kas onarımı için senin o içtiğin 26 gram protein olduğu iddia edilen sütler sadece şeker hadi içinde protein tozu var diyelim içinde süt olduğu için o...
  12. E

5x5 ile 3 ayda ne kadar kas geliştirebilirim

5x5 kas geliştirecek bir program değil.
  13. E

Sağ karın kaslarım daha çok gelişiyor

Vücut da bazı kaslar diğer kaslara nazaran daha iyi adapte olur ve pump olur, eğer ağırlıklı çalışıyorsan ki uygun olanı da budur, sağ tarafının daha fazla pumplanması normal. Genetik olarak sol taraf da 2 kas var olabilir onu 3 kasa çıkartamazsın belli olmaz, benim de karın kaslarım normal de...
  14. E

Bulk Mı Yapmalıyım Cut Mı?

Yağ yakmak 1 aylık iş çok yağlıysan taş çatlasın 2 aylık iş. Çok istiyorsan git 1 ay da yağ yak ama küçük gözükürsün. Minimum yağlanma ile kas yapılır, ama kütleli gözükmen doğal olarak daha fazla sürer.
  15. E

Sol bicepsim Sağ bicepsimden daha güçsüz

O zaman 6 ile çalış bir süre bakalım ne olacak. Psikolojik şeyler var ben bu ağırlığı kaldıramam dersin birisi ağırlığı azalttım der ve arttırır sonra sen o ağırlığı kaldırırsın daha iyi oldu dersin. Senin ki de böyle olabilir o duruma bir hazırlan bir süre bu kilo ile idman yap kademeli arttır
  16. E

Sol bicepsim Sağ bicepsimden daha güçsüz

6 KG Dumbell kullan sağ kol da tükenişe yakın bırak sol kol da da tüken makine ile egzersizleri yapma iki kolunda eşitlenene kadar, arada ki fark 1.5 santimetre olduktan sonra makine de ki egzersizlere veya bar da ki egzersizlere geçebilirsin
  17. E

Protein tozu ve gainer

Kilonun 4 katı karb alırsan kilo alırsın, gainer olarak Hıq'nun gainerini alabilirsin çok kaliteli
  18. E

Fitnessa baslarken supplement kullanimi

Kreatin hariç supplement kullanmana gerek yok gün de 1 kilo et yiyorsan onu da kullanmana gerek yok. Supplement ek besin eğer besinlerini tamamlayamazsan bunları kullanırsın zinhar beslenmenin yerini almaz
  19. E

Arkadaşlar vücudum hiç gelişmiyor

Muhteşemsiniz Sir, ilk ay ve 4. ay da biraz fark etmeye başlıyordu sizden duyduğum kadarıyla 2 yıl da da spor yapıyor musun değil kaç yıldır yapıyorsun abi deniyordu
  20. E

Arkadaşlar vücudum hiç gelişmiyor

@Besim Tibuk Sir, geçen biri de böyle demişti mahalle salonunda size abi gelişmiyorum ne yapayım diye siz de kardeşim düzgün çalış düzgün karbonhidrat protein al demiştiniz hatırlıyor musunuz
Geri