Neler Yeni

Sol bicepsim Sağ bicepsimden daha güçsüz

dodgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
levent bircan
Merhabalar,
Benim sol bicepsim sağa nazaran daha güçsüz. Mesela sağ ile 10 kg curl yapabiliyorken sol ile 6 kg yapabiliyorum. Hacim olarak pek bir farkı yok ama güç olarak ikisini de 6 kg ile yapayım diyorum. O zaman da Sol kol tükeniyor ama sağ kolumda hiç bir sorun yok. Bu durumda sol kolum daha çok büyümez mi ?

Kontfire

80+ Silver
Evet dediğin gibi, daha çok zorlanan kol daha hızlı büyür. Çoğumuzda bir kol diğer koldan daha güçlü oluyor, sağlak veya solak olmaktan kaynaklı.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Merhabalar,
Benim sol bicepsim sağa nazaran daha güçsüz. Mesela sağ ile 10 kg curl yapabiliyorken sol ile 6 kg yapabiliyorum. Hacim olarak pek bir farkı yok ama güç olarak ikisini de 6 kg ile yapayım diyorum. O zaman da Sol kol tükeniyor ama sağ kolumda hiç bir sorun yok. Bu durumda sol kolum daha çok büyümez mi ?
Bu normal durum sol bicepsle daha çok antrenman yapmanı öneririm

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhabalar,
Güç dengesizliği yaşıyorsan iki taraftada kaldırabildiğin ağırlığı alıp güçsüz taraf tükenene kadar yap sonra güçsüz tarafda drop set e geç ağırlık düşür, diğer taraf ya yerinde sayar ya da gelişir ağırlığa göre değişir ama güçsüz tarafta drop setle devam ettiğin için daha fazla gelişir

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
6 KG Dumbell kullan sağ kol da tükenişe yakın bırak sol kol da da tüken makine ile egzersizleri yapma iki kolunda eşitlenene kadar, arada ki fark 1.5 santimetre olduktan sonra makine de ki egzersizlere veya bar da ki egzersizlere geçebilirsin

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
daha çok yüklenicen zayıf kol dambılla

dodgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
levent bircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 KG Dumbell kullan sağ kol da tükenişe yakın bırak sol kol da da tüken makine ile egzersizleri yapma iki kolunda eşitlenene kadar, arada ki fark 1.5 santimetre olduktan sonra makine de ki egzersizlere veya bar da ki egzersizlere geçebilirsin
Yanlış anladınız, arada hacimsel olarak fark yok. Neredeyse aynı. Güç farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha çok yüklenicen zayıf kol dambılla
e o zaman daha fazla büyümez mi ?

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
yok kanka balon mu bu büyüsün. 7/24 tavuk yemen karbonhidrat yemen bol bol zeytin yağı içmen lazım büyümesi için güç farklıdır.

dodgent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
levent bircan
yok kanka balon mu bu büyüsün. 7/24 tavuk yemen karbonhidrat yemen bol bol zeytin yağı içmen lazım büyümesi için güç farklıdır.
Nasıl yani bir kası diğerine nazaran daha fazla çalışınca niye eşit büyüsün ?

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Yanlış anladınız, arada hacimsel olarak fark yok. Neredeyse aynı. Güç farkı var
O zaman 6 ile çalış bir süre bakalım ne olacak.
Psikolojik şeyler var ben bu ağırlığı kaldıramam dersin birisi ağırlığı azalttım der ve arttırır sonra sen o ağırlığı kaldırırsın daha iyi oldu dersin.

Senin ki de böyle olabilir o duruma bir hazırlan bir süre bu kilo ile idman yap kademeli arttır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,459
Üyeler
164,311
Son üye
melihismak