Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

Yağ kasa dönüşmez. Google'a "yağ kasa dönüşür mü" yazsan bile bunun cevabını verir sana. Hala dönüşür diye inatlaşıyorsun. O bilgiyi aldığın spor hocasıda, hoca değil bilgine.
  2. Mert Özkaya

Evde spor yapmak için halter seti arıyorum

Bu bütçede alacağın halter setleri dökme olmaz zaten, içi kum olur. Gir google'a hangi setin yorumları daha iyi ise bütçene göre onu al.
  3. Mert Özkaya

Spora başlangıç sonrası ağrı

Normaldir, çok hareketsiz kalmamaya çalış. Isınma hareketleri yap sürekli kaslarını gevşet. Spora ara vermene de gerek yoktu bu arada. Zaten ısındıktan sonra ağrıların gidecektir. Tabi soğuyunca yine ağrı olabilir.
  4. Mert Özkaya

14 Yaşında Fitness Yapılır Mı?

Yağ kasa dönüşmez.
  5. Mert Özkaya

Fitness Hakkinda Aklima Takilanlar

2- İlk başlarda full body girilir, ondan sonra günlük 2-3 bölgeye düşürülür. Tek bölge çalışmanı önermiyorum.
  6. Mert Özkaya

Spor Salonuna ilk Kez Gideceğim, Bir Kaç Sorum Var?

Evet. Çok bir güç farkı olmadığını düşünüyorum, sorun olmaz.
  7. Mert Özkaya

Kaç kiloyla başlayacağını kendin belirlersin, onlar söylerse bile dinleme. İlk başlarda kendini zorlayabildiğin kadar zorla, ilk haftalar senin önemlidir. Deneye deneye anlarsın, mesela 5kg ile dene, 8 tekrar bile yapamıyorsan kiloyu düşürürsün.
  8. Mert Özkaya

1- Evet oradaki hocalar aletleri nasıl kullanacağına dair bilgi vermesi gerekiyor. 2- Yerden yere göre değişir, bazı spor salonları hazırlar, bazıları çalışma program bile vermez. 3-İnsanlarla bir muhattabın olmuyor genelde. Olursa da ekstra bir özen göstermene gerek yok, oradakilerde insan:) 4-...
  9. Mert Özkaya

Vücut geliştirme nasıl yapabilirim?

Uzun sürede yaptığın vücudun erime süresi ile kısa sürede yaptığın vücudun erime süresi bir olmaz mantıken. 1647125190 Kilo alamazsın mı demişim ben orada?
  10. Mert Özkaya

Haklısın, lakin yüzerek 2 yılda yaptığı vücudu fitness'da 6 ayda yapar.
  11. Mert Özkaya

Dostum metabolizma dedim nasıl bir yanlış bilgi içerebilir? Birisi su içer kilo alır, birisi deli gibi yer kilo alamaz. Bu da metabolizmanın hızına bağlıdır. Kurduğun cümle ile kurduğum cümle arasında mantık bağı bile yok.
  12. Mert Özkaya

Çok para... Geçen sene 6 aya 400 lira vermiştim. Şimdi fiyatları bilmiyorum, pahalanmıştır. Yazılacaksan yaz gelmeden yazıl, yazın daha pahalı oluyor. Ay olarak kimse net bir tarih veremez, nasıl bir vücut istediğine bağlı. Ayrıca kendini ne kadar zorladığın, nasıl bir program ile çalıştığın...
  13. Mert Özkaya

Metabolizma. Aynı kaderi paylaşıyoruz :kizginpeepo:
  14. Mert Özkaya

Fitness'da yapacağı vücudu yüzerek yapamaz dostum.
  15. Mert Özkaya

Kaç ay sürer diye sorman baştan hata, sen kaç ayda yaparım diye düşünme. Yarın bugünden daha iyi olacağım diye düşün. İlk başta kendi ağırlığınla yap ondan sonra ağırlıklar alırsın onlarla çalışırsın, oradan sonra da spor salonuna:) Yediğin yiyecekler hakkında, her gün tavuk pilav yemeye hazır...
  16. Mert Özkaya

5 kg lik dambıl önerisi

Dediğim gibi dostum ara, yorumları çok ve iyi olan ürünü al. Çok bilgim yok benimde düşük bütçedeki dambıllarda.
  17. Mert Özkaya

5 kg lik dambıl önerisi

Kumları sızabiliyor yani uzun vaade de...
  18. Mert Özkaya

5 kg lik dambıl önerisi

Bu bütçede alacağın dambılların içi kum olacaktır dostum. Bazen dökülme olabiliyor. Yorumları iyi olan ürünlere yönelin.
  19. Mert Özkaya

5 Kg dambıl programı lazım fitnessciler :d

Dostum pump ağırlık çalışırken gerçekleşen bir durumdur zaten. Ekstra bir şey yapmana gerek yok:) 1644961644 Corona:unsure:
Top Bottom