Neler Yeni

Vücut geliştirme nasıl yapabilirim?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Sen öyle tavuk pilav yulaf diyenlere bakma.Daha yenisin.Zayıfsın da söylediğin boy kiloya göre.Yemeni artır.Sporunu düzenli olarak yapmaya çalış.Bir anda katı diyet ve spor diye zorlarsan çabuk bırakırsın.

Amacın öncelikli olarak sporu düzenli olarak yapmaya alışmak olsun.Zamanla beslenmeni de daha iyi hale getirirsin.
Hatta şimdi birdaha okudum kilon da gayet güzel zaten vücudun toplu duruyordur git bol bol yüz. günlük düzenli olarak da şınav mekik çek. Yediklerine de biraz dikkat et. On numara vücudun olur.
biri zayıfsın biri kilon güzel diyor anlamadım

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
yüzmeye gidiyom zaten bayılırım kış bittiği gibi direk atlayacam van gölüne ztn haftada 3-4 defa yüzüyorum ben yazın
Günlük rutin haline getirirsen daha iyi olur belediyenin tesisi varsa orayı da kullanabilirsin.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
deli gibi yiyorumda kilo alamıyorum sebebide anlamadım sence neden?
Çok ortak noktamız varmış.Yaşadığın yerde ben de 3 yıl yaşadım.Gölün suyunun tadı garip 1-2 kere falan girmiştim.Yiyip yiyip kilo alamıyorum diyordum ben de ama spora başladıktan sonra yemediğimi farkettim.İlk 2-3 ay içinde 10 kiloya yakın almıştım.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Fitness'da yapacağı vücudu yüzerek yapamaz dostum.
fitness kaç para tutar usta Ay konusunu birazda ondan sordum aslında ay sorusunu sorarken bir sürü şey düşünerek yazdım öyle ne kadar kısa sürer anlamında falan değil :D para önemli aga ne kadar tutar bu fitnesscik

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Metabolizma.
Aynı kaderi paylaşıyoruz :kizginpeepo:
Yanlış bilgi.Kalori hesabı yapıp kilo alamıyorsa eğer sindirim sisteminin baya sıkıntılı olması lazım.Yediklerinizin kalori hesabını yaparsanız az yediğinizi anlarsınız.

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
biri zayıfsın biri kilon güzel diyor anlamadım
onlara bakma sen. gayet ideal. sen dediğimi yap. biraz da kol çalış milletin milyarlar döküpte yaptığı vücuda ucuz yoldan sahip olursun.

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
onlara bakma sen. gayet ideal. sen dediğimi yap. biraz da kol çalış milletin milyarlar döküpte yaptığı vücuda ucuz yoldan sahip olursun.
sadece kol çalış demek büyük yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fitness da yapacağı vücut bir ay çalışmazsa erir ama yüzerek yaptığı vücut çok daha uzun süre kalır.
kusura bakma da sağlam üfürüyorsun.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
fitness kaç para tutar usta Ay konusunu birazda ondan sordum aslında ay sorusunu sorarken bir sürü şey düşünerek yazdım öyle ne kadar kısa sürer anlamında falan değil :D para önemli aga ne kadar tutar bu fitnesscik
Çok para...
Geçen sene 6 aya 400 lira vermiştim. Şimdi fiyatları bilmiyorum, pahalanmıştır.
Yazılacaksan yaz gelmeden yazıl, yazın daha pahalı oluyor.

Ay olarak kimse net bir tarih veremez, nasıl bir vücut istediğine bağlı. Ayrıca kendini ne kadar zorladığın, nasıl bir program ile çalıştığın...
Yani sen de 1 ay ben diyeyim 12 ay.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Kaç ay sürer diye sorman baştan hata, sen kaç ayda yaparım diye düşünme. Yarın bugünden daha iyi olacağım diye düşün.
İlk başta kendi ağırlığınla yap ondan sonra ağırlıklar alırsın onlarla çalışırsın, oradan sonra da spor salonuna:)
Yediğin yiyecekler hakkında, her gün tavuk pilav yemeye hazır mısın :D Yulafta baya yararlı, içinde lif olduğu için.
Yulaf deme tadı çok kötü ben en son çözüm olarak shake yapmayı denedim oda işe yaradı çok şükür yoksa hiç yiyemiyodum

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
sadece kol çalış demek büyük yanlış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kusura bakma da sağlam üfürüyorsun.
Adam amatör olarak vücudunu fit görünmesini sağlamak için tavsiye arıyor ben profesyonel olarak yardımcı olmuyorum kol haricinde zaten çeşitli hareketler ile vücudun farklı yerlerini çalıştırabilir bunun en basit örneği şınav mekik işte. aletler kadar olmaz fakat aletlere yakın etki gösterir tertipli çalışıldığı zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,721
Üyeler
161,330
Son üye
Hawkeye0
Top Bottom