Neler Yeni

Vücut geliştirme nasıl yapabilirim?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
biliyorum öyle 1 günde yapılacak bir iş değil. yaşım 15, boy 1.78, Kilom 64. boyum gayet güzel uzuyor ama ufak bir korkum var kas falan yapınca boy uzaması duruyormu gerçekmi yani? neyse asıl mesele ben vücut geliştirme kas nasıl yaparım kaç ay sürer? neler almalıyım? (150TL bütçe var en fazla öğrenciyiz) neler yapmalıyım? yediğim yiyecekleri her şeyi değiştirebilirim sıkıntı yok. neyse siz ne yapılmalı detaylıca yazarmısınız?
fazla bilgim yokta. ha bu arada evde 2 tane 4 Kiloluk Dambılım var

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Küçük yaştan itibaren halter kaldırmaya başlaman lazım boyunun kısa kalması için. Vücut geliştirme için bi' süre yok. Devam etmezsen kas kaybı yaşarsın.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bol bol savaş cebeci izlemelisin

1647123543093.png

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kaç ay sürer diye sorman baştan hata, sen kaç ayda yaparım diye düşünme. Yarın bugünden daha iyi olacağım diye düşün.
İlk başta kendi ağırlığınla yap ondan sonra ağırlıklar alırsın onlarla çalışırsın, oradan sonra da spor salonuna:)
Yediğin yiyecekler hakkında, her gün tavuk pilav yemeye hazır mısın :D Yulafta baya yararlı, içinde lif olduğu için.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
halter kaldırma, kollarını, geliştirmen problem olmaz ama adını bilmediğim için kb, spor salonlarında bacaklarını geliştirmek için yükün altına yatıyorlar. o da aynı etkiyi yaratır diye düşünüyorum, sanırım öyle. onun dışında gayet yapabilirsin sporunu. yediğin besinlerin içindeki vitaminlere dikkat et, ayrı bi gaz veriyor spor yapmak için

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç ay sürer diye sorman baştan hata, sen kaç ayda yaparım diye düşünme. Yarın bugünden daha iyi olacağım diye düşün.
İlk başta kendi ağırlığınla yap ondan sonra ağırlıklar alırsın onlarla çalışırsın, oradan sonra da spor salonuna:)
Yediğin yiyecekler hakkında, her gün tavuk pilav yemeye hazır mısın :D Yulafta baya yararlı, içinde lif olduğu için.
tavuk pilavmı cidden

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
biliyorum öyle 1 günde yapılacak bir iş değil. yaşım 15, boy 1.78, Kilom 64. boyum gayet güzel uzuyor ama ufak bir korkum var kas falan yapınca boy uzaması duruyormu gerçekmi yani? neyse asıl mesele ben vücut geliştirme kas nasıl yaparım kaç ay sürer? neler almalıyım? (150TL bütçe var en fazla öğrenciyiz) neler yapmalıyım? yediğim yiyecekleri her şeyi değiştirebilirim sıkıntı yok. neyse siz ne yapılmalı detaylıca yazarmısınız?
Hiç bir şey olmaz. Sana tavsiyem yüzme sporu ile ilgilen ve basketboll oyna. Onun haricinde yediklerine dikkat et ve kendine beslenme planı oluştur. Evde vücut geliştirmek için aplikasyonlar var google uygulamalardan bakabilirsin sana hangi hareketleri yapmanı söylüyor. Ama kesinlikle yüzmeye gidersen ve hiç aksatmazsan haricinde şınav mekik falan çalışsan iyi bir vücudun olur.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç ay sürerin başına sınıftakileri dövebilecek kadar kaslı olmam yazacaktım aslında arada sildim biraz komik olduğu için :D

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tavuk pilavmı cidden
Sen öyle tavuk pilav yulaf diyenlere bakma.Daha yenisin.Zayıfsın da söylediğin boy kiloya göre.Yemeni artır.Sporunu düzenli olarak yapmaya çalış.Bir anda katı diyet ve spor diye zorlarsan çabuk bırakırsın.

Amacın öncelikli olarak sporu düzenli olarak yapmaya alışmak olsun.Zamanla beslenmeni de daha iyi hale getirirsin.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Hiç bir şey olmaz. Sana tavsiyem yüzme sporu ile ilgilen ve basketboll oyna. Onun haricinde yediklerine dikkat et ve kendine beslenme planı oluştur. Evde vücut geliştirmek için aplikasyonlar var google uygulamalardan bakabilirsin sana hangi hareketleri yapmanı söylüyor. Ama kesinlikle yüzmeye gidersen ve hiç aksatmazsan haricinde şınav mekik falan çalışsan iyi bir vücudun olur.
yüzmeye gidiyom zaten bayılırım kış bittiği gibi direk atlayacam van gölüne ztn haftada 3-4 defa yüzüyorum ben yazın

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Hatta şimdi birdaha okudum kilon da gayet güzel zaten vücudun toplu duruyordur git bol bol yüz. günlük düzenli olarak da şınav mekik çek. Yediklerine de biraz dikkat et. On numara vücudun olur.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Sen öyle tavuk pilav yulaf diyenlere bakma.Daha yenisin.Zayıfsın da söylediğin boy kiloya göre.Yemeni artır.Sporunu düzenli olarak yapmaya çalış.Bir anda katı diyet ve spor diye zorlarsan çabuk bırakırsın.

Amacın öncelikli olarak sporu düzenli olarak yapmaya alışmak olsun.Zamanla beslenmeni de daha iyi hale getirirsin.
deli gibi yiyorumda kilo alamıyorum sebebide anlamadım sence neden?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Fitness'da yapacağı vücudu yüzerek yapamaz dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,721
Üyeler
161,330
Son üye
Hawkeye0
Top Bottom