Arama sonuçları: *

1. Nquyen

15 dk eğimli yürüyüş ile kilo verilir mi

Ozaman antrenmanı sıkı yap kilonu avantaja çevir çünkü fazla enerjin olacak daha ağır kaldır kardiyo dediğin gibi yürüyüş bandı 10 eğim ile koş ve mekikleri aksatma düzenli yap zamanla kas kütlen artacak ve bol bol su tüket
  2. Nquyen

15 dk eğimli yürüyüş ile kilo verilir mi

Boks torbasında çalış en hızlı şekilde verirsin hem de dövüş sanatı öğrenmiş olursun yapamıyorum diyorsan koşu bandı ve fitness beraber yapın yoksa zayıflarken kas kütlesi de eriyor
  3. Nquyen

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Aynen sen haklısın bezelye devam 😁
  4. Nquyen

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Hocam demek istediğim ne kadar proteine ihtiyacın değil bir öğün de sindirebilecegin protein miktarını söyledim yani 84gr proteinin hepsini tek öğünde alırsan çöp olur bunun yerine öğünlere böl 84gr proteinin 1724167592 Biz vegan değiliz kardeşim vegansan vegan lobilerinin en değerli bitkisel...
  5. Nquyen

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Ayrıca bunu öğünlerle destekleyin ve bir insan kısa sürede ortalama 40gr protein dindirir ve bir iki saat beklemen gerekiyor bu yüzden tüm proteini bir anda alırsan vücut sindiremez ve çöpe gider bu yüzden öğünlere bölün protein alımını.
  6. Nquyen

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Dostum 500gr tavuk yemek sporcular için zaten normal bir şey ki bende prof olmadığım halde yiyorum et balık tavuk öğünlere bölerek ayrıca bir kişinin günlük ihtiyacı olan protein miktarı değişiyor 120k olan biri 240gr protein alacak kaçarı yok onun için de 1kg et yemesi lazım oda zor
  7. Nquyen

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Protein tozu zararlı değildir ve bir sihirli tozda değildir kendisi gıda tavsiyesi olarak geçer ve doktorlar da bazı hastalara önerir 👍 ama bir gerçek var saf suyun kalitesiz olanı bile insana zararlıdır bu yüzden protein tozunu Instagram sponsor ünlülerin söylediği markalardan değil global olan...
  8. Nquyen

Kilo almayla ilgili yardım

Hangi gainer marka kullaniyorsun
  9. Nquyen

kilo almak için günde en az ne kadar kalori almalıyım

Çok basit aslında porsiyon sayısını azalt öğün sayısını arttir 👍 ayrıca ara öğünlere 100gr kuruyemiş koy akşam yatmadan da cici bebe yulaf ve sütle karışım yapıp iç. Spora da başlaman gerekiyor ayrıca yoksa göbek yaparsin
  10. Nquyen

Spora Yeni Başladım Bir Soru Sormak İstiyorum

İki marka da iyi ama hardline daha iyi benim açımdan içeriği daha dolu özellikle 3 Matrix whey serisi ve protein tozu sihirli bir şey değildir bu yüzden takviye olarak başlangıçta alabilirsin daha iyi olur 👍 vücut tipin muhtelemen kilo almaya müsait değil bu yüzden fazladan kalori almak için...
  11. Nquyen

Spora Yeni Başladım Bir Soru Sormak İstiyorum

Salon hocalarının programlarını yapmayın asla çoğu amatör 👍 kendim antrenörlük yaptığım için o hocaların kafa yapılarını biliyorum bu yüzden her şeyden önce diyetisyene gidip kilo açığı için bir beslenme programı hazırlasın size ondan sonra spor salonuna gittiğin de 4 gün gittiğini düşünürsen 1...
  12. Nquyen

Ağırlık kaldırırken sakatlandım yardım

Gelirsen benim düğüne gelirsin 👍😄
  13. Nquyen

Önümüz de ki yıl gideceğim haberlesiriz
  14. Nquyen

Gitmek istersen öncelik japonya olsun benim ki Vietnamda ve şunu soylemeliyim asla trip ya da begenmemezlik yoktur sadece hizmet ederler ve en basit şeyde mutlu olurlar 😁 ömrün uzar umarım gidersiniz.
  15. Nquyen

Pp de ki kişi benim 😁 ilaçsız tedavi istiyorsan kesinlikle asyayilara güven 👍 benim kız da Asya da ve bildikleri tedavileri gördükten sonra ilaç içmek istemezsin 😁
  16. Nquyen

Havuz varsa havuza girip hafif bir yüzme yapın daha sonra uzak doğu masaj salonu varsa oraya gidin ve mümkünse kadın olsun masajdan sonra pamuk gibi olursun. Her şeyden önce kas gevşetici kullanın.
  17. Nquyen

Strongman antremani yapmama ragmen guc kazanamiyorum

Beslenme konusunda dikkat et ve yağsız bir kütle yapma 👍 gelişme aşamasında definasyon yaparsan güçten gidersin. Standart antrenmandan verim almıyorsan bazen şoklama yapman gerekiyor kaslara. Örneğin 10 set 8kg ile çalış buna benzer şoklama yap. Profesyonel antrenörden destekde alın.
  18. Nquyen

Vücut geliştirmede doğru bilinen büyük yanlışlar!

Tr de ki hocalar bilek çalışmayın diyor neden çünkü 3@ çekerken bile bilek çalışırmış 👍 bu zihniyetin olduğunu yerde Türkiye yüksek seviye sporcu çıkmaz 👍 bir kolda dengesizlik varsa ozaman antrenan dışında fazladan o bölgeye direnç antrenmanı uygulanmalı bu şekilde dengesizlik minimum seviyede...
  19. Nquyen

Deadliftimi nasıl arttırabilirim?

Her şeyden önce karın ve sırt kaslarınızı güçlendirin ve saçma sapan 1gr yağ 0.1 Gr tuz alayım kafasından uzak durun 👍 karbonhidrat ve proteini dengeli alın ve mümkünse dışarda koşu yapın. Bench için arka kollarınızı ve ön bileğinizi geliştirin deadlif için dediğim mekik türlerini yapın.
  20. Nquyen

Gainer mi almam lazım yoksa creatine mi

Creatine ile gainer farklı şeyler, bu sporu yapıyorsan cretine zaten kullanicaksin ister protein tozu olsun ister gainer. Asıl soru protein tozumu gainer mi. Eğer amacın kilo almak ise gainer kullan, yağsız ama yavaş bir kilo alımı için protein tozu kullanırsın ama gainer gibi kilo aldırmas. Yağ...
Top Bottom