sen al kanki boşverBen fiyat karşılaştırması yapmıştım 100gr hiq protein aşağı yukarı 100tl 80 gram protein 100tlye alacağın hadi yarım kilo diyelim tavukta 150 gram protein var
natural olmuyor ?beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
Kanki mi? Çek elini omzumdansen al kanki boşver
Hocam demek istediğim ne kadar proteine ihtiyacın değil bir öğün de sindirebilecegin protein miktarını söyledim yani 84gr proteinin hepsini tek öğünde alırsan çöp olur bunun yerine öğünlere böl 84gr proteininhocam benim boyum 1.89 kilom 84 kaç gr proteine ihtiyacım olur
Biz vegan değiliz kardeşim vegansan vegan lobilerinin en değerli bitkisel proteini bezelyedir doğrudur burada ki konu sizin vegan olmanız değil sporcu takviyesidir bezelde ki proteinin yüzde 30 35 kadarını emebilirsiniz yani 100gr bezelye proteini kaslar 30 35gr olarak alır bunu da inkar edemezsiniz dünya da en temel bilimde sana söyler bitkisel proteinin emili ile etin emilimi farklı olduğu et proteini ise yüzde 95 ve üzeri lerde yumurta 97 yani sizin biyoyar biz sporcularin taktığı bir durum değil.Bezelye proteini neden tercih edilmesin? Bitkisel en faydalı protein ve biyoyararlanımı etten daha yüksek ya da yakın. Bezelye en sağlıklı protein kabul ediliyor. Neye göre asla tercih etmeyin dediniz?
Siz hiç makale okudunuz mu bununla alakalı? Biyoyararlanımı yumurta ve wheye en yakın bitkisel protein. Hatta okuduğum araştırmada whey ile aynı kas kazanımı sağlıyor. Neye göre yüzde 30 35 diyorsunuz anlamıyorum. Bezelye protein tozunun vücuda yararı whey kadar var. Yapılan araştırma bunu gösteriyor. Sadece sodyum diyeti yapanlara pek tavsiye edilmiyor. İçinde buna ek doğal vitamin mineral bulunuyor. Baktığımızda daha zengin içerikli.Hocam demek istediğim ne kadar proteine ihtiyacın değil bir öğün de sindirebilecegin protein miktarını söyledim yani 84gr proteinin hepsini tek öğünde alırsan çöp olur bunun yerine öğünlere böl 84gr proteinin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz vegan değiliz kardeşim vegansan vegan lobilerinin en değerli bitkisel proteini bezelyedir doğrudur burada ki konu sizin vegan olmanız değil sporcu takviyesidir bezelde ki proteinin yüzde 30 35 kadarını emebilirsiniz yani 100gr bezelye proteini kaslar 30 35gr olarak alır bunu da inkar edemezsiniz dünya da en temel bilimde sana söyler bitkisel proteinin emili ile etin emilimi farklı olduğu et proteini ise yüzde 95 ve üzeri lerde yumurta 97 yani sizin biyoyar biz sporcularin taktığı bir durum değil.
Günümüzde organik ürün yemek çok zorlaştı, marketten pazardan besleniyorsan zaten onlarda zararlı. Kaliteli protein tozu ve düzenli beslenmeyle çözersin işi.beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
Aynen sen haklısın bezelye devamSiz hiç makale okudunuz mu bununla alakalı? Biyoyararlanımı yumurta ve wheye en yakın bitkisel protein. Hatta okuduğum araştırmada whey ile aynı kas kazanımı sağlıyor. Neye göre yüzde 30 35 diyorsunuz anlamıyorum. Bezelye protein tozunun vücuda yararı whey kadar var. Yapılan araştırma bunu gösteriyor. Sadece sodyum diyeti yapanlara pek tavsiye edilmiyor. İçinde buna ek doğal vitamin mineral bulunuyor. Baktığımızda daha zengin içerikli.