proteın tozu zarar vermez vucudundakı proteın eksıgını kapatır diye biliyorumbeyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
hocam dogal yoldan almak en mantıklısı ama suanda et fıyatları cok pahalı ınsana proteın tozu mantıklı gelıyorBence en doğalı bol bol yemek yiyerek protein almak. Protein tozu kullanacaksan da çok pahalı olanları kullanman gerek. Ucuz yollu olanlar hem zararlı hemde hiçbir işe yaramıyor.
etten tavuktan aynı paraya aldığın protein 2 katı kadar biliyon di mihocam dogal yoldan almak en mantıklısı ama suanda et fıyatları cok pahalı ınsana proteın tozu mantıklı gelıyor
Protein tozu ile steroidi karıştıran çok insan var. Aynı şekilde protein tozu kullanınca naturallikten çıkacağını sanan da çok insan var ama bu öyle bir şey değil. Ha tutup et,tavuk yemişsin ha protein tozu içip protein açığını kapatmışsın bu ikisinin birbirinden farkı yok. Gayet de zararsızdır. Ayrıca öneri istersen Hardline ve Bigjoy marka protein tozlarını öneririm.beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
Bazı tozların içeriğindeki katkı maddeleri dışında zararlı değil faydalıdır. Tabii gündelik beslenmenden alman gereken proteini karşılayamıyorsan ancak o zaman aldığına değebilir. Bir de sana bu tarz cahilce infolar veren insanlardan akıl almamanı tavsiye ederim.beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
Ben fiyat karşılaştırması yapmıştım 100gr hiq protein aşağı yukarı 100tl 80 gram protein 100tlye alacağın hadi yarım kilo diyelim tavukta 150 gram protein varzararı içindeki tatlandırıcılar dışında pek yok ama parasına değmiyor hiç tavuk falan al bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
etten tavuktan aynı paraya aldığın protein 2 katı kadar biliyon di mi
Kardeşim protein almazsan ölürsün. Temel besinin zaten. Her şey gibi (su dahil) ihtiyacının çok üstünde almak seni zehirler.beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
hocam insan bedeni biyerden sonra tavuktan sıkılmazmıBen fiyat karşılaştırması yapmıştım 100gr hiq protein aşağı yukarı 100tl 80 gram protein 100tlye alacağın hadi yarım kilo diyelim tavukta 150 gram protein var