Neler Yeni

PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw

Gurkanpiro

80+ Platinum
beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
proteın tozu zarar vermez vucudundakı proteın eksıgını kapatır diye biliyorum

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Bence en doğalı bol bol yemek yiyerek protein almak. Protein tozu kullanacaksan da çok pahalı olanları kullanman gerek. Ucuz yollu olanlar hem zararlı hemde hiçbir işe yaramıyor.

liluzivert

80+ Bronze
zararı içindeki tatlandırıcılar dışında pek yok ama parasına değmiyor hiç tavuk falan al bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dogal yoldan almak en mantıklısı ama suanda et fıyatları cok pahalı ınsana proteın tozu mantıklı gelıyor
etten tavuktan aynı paraya aldığın protein 2 katı kadar biliyon di mi

Shourd

80+ Gold
besin takviyesi öyle düşün vücudunda vitamin ihtiyacın vardır vitmanin alırsın ya protein ihtiyacın var tozunu alırsın öyle düşün

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Arif
Protein tozu ile steroidi karıştıran çok insan var. Aynı şekilde protein tozu kullanınca naturallikten çıkacağını sanan da çok insan var ama bu öyle bir şey değil. Ha tutup et,tavuk yemişsin ha protein tozu içip protein açığını kapatmışsın bu ikisinin birbirinden farkı yok. Gayet de zararsızdır. Ayrıca öneri istersen Hardline ve Bigjoy marka protein tozlarını öneririm.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Lloyd
Bazı tozların içeriğindeki katkı maddeleri dışında zararlı değil faydalıdır. Tabii gündelik beslenmenden alman gereken proteini karşılayamıyorsan ancak o zaman aldığına değebilir. Bir de sana bu tarz cahilce infolar veren insanlardan akıl almamanı tavsiye ederim.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu
zararı içindeki tatlandırıcılar dışında pek yok ama parasına değmiyor hiç tavuk falan al bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

etten tavuktan aynı paraya aldığın protein 2 katı kadar biliyon di mi
Ben fiyat karşılaştırması yapmıştım 100gr hiq protein aşağı yukarı 100tl 80 gram protein 100tlye alacağın hadi yarım kilo diyelim tavukta 150 gram protein var

Kardeşim protein almazsan ölürsün. Temel besinin zaten. Her şey gibi (su dahil) ihtiyacının çok üstünde almak seni zehirler.

Şimdi bunlar ışığında protein seni 40 yaşında öldürmez. 40 yaşında arkadaşlarının beli ağrırken sen torunlarını omzunda taşırsın. Ama "protein tozu" denilen şey fabrika çıkışlı bir "paketli gıda"dır. Burada genel olarak bilgili olmalıyız. Paketli her gıdada dikkat edilmesi gereken koruyucular, katkı maddeleri vardır. Migrostan bimden aldığın zeytin bile paketlidir ve protein tozu gibi aynı hassasiyetler ile yaklaşmalısın. Nasıl zeytinin, ekmeğin, peynirin markası segmenti varsa aynı şeyler protein için de geçerlidir.

He şunu da ekleyeyim. Eğer 2 haftada bir çikolata, cips, kola, salam, sucuk, ilaç (bildiğin ilaç), bisküvi tüketiyorsan protein tozundan önce çok ciddi endişelere sahip olmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,637
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom