PROTEİN TOZU ZARARLIMI?

Protein tozundaki tek sorun tatlandırıcı ve bazı katkı maddeleri içermesi. Ben kullanmıyorum artık. Ancak doğallığını bozmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benim boyum 1.89 kilom 84 kaç gr proteine ihtiyacım olur
Kilo x 1.5-2 arası yeterli olur

Protein tozundaki tek sorun tatlandırıcı ve bazı katkı maddeleri içermesi. Ben kullanmıyorum artık. Ancak doğallığını bozmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilo x 1.5-2 arası yeterli olur
sağolun hocam

beyler ben natural olarak vücut yapmaya çalışıyordum baktım olmuyo toza geçmeye karar verdim ama bazıları 40 yaşında mefta olursun diyolar zararlımı bide günde kaç ölçek almalıyım hangi marka önerirsiniz? şimdiden eyw
troll müsün yoksa cidden soruyor musun çünkü diğer konulardada insanlarla bi alıp veremediğin bir şey varda

Protein tozu zararlı değildir ve bir sihirli tozda değildir kendisi gıda tavsiyesi olarak geçer ve doktorlar da bazı hastalara önerir 👍 ama bir gerçek var saf suyun kalitesiz olanı bile insana zararlıdır bu yüzden protein tozunu Instagram sponsor ünlülerin söylediği markalardan değil global olan kaliteli markaları tercih ediniz 👍 sporcular genelde whey olanını tercih eder yani peynir altı suyundan üretilen olanını asla soya ve bezelye proteini olanını tercih etmeyin ayrıca aşırı prof yarışmaci değilsen et proteinli olanını da gereksizdir. Marka olarak bigjoy optimun ya da hardline tercih edebilirsiniz şunu da unutma asla merdiven altı yerlerden almayın örneğin spor salonlarından 👍
Bezelye proteini neden tercih edilmesin? Bitkisel en faydalı protein ve biyoyararlanımı etten daha yüksek ya da yakın. Bezelye en sağlıklı protein kabul ediliyor. Neye göre asla tercih etmeyin dediniz?

hocam onlar boş boş konuşuyor troll fln değilim ciddi soruyorum
1. ''supplement''ler naturelliği bozmaz
2. protein tozu bir takviye aynı bir c vitamini gibi
3. bütçeni söyle marka önerisinde bulunayım

1. ''supplement''ler naturelliği bozmaz
2. protein tozu bir takviye aynı bir c vitamini gibi
3. bütçeni söyle marka önerisinde bulunayım
2000-1000 arası hocam bana big joy fln önerdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular